Vi ses ju snart...

Igår pratade jag med min systerson i telefon, jag sa till han: Nu är det så himla länge sedan jag träffade dig, jag saknar dig jätte mycket... då sa han men Hanna vi kommer snart till Pajala, vi ska faktiskt komma då det är marknad ;) han är bara för go, men jag får ju träffa han redan på fredag... syster har varit så snäll och sagt till pappan deras att hon vill ha barnen hos sig från fredag till lördag för min skull, så jag hinner träffa dom... för det är egentligen pappa helg denna helg!! Men jag får ääääntligen träffa dom, hela fredagen ska jag och peter vara med barnen, direkt vi kommer till sangis ska vi hämta barnen från Fredde i Karlsborg... ska bli så kul, sen när syster slutar jobbet ska vi iväg och kolla på pappa teater på vassholmen och det ska bli så roligt för förra året missade jag så det ska bli skoj att få kolla i år... jag kommer få nostalgi när jag ser scenen som jag själv stått på två somrar i rad den ena sommaren roligare än den andra... åååh nästan så jag längtar tillbaka redan nu ;)

Men iaf så ska det bli en mysig helg, på lördag ska jag och min älskling till Ikea och köpa en ny säng plus andra saker till sovrummet... ska bli skoj, vi har hyrt släp så det är ordnat!!! Sen på kvällen ska jag och peter och syster och kanske nån mer ut på hotellet i Kalix... ska bli så skoj, var ett tag sedan man var ut där... men ska iaf bli skoj att få komma ut och träffa folk, dansa lite :)

På Söndagen bär det av hem igen men sedan på helgen på Lördagen då kommer syster, mamma och barnen till oss, då är det marknad... jiiiippie... ska bli så skoj, roligt att visa syster hur mycket folk det faktiskt kan vara i pajko ;) kanske hon flyttar hit, hi hi hi, är nog bara önsketänkande ;)

Nåja idag ska jag och köpa en ny cykel, har hittat en fin från järnhandeln här i byn... jag vill ha den!!! :) en damcykel, så jag ska kosta på mig det, har fått så bra lön ;) så innan jag far till jobbet ska jag och köpa cykel väntar bara på att peter kommer hem från jobbet så vi kan gå och köpa den, jag skulle laga lunch till han idag men jag tror vi går till cafe nedan istället och tar något gott!!! Nåja nu ska jag gå och duscha... ha det fint... kram kram!!!

Jag klarade det!!!

I helgen har jag jobbat och vad jag har jobbat, från 8-20 båda dagarna... fy vad trött jag var igår slocknade vid elva helt slut... men det kändes bra att jobba ger en massa pengar iaf, storhelg och allt!!! Nåja nu är jag ledig... skööönt, men bara en dag imorgon är det jobb igen som gäller men då bara 6 timmar så det är ju lugnt, samma sak på onsdag och sen har jag min första natt på torsdag, ska bli skoj, det kommer säkert gå jätte bra!!! Hoppas iaf :) Sen på fredag när jag slutat så bär det av hem och göra sig i ordning och sedan åker jag och Peter mot sangis, idag ska vi gå och kolla på OK om vi får hyra släp till helgen... hoppas att det inte är uthyrt redan, vi vill ju hyra den hela helgen... kul kul... då ska vi köpa en säng från ikea :)

På midsommarafton var vi till erkheikki backen, det var skoj. Kul att träffa en massa kompisar känns som att vi bara umgåtts med äldre på sista tiden ;) Jag slutade vid åtta och då kom Emilia och hennes kompis Minna hit det var skoj, vi spelade fia med hutt ha ha ha men jag tog det lite lugnt det gjorde nog alla ;) satte typ cider eller öl i glasen istället för nå jätte starkt :) Men det var kul... sedan for vi till sandström där var det oxå kul... roligt att träffa Lisa och Thomas känns som att det var så länge sedan. Jag åkte hem redan vid halv ett eftersom jag skulle upp så tidigt dagen efter men det var skönt... men iaf så klarade jag av det. Jag var på jobbet prick åtta... men det var en tung dag kändes som att tiden gick jääätte sakta :)

Idag händer inte mycket, jag och peter ska bara umgås och ta det lugnt... skööönt!!! Jag ska ut och promenera snart, dricka mitt morgonkaffe först, kanske väcka min älskling men han la sig så sent igår så han får sova ett tag till :) Jag är himla glad nu för tillfället vet inte vad är men känner mig så lycklig, visst har jag alltid varit lycklig med Peter men det känns så konstigt nu som att det är något extra... kanske för att det är sommar ;) Men det är iaf lite tråkigt en sak, för den kenneln vi skulle ta en valp ifrån blev det inga valpar :( så om vi tar från den kenneln så får vi vänta till januari och jag orkar nog inte vänta så länge... så vi har kollat upp med andra kennlar men det är ingen som svarat på mina mail, snart ringer jag till dom. Nåja en kennel borde vi väl hitta till slut, nåja nu ska jag gå och kolla på tv. Ha det fint.. kram kram!!!

