Magen!!

Magen växer och växer, nu har jag beställt mammakläder från ellos längtar till dom kommer för känns som att man inga kläder har att ta på sig. Man använder mest Peters kläder nu och mjukisbyxor mest bekvämt :) känns som att man aldrig kan klä sig fint ha ha ha så längtar verkligen tills mina mammakläder kommer och ska även hämta lite mammakläder av min kusin på Söndag som jag ska få låna av henne, det ska bli kul få lite nya kläder att ta på sig :)
Så här ser den ut nu, visst har den ändå vuxit lite? ;)
image114
Vecka 16 nu tiden går framåt och det känns verkligen som att nu är det en bebis där inne speciellt när man börjar känna av den lite och när man fått se den lilla där på skärmen. Beställde faktiskt lite babykläder från ellos kunde inte hålla mig lite måste man ju få börja köpa redan är ju sååå mysigt :) Men blev mest neutrala färger vitt och grått och lite gult :) Men det passar ju till båda :)

Nåja idag har vi verkligen storstädat här, var så skönt att få det riktigt fint här hemma känns som att det var länge sedan vi städade men nu är det gjort. Sedan har jag bakat, ska även baka mer imorgon och då blir det att göra tårta oxå, för min älskling fyller ju år. Ja ja nu ska jag gå och ge mat åt Cilla, ha det fint, kram kram.

Kände något!!!

Har faktiskt under en lång tid nu kännt att det är något som rör sig i min mage men det är svårt att veta om det bara bubblar eller om det kan vara bebisen som rör sig, det liksom pirrar till i magen och tickar lite lätt men imorse kände jag det tydligen men vet inte riktigt vad bebisen gjorde om det var att den rörde sig eller om den hade hicka för det kan man ju oxå känna, det var precis som något som tickade i min mage och denna gång väldigt starkt oxå man kände då att det inte var några bubblor och det höll på så flera gånger, vad tror ni som vet hur det känns, kan det varit bebis som rörde sig eller hade den hicka?? Det var iaf jätte härligt att känna, känns mer som att det verkligen är en bebis där inne nog för att vi sett den och vet att den finns där men är ju härligt när man även kan börja känna att den är där :)

Nåja har jobbat idag med men nu är jag ledig, hääärligt... nu ska jag bara slappa och slöa eller ska ta en promenad med Cilla och sedan blir det lugnt resten av kvällen. Men imorgon ska jag och min älskling se till att storstäda här, sedan tänkte jag även baka lite fikabröd imorgon för min älskling fyller ju år på Torsdag. Så då blir det även att vi gör en tårta :)

Men nu ska jag iaf gå och göra lite lunch och sedan ska jag och Cilla lägga oss och vila så vi orkar med en promenad :) ha det fint, kram kram.


Usch för apelsiner!!

I Lördags åt jag en apelsin vilket jag inte skulle ha gjort men i vanliga fall älskar jag apelsiner det är den bästa frukten tycker jag. Men verkar inte tycka det något mer, har märkt att just efter att jag ätit en apelsin så brukar jag bli riktigt illamående nu sen jag blivit gravid, så i Lördags när jag ätit min apelsin blev jag så illamående att jag var tvungen att springa på toan och spy. Fy det var inte kul jag som varit så nöjd över att inte ha behövt spy men men nån gång måste väl vara den första :) Nåja lär inte äta apelsiner något mer iaf under denna grav :) Men jag mådde iaf bättre efter att jag fått spy och då var jag hungrig igen men åt ingen apelsin då ha ha ha :)

Nåja jag ska inte klaga jag har velat det här hela mitt liv och jag är bara så glad över att jag känner av grav symtom för då tyder det ju på att bebisen fortfarande lever och mår bra där inne ;) Nu är det vecka 16 tänk om en månad har jag gått halvvägs, tiden går verkligen fort tyckte det nyss var vecka 8 ha ha ha :) Men men känns fortfarande länge till sommaren men den kommer nog fortare än man tror och jag längtar som bara den till 13 feb då får vi se på vårat lilla hjärta igen, ska bli så kul och mysigt!!!

I helgen har jag bara jobbat och jobbat jag är helt slut nu, har även jobbat idag från 7-11 och har sådan huvudvärk och värk i ryggen och bäckenet. Nåja jag var nyss på promenad med Cilla så hon ska få sin välling och sedan ska vi vila lite tror jag :) Nu är Cilla 20 veckor så det är bara en månad kvar att ge henne välling sedan blir det bara torrfoder för hennes del. Hon växer i massor och har blivit riktigt stor.
   
Visst är hon bara för söt? :)

Nåja annars så rullar det på som vanligt tycker att magen växer för jämnan känner mig större och större för varje dag som går ha ha ha :) men ser ändå ingen skillnad det bara känns så, vet inte alls hur man ska göra med utekläder typ täckbyxorna är ju alldeles för små nu har jag dom uppknäppta nåja kanske måste köpa en större vinterdress eller nåt för än är ju vintern lång. Jackan kan jag väl ha ett tag till men den börjar oxå sitta taightare kring magen. Nåja någonting ska man väl hitta på kanske kan låna nåt från pappa ha ha ha :)

Till helgen ska jag och min älskling till piteå havsbad bo på hotell och bada och mysa, ska bli skoj, fira hans 27 årsdag :) Så då tänkte vi ta vägarna förbi min kusin som bor i Råneå och av henne ska jag få låna några mammakläder så det känns skönt då kanske man får på sig lite bekvämare kläder nu går man ju nästan bara i mjukisbyxor hela tiden men det är ju skönt det med men blir lite less på det :)
Nu ska jag gå och göra välling till Cilla, ha det fint, kram kram!!!


Snöstorm!!

Fy vilket väder, så trist... jag som varit ledig hela dagen och så är det sådant här väder, nåja har iaf varit ut med Cilla på två korta promenader så hon har fått springa av sig rejält. Hon hoppar och skuttar som bara den i den mjuka snön, hon älskar verkligen snön :) Tur att någon gör det.

Nåja har inte gjort så mycket mer idag, mest tagit det lugnt. Min älskling jobbar hela kvällen så trist man vet inte alls vad man ska hitta på men men kanske skulle ut på en promenad med Lina ikväll får se hur vädret ser ut är ju inte så roligt promenera i det här vädret men men får se vad som händer.

Ringde till bm idag och fick en ny tid till ett till ul den 13 februari kl 9:45 då får vi kolla på vårat lilla hjärta igen, ska bli sååå roligt. Längtar redan!! Kan inte glömma bilden jag fick i mitt huvud när man såg den på skärmen hur den låg och rörde sig där inne i min mage och när han tog närbild på handen så det såg att som att handen vinkade åt oss det var bara för härligt att se. Nu börjar man verkligen fatta att det är en bebis där inne.

Min nya tröja visst är den fin?
image109

Kanske magen syns lite mera nu, känns så iaf :)

Imorgon blir det att jobba men bara från 7-11 sen är jag ledig kvällen... skönt för sedan jobbar jag 11-21 hela helgen... så vi kommer nog inte hinna med så mycket mer än jobb denna helg, Cilla ska vara med Eva och Bengt under lördagen och söndagen medans vi jobbar så det känns skönt blir långa dagar för henne annars och så länge kan hon inte vara ensam men tur att hon inte behöver det :)

Nästa vecka fyller min älskling år, den 31 januari fyller han 27 år, tänk vad tiden går fort. Tyckte det var nyss han fyllde 25 men detta år är det istället jag som fyller 25 och han 27, ja tiden bara rinner iväg.
Min present till han blir en weekend på piteå havsbad, vi ska åka dit den 2-3 februari alltså nästa helg det ska bli så mysigt, Eva och Bengt ska vara hundvakt igen :) tur att man har dom. Så jag och Peter ska ta det riktigt lugnt, äta god mat, bada och bara mysa...ska bli sååå härligt!! Tror vi båda kan behöva lite avslappning :)
Nåja nu ska jag gå och mysa med Cilla i soffan, ha det fint... kram kram.


Vilken Lycka!!!