Imorgon börjar verkligheten!!

Jaha imorgon är det jobb igen som gäller, känns iaf skönt att ha haft ledigt nu första dagarna sen man kommit hem, man har hunnit fixa en massa här hemma, vi har köpt blommor till balkongen, packat upp våra resväskor och lagat riktigt god mat... skönt det är att äta hemlagad mat :)

Jag har börjat med mina promenader och det ger resultat redan ett kilo men nu står det still igen men det brukar ju göra så förhoppningsvis så går jag ner igen snart, hoppas :) nåja det är ju bara två kilo till om jag vill väga som jag gjorde innan vi åkte... :) men kanske nåt kilo till :)

Idag ska vi till finland och köpa lite sprit och panta våra glasflaskor... vi har fått låna Hasses bil nu när han är bortrest i tre veckor och det är otroligt skönt att ha bil man blir alldeles för bekväm :) så nästa helg bär det av till Sangis och då ska vi köpa en ny säng vi måste bara få tag i ett släp först, kollade på OK igår och det verkade inte bli så dyrt om man hyr för en hel helg... för vi ska ju stanna där i några dagar :)

Så i helgen blir det bara till att jobba känns ganska trist men det kommer nog kännas bättre när man väl kommer dit... ska iaf bli skönt att få börja jobba igen på ett sätt för man blir lite uttråkad här hemma speciellt när man inte ens nå läxor har att göra :) jag har inte fått nå rester än så länge men tror jag klarat allt eller det är bara en uppgift kvar som dom inte rättat en och jag håller tummarna för att jag klarat den med... vore sååå skönt...

Nåja nu ska jag gå och dricka mitt morgonkaffe sen ska jag ut på en promenad måste väcka älsklingen oxå... gud vad jag har blivit morgonpigg... är helt sanslöst :) ha det fint... kram kram...

Borta bra men hemma bäst!!!

Igår kom vi hem till våran fina mysiga lägenhet det var himla skönt men så här idag känns det lite trist man vet inte alls vad man ska hitta på resten av sommaren nu kan man inte bara gå ner till havet och ta ett dop och snorkla lite, men men det går fort tills allt blir som vanligt igen :) Om inte annat så är det ju inte så länge till pajala marknad två helger kvar sen är det marknad :)

Vi tog en sväng förbi sangis igår innan vi åkte mot pajala, var skönt att få träffa syster och se hur mycket bättre hon har börjat må, har saknat henne så himla mycket under dom 14 dagarna vi varit borta. Men fick tyvärr inte träffa barnen dom var med sin pappa, vilket jag hade längtat så oerhört mycket efter, har inte träffat dom på en månad.. men Minna sa att jag får träffa dom nästa helg, helgen efter midsommar då bär det av mot sangis och då blir det shopping på ikea för hela slanten :) ett helt nytt sovrum nästan iaf :)

Alla tyckte att jag hade blivit jätte brun, mamma sa du ser ut som en mulatt ha ha ha, jag var till och med brunare än pappa, första gången i hela mitt liv :) Men det är kul att det syns att man varit utomlands men det kommer väl försvinna lika fort för här går det ju inte att sola sååå himla kallt... 10 grader... brrr... får hålla mig inomhus hela dagen, nåja för övrigt ska jag börja banta igen, har gått upp 3 kilo nu men blev lite överraskad för trodde det var mer så som jag har vräkt i mig... banta och banta jag ska börja med mina promenader igen och äta rätt... mindre godis och mer frukt och sallad :)

Vi hade iaf en helt underbar tid på cypern det var himla varmt, 30 grader i skuggan näst intill... men det var härligt man låg mycket i havet eller i polen... jag kommer att lägga in nya bilder på pixbox så fort jag hinner gå gärna dit och titta :) Ska ta och lägga in korten på datorn nu iaf, men ni får ha det så jätte bra.. kram kram..

Sol och bad i massor!!!

Nu har vi snart avklarat våra två veckor på denna helt underbara semesterort cypern aiya napa och detta underbara hotell sungwing resort sandy bay... hääärligt :)

Första veckan vi var här så var även min mamma och pappa här men dom hade bara tid att stanna en vecka, men peters föräldrar är fortfarande kvar det är skönt att ha någon mer att umgås med och även skönt att bara jag och peter kan fara iväg och göra saker med bara varandra...

Vi kom hit måndagen den 4 juni, klockan elva var vi på plats på hotellet då gick vi ut en sväng och tog en bit mat sedan blev det sängen... det blev såklart stranden första dagen sol och bad i massor men ni tror inte med min vanliga otur att jag får mens redan första dagen jodå det stämmer... men det var lugnt jag badade hela första dagen men sedan tog jag det lugnt, jag har blivit frisk från min urinvägsinfektion iaf det är hääärligt... :) pencillinen hjälpte skööönt... :)

Vi har mest badat och solat och snorklat, peter har lärt mig att snorkla jag kan bara säga en sak det är skit häftigt man ser en massa coola fiskar med en massa olika färger som att vara i ett akvarium :)

En dag hyrde vi cyklar det var jag, peter, pappa och bengt som for iväg på en lång cykeltur man fick då se en hel del saker massa berg och stenar och mycket vatten och även en stor del av aiya napa...