Nu har vi äntligen fått se våran lilla krabat som simmar på där inne i min mage, allt såg bra ut alla fingrar och tår verkar sitta på rätt plats och inga missbildningar syntes så jag pustade verkligen ut blev alldeles rörd när våran bebis dök upp på skärmen allt blev så verkligt att det faktiskt finns en liten människa där inne i mig som är våran, bara våran och den simmade på rejält där inne vred och hade sig hela tiden.
Ja det var så härligt att se att jag började skratta, blev så rörd att jag skrattade så magen skumpade hela tiden ha ha ha men försökte hålla mig för när jag skrattade såg man ju knappt något alltså när inte magen var stilla :) Men det var så skönt att se att den verkade må bra och faktiskt så slog hjärtat och den finns på riktigt :)

Läkaren var jätte snäll och hade verkligen förståelse för att vi varit oroliga och han märkte nog att min värsta oro lade sig när bebisen dök upp på skärmen. Det var en så stor lycka hur stor ska inte lyckan bli då den kommer ut till oss jag tror det är svårt att förstå men jag kan tänka mig att det blir en himla stor lycka ;)

Vi fick ju komma tidigare på ul eftersom jag varit med om två mf så vi ska dit igen om ca tre veckor på "ett riktigt ul" då dom konstaterar exakt datum för förlossning men han trodde att det skulle bli kring 21 juli inte så mycket skillnad. Men ska bli skönt att få komma dit igen om tre veckor för att kolla att allt fortfarande är bra och att den växer bra. Ska ringa till bm imorgon och be dom boka in en ny tid till mig så då får vi se när vi får kolla på vårat lilla hjärta nästa gång :) Längtar redan!!

Idag har vi alltså haft fullt upp är ju 14 mil till gällivare så tog en tid att köra dit och en tid att köra hem, Cilla har varit med Bengt hela dagen, tur att han var ledig annars hade vi måsta ha med henne i bilen och det som var så kallt. Så det var skönt, cilla blev glad när vi hämtade henne och nu ligger hon här och värmer mina fötter. Har just kommit hem från Jenny och Johan har varit och tittat på en barnvagn som vi ska köpa av dom, ska bli kul. Den var jätte fin så det blir nog så att vi köper den men inte gör vi det än får vänta ett tag :)
Nu har Peter farit iväg och tränat så jag och Cilla ska lägga oss och mysa i soffan är helt slut efter denna dag med en massa nya intryck och händelser :) Imorgon är jag ledig då ska jag se till att städa här och fixa lite. Sen blir det att jobba hela helgen, så blir inte så mycket annat i helg än jobb och slöa lite framför tvn :)
Nåja ni får ha det så bra, kram kram.

Nervös!!

Imorgon är det den dagen vi väntat på länge, imorgon får vi äntligen fara på ultraljud och kolla så att allt är okej med våran bebis att hjärtat slår och att den ser ut att må bra. Hoppas hoppas att vi får goda nyheter är så himla nervös, nervös över att något ska vara fel att det inte finns något barn i min mage fast testen visat positivt och fast jag har en massa gravsymtom så känner man en massa tvivel?? typ kan det verkligen vara så, kan det vara så att min största dröm ÄNTLIGEN håller på att gå i uppfyllelse. Men det kanske är så att min dröm äntligen går i uppfyllelse att få en alldeles egen familj tillsammans med min älskling.

Ska iaf bli skönt med UL för efter man gjort det kan man ju pusta ut då vet man ju hur allt ligger till. Och det kommer säkert gå bra det är ju vanligt att man oroar sig vid graviditeter speciellt om man varit med om mf tidigare så det hör nog bara till. Men håll tummarna för mig jag uppdaterar mer imorgon om hur det gick.

Annars så mår jag inte alls så bra tror jag fått magsjuka, har ont i magen, diarre och mår jätte illa ja det kan ju bero på att jag har en bebis i magen men eftersom det går magsjuka nu så är det ju inte helt osannolikt och faktiskt har jag knappt kunnat äta för så fort jag ätit måste jag springa på toa... är jätte jobbigt men nu kanske det håller på att bli bättre känns så iaf. Så jag ska lägga mig i sängen snart och vila ut så man är pigg imorgon, vi har tid först kl 15 men det är iaf skönt att lägga sig tidigt när man inte känner sig helt hundra.
Nåja nu ska jag gå och sova, ha det fint... kram kram!!

Pizza och bubbelbad!!!

Haft en toppen helg som man alltid har när man varit hemma i sangis, I fredags när vi kom till mamma och pappa var barnen redan där, var så skoj vi busade i massor med dom och Vilma klappade på min mage och sa att nu har den blivit lite större än sist jag såg den, hon är bara för go sen förklarade hon för mig att jag bara får dricka mjölk, saft och barndricka inge vuxen dricka (alltså vin, öl allt med alkohol i) :)
Hon är bara för härlig jag sa till henne att hon kan vara lugn jag dricker inge vuxen dricka nu bara barndricka :) det tyckte hon lät bra för barn får inte dricka vuxen dricka... ha ha ha vad hon är smart för att vara fem år men barn dom är smarta ibland är dom smartare än vi vuxna faktiskt :)

Nåja sen skulle vi iväg och äta Pizza i sangis, jag var den enda som körde eftersom alla hade tagit ett glas vin eller som Minna fått äta starka tabletter mot sin värk. Ja då skjutsade jag först dit mamma, minna och William. Vilma hon ville åka med mig så hon fick åka med och hämta pappa och peter. Så när vi kom dit hade Minna och Mamma redan beställt till dom och barnen men dom visste inte vad vi skulle ha så dom väntade tills vi kom så fick vi beställa själv ja det var lite otur för en brandman hade varit före oss och beställt typ 15 pizzor ha ha ha så det tog tid innan vi fick våra pizzor, barnen orkade knappt äta upp sina och eftersom vi var så hungriga så åt vi av dom så vi var alldeles för mätta för våra pizzor när dom väl var klara så vi tog med oss dom istället blev pizza till kvällsmat oxå... ha ha ha... men det var en jätte fin restaurang och väldigt goda pizzor och det var ju deras första vecka sen dom öppnat så man kan ju förstå att det var stressigt speciellt när någon kommer och beställer så mycket :)

I Söndags fyllde Vilma fem år, det kalaset var både roligt för vuxna som för barn, minna och fredde hade hyrt relaxen i kalix badhus så där fikade vi och badade bubbelbad och bastu sedan gick vi ut till själva badhuset och badade även där. Vilma verkade stortrivas. Även William han lekte och hade sig och simmade som bara den :) Alla barn verkade ha kul, det hade jag med :) härligt var det att få bada... sen åkte vi hem till Pajala och idag ska jag iväg och jobba, kl 12 börjar jag så nu måste jag sluta här och gå och göra mig i ordning. Så ni får ha det så bra, kram kram.

Det börjar släppa!!

Äntligen känns det som att min värk i bihålorna är på väg att släppa gud vad skönt känns som att man får mindre och mindre ont för varje dag som går, härligt då är man nog frisk till veckan och kan jobba som vanligt... sköönt!!! Dom där tabletterna kanske hjälper iaf, det verkar ju som det. Men snuvig och hostig är jag fortfarande men men får väl hoppas att det oxå ger med sig.

Imorgon ska vi faktiskt åka till Sangis men det blir en snabb visit bara under helgen eftersom vi båda två jobbar på måndag igen. Men ska bli skoj att få hemma hem och träffa syster och barnen och mamma och pappa. På Söndag fyller Vilma 5 år gud vad tiden går fort, känns som att det var nyss hon var en liten bebis men ändå känns det som länge sedan :) Så på söndag ska vi på kalas på kalix badhus det är tänkt att hennes kalas ska vara där, ska bli skoj får hoppas min förkylning ger med sig så man vågar bada. Är ju inge kul om man skulle bli värre. Men kanske kan bada en snabbis älskar ju vatten :)

Så imorgon är det tänkt att jag och peter, mamma och pappa och syster och barnen ska gå och äta pizza på den nya restaurangen i Sangis, ska bli skoj att se hur det ser ut och smaka på pizzorna är sugen på pizza för jämnan och det känns som att det är ju egentligen ingen bra mat men man måste ju få fira lite extra på helgen :) Lördagen blir nog en shoppingtur till Haparanda för vi måste köpa en present till vilma har ännu inte köpt nån vet ju inte direkt vad hon vill ha, känns som att hon fått så mycket nya saker när det varit jul och så att man knappt vet vad hon har är ju alltid så när hennes födelsedag ligger så nära jul :) men något ska man ju alltid hitta.. sen blir lördagen lugn har inte tänkt stressa runt alls i helgen utan bara mysa med familjen och speciellt gullungarna som jag saknat dom!!
image108
Visst är vi söta tillsammans?? ;)

Idag har det inte hänt mycket, har bara tagit det lugnt, småstädat lite här hemma. I Tisdags var vi hos Peters föräldrar en sväng och fikade lite och igår hade vi tänkt fara till Peters syster Jenny för att kolla på deras barnvagn som vi mest troligt ska köpa. Har ju sett den men man glömmer som hur den ser ut kommer bara ihåg att den är fin och svart :) Men dom var inte hemma igår så vi får fara det nån gång nästa vecka än så länge hinner vi ju ingen brådska med vagn än på ett tag men kan vara kul att se så man vet :)
Nu ska jag göra någon nytta här, ha det fint, kram kram.