En annan dag så for vi till vattenparken, gud vad skoj det var europas största vattenpark... fan vad häftigt det var men feg som man är så vågade man inte åka så mycket... ha ha ha men det var kul iaf att se :)

En annan dag så har jag och Peter varit ute med en catamaran på havet det var jätte häftigt dom stannade båten efter ett tag och då fick man hoppa i och bada och snorkla, det var jätte kul.... man bottnade inte så man fick simma men gud vilket klart vatten helt superfint... jätte fint för att snorkla :) det var kul att testa men resten av tiden har vi legat på stranden eller vid polen jag har testat vattengympa här i polen hela tre gånger,... jätte kul var det...

Jag och peter har även hunnit med en kvällstur till centrum av aiya napa en massa kroger och discotek fan vad skoj det var, till och med peter dansade så att svetten rann ha ha ha himla kul hade vi... sen har vi en näst intill vardaglig ritual då man vid fyra tiden kopplar av med en öl vid polen... keo världens godaste öl... ha ha ha eller är det värmen som gör den så god :)

Men iaf så har vi haft helt underbara två veckor och himla skoj, men det ska blib skönt att komma hem, borta bra men hemma bääääst :) sen ska det bli härligt att få komma i form igen efter alla öl,... ha ha ha :) nåja ha det fint med er... kram kram...


Cypern (Aiya Napa)

Godmorgon allihopa, idag åker vi till cypern jag tror till och med att jag har lite resfeber, vaknade redan vid sex tiden och har inte kunnat somna om men det kan oxå bero på att jag var pissnödig som vanligt... men kunde inte somna om sedan men det gör inget för då har jag god tid på mig för vi måste åka redan vid 09.30 härifrån till Luleå... Flyget går 14.30 och man ska vara minst en timme i förväg på kallax och det är ju skönt att ha god tid på sig.

Jag har iaf blivit bättre, har ingen feber något mer... men har fortfarande lite symptom kvar från min urinvägsinfektion men inte alls som det var förrut... jag hoppas att det är nästan helt borta till imorgon så man kan bada i massor... jag som älskar havet man kan ju tro att jag är född i vattnet är som fisk ;)

Men det ska iaf bli jätte härligt, två veckor med sol och bad och massa annat gott det kan ju inte bli bättre :)
Igår var jag hemma från jobbet, jag låg mesta tiden i sängen för hade sådan huvudvärk och lite feber fortfarande... mot kvällen blev det bättre och vi blev bjudna på mat hos svärmor så vi for dit och åt middag fick iaf i mig lite mat... sen kände jag mig mot bättringsväg och hela natten har jag fått sova lugnt... hääärligt ingen feber alls... så febern berodde säkert på att jag hade urinvägsinfektion för är ju inte förkyld eller så.

Nåja sen har vi packat i massor, oj vad mycket saker jag har med mig... men det blir ju alltid så... sen använder man hälften av det man tagit med :) Ja ja nu ska jag hoppas in i duschen, ska väcka min älskling oxå... ha det fint allihopa... kram på er!!!

Pencillin kur!!!

Vilken otur jag har... i torsdags började jag känna symptom för urinvägsinfektion men drack då en massa citronvatten så det blev bättre (trodde jag)... for till jobbet igår började känna framåt kvällen att symptomen kommer tillbaka...mycket riktigt hela natten har jag fått springa på toaletten och det har gjort så fruktansvärt ont så ont att jag mått illa och bara velat gråta... hoja... har till och med fått feber...så det första jag gjorde på morgonen var att sjukanmäla mig och sedan ringa doktorn och jag fick komma dit vid tio tiden... ja mycket riktigt jag hade urinvägsinfektion så har fått en pencillinkur på sju dagar... blääää vi som åker utomlands på måndag kunde det komma mer olägligare... nä jag tror inte det... nåja bara febern går ner så är jag nöjd...

Han sa även att dom här tabletterna inte var skadliga för sol, det kan ju annars vara lätt att få utslag när man äter pencillin och som tur är, så är vi ju där i två veckor så dricka vin till maten och en drink på dagen får jag ta andra veckan... ska iaf bli härligt med semester men kan inte sluta tänka på att jag har sådan otur... nåja idag mår man ju så himla dåligt, huvudvärk och feber och smärtor när man går på toan... men det kommer ju förmodligen ha blivit bättre till måndag eftersom jag börjat med pencillin idag... *hoppas*....

Jag sjukanmälde mig ännu imorgon eftersom jag mår så dåligt idag så känner jag att jag måste få vara hem och friskna till... det behöver jag nog om jag ska orka två veckor i 30 graders värme... ;)
Ja ja är iaf tråkigt att ligga inne i sängen när alla andra är ute och solar men men skulle inte orka något mer för har så himla ont i hela kroppen blir till och med helt slut av att sitta här... nåja nu ska jag gå och vila igen... ha det fint... kram kram...


RSS 2.0