Sjukskriven!!

Nu har jag sjukskrivit mig två dagar framåt, var till läkaren idag och kollade mina värden och så sen ska vi avvakta och se om min förkylning ger med sig med dom tabletterna jag fått tidigare ska ju äta dom i två veckor till men dom trodde att det mest troligt är bihålorna som spökar eftersom jag har sååå ont kring ögonen och näsan. Så nu får man hoppas att det iaf börjar ge med sig så man orkar bli en människa igen och orkar jobba som allt annat folk lite trist det blir av att bara gå hemma och må dåligt. Men men man får hoppas att jag snart blir bättre.

Har faktiskt knäppt lite kort på magen, den har inte direkt blivit så stor än och korten är tagna förra veckan i vecka 13 så nu kanske magen växt ännu lite till får knäppa snart igen. Här får ni se vad tycker ni syns det?

image107

Kanske det syns lite men det är så svårt, dom som inte vet att man är gravid dom tror väl bara att man gått upp en massa i vikt ha ha ha men man känner ju att man har gått upp och att magen blivit större. Men är svårt att säga om andra ser det så bra :)
Ni kanske ser mitt ärr på magen det är för att jag opererat bort min blindtarm när jag var sex år, det ärret blir tydligare och tydligare ju mer magen växer... ha ha ha hur ska det se ut i sista månaden? ;)
Nåja nu har jag sååå ont i huvudet så jag ska lägga mig och vila. Ps har idag gått in i vecka 14 hääärligt!! Ha det fint, kram kram.


När ska den släppa??!

Hoja är fortfarande förkyld så förkyld att huvudet bara värker och halsen gör så ont att man knappt kan äta och jag som måste äta för att må bra annars mår jag ju sååå illa att jag inte vet vad. Hoja detta är inte lätt varför släpper aldrig denna förkylning? Vill bli av med den nu och dom där tabletterna jag fått verkar inte hjälpa ett dugg dom sa att dom är jääätte bra och brukar börja hjälpa redan första dagen man tar dom men nähä då inte för min del, så har fått sjukanmäla mig igen idag för kunde knappt sova inatt för det gjorde så ont i halsen så fick suga på halstabletter heeela tiden... man börjar bli less på halstabletter :) Nåja huvudsaken att bebis inte tar skada när jag är sjuk huvudsaken att den mår bra och det hoppas jag den gör.

Jag ser verkligen fram emot ultraljudet längtar som bara den till 23 januari, ska bli riktigt roligt att få kolla hur den mår där inne och vi hoppas med heeela våra hjärtan att den mår bra och att allt ska gå bra. Vi är så otroligt lyckliga ska bli sååå roligt känns som att man knappt har fattat det än eller som att man inte vågar fatta det eftersom man är rädd för att något ska vara fel men det ska nog gå bra.

Jag har varit på ulraljud en gång med min syster, kan säga att jag inte har bra erfarenhet av ul eftersom min syster inte fick så goda nyheter då. Det är därför jag oroar mig så mycket. Det var när Minna väntade
Emma-Gloria som dog när min syster var i nionde månaden. Då var jag med henne på första ultraljudet dom märkte då att allt inte stod rätt till, lät mest så här men det här ser inte bra ut oj oj oj, vad är det där osv fick knappt fram vad det var som inte såg bra ut utan dom kunde inte se så bra eftersom ultraljudet i kalix inte var det bästa så dom skickade syster till sunderbyn, jag åkte då hem till sangis och hämtade william från dagmamman medans mamma och syster åkte till sunderbyn och där visade sig att Emma-Gloria hade en missbildning i ansiktet som skulle gå att operera bort när hon kommit ut till världen så det var ingen större fara hon skulle bli bra sedan när hon kommit ut men Emma-Gloria hade svagt hjärta och orkade inte komma ut levande så vi fick aldrig träffa henne. Det var himla jobbigt när man vet någon som varit med om detta har man svårt att inte tänka på det där man står där själv med en bebis i magen man blir såklart orolig att det ska hända en själv. Men det var ju inte ärftligt och inte så stor risk att något sådant sker igen sa ju läkaren, så det ska nog gå bra för oss på ultraljudet då kanske jag inser att ul faktiskt kan vara något positivt oxå ;)

Men min syster fick en levande dotter efteråt söta Vilma så min syster säger att allt som händer har en mening och jag börjar tro att hon har rätt, för hade jag inte fått mina två mf hade vi inte köpt cilla visst vi hade pratat om att skaffa hund men sedan när vi började försöka få barn så tänkte vi att vi väntar ett tag med hund för kan vara jobbigt ha både valp och vara gravid samtidigt men då efter mitt andra mf så var jag så nere och ledsen att jag bara ville ha en Cilla och det fick jag och det är jag så glad över för inte är det så jobbigt fast man är gravid hon uppfyller mycket bra under den här tiden :)

Jo vi har förresten kommit på namnförslag tror vi håller på dom namnen ett tag nu eller ett namn har jag velat använda länge :
Flicka- Gloria
Pojke- Celvin
så dom namnen funderar vi på och det kanske blir dom till slut. Nåja nu ska jag gå och äta mat så gott det går :) ha det fint, kram kram.

Inskrivning på MVC!!

Idag har jag och Peter varit på inskrivning på mvc, jag fick ta en massa blodprov och även urinprov och det såg bra ut, blodtrycket var oxå bra. Vikten kollades oxå och den hade gått upp nu med 6 kilo redan 6 kilo nåja hoppas det saktar ner lite nu, är väl mest kanske för att min kropp inte är van vid att man äter hela tiden ha ha ha... men nu kanske den vant sig :) Men som sagt det är det helt klart värt och sen efter nio mån då kan jag börja röra på mig och tänka på att äta mindre och nyttigare... Jag vet ju att jag kan bara jag vill :)

Det gick iaf jätte bra på mvc, vi fick tid till ultraljud den 23 januari kl 15 i gällivare då eftersom att dom inte har ultraljud här i pajala, men det ska bli kul att få vara på ultraljud iaf :) Det känns väldigt spännande, jag längtar som bara den men hoppas tiden går lika fort som den gjort fram tills idag :) det tror jag den gör.

Nåja annars så har jag inte lika mycket ont i ryggen nu så hoppas det ger med sig så man kan fortsätta jobba som vanligt. Men det ska nog bra. Idag har jag varit ledig, men imorgon är det jobb igen och sen jobbar jag heeela helgen... känns tungt men man måste ju!!

Ikväll ska jag och Cilla kolla på grammisgalan och bara mysa i soffan, ska bli mysigt, Peter ska förstås och träna men vi klarar oss själva jag och Cilla :) Annars händer inte så mycket mer, ska passa på att handla nya underkläder när vi ska till gällivare på ul behöver nya bh-ar. Ja ja nu ska jag gå och umgås med min älskling innan han ska iväg... ha det fint, kram kram.

Hur ska jag orka jobba!!

Hoja jag har märkt att varje gång jag varit och jobbat får jag jääätte ont i nedre delen av ryggen typ vid svanken det är inte kul, idag kunde jag knappt gå när jag kommit hem var bara att lägga sig och vila på en gång nu känns det lite bättre får hoppas att det ger med sig så man inte behöver bli sjukskriven. Nåja får väl ta upp det på onsdag när vi ska till bm på inskrivning ska bli sååå kul och lite spännande :)

Nåja nu är nästan alla mina vanliga byxor för småa eller dom sitter alldeles för taight i midjan ingen ide att försöka ha dom på sig, så det är mjukis och träningsbyxor som gäller nu den närmaste tiden eller leggings dom är himla bra och sköna oxå. Är idag i vecka 12+0 oron för mf börjar att lägga sig lite grand men jag vill bara att denna vecka ska gå så kanske man kan pusta ut helt, men faktiskt så läste jag att det är 30% risk att man får mf om man redan fått 2 mf tidigare och det har ju jag så jag vågade pusta ut lite när jag läste det och jag försöker tänka positivt som min kompis Hanna skrev till mig man måste tänka på positivt annars kanske det blir något fel bara för att man är negativ och det är sant bara tro att allt ska gå bra så gör det säkert det :)

Illamåendet har börjat avta mer och mer men kan fortfarande känna av lite illamående och tycker fortfarande att jag är trött hela tiden men men det är väl bara sova när man kan och vill :)
Annars så händer inte så mycket Cilla är 16 veckor nu och har slutat med kvällsvälling så nu är det bara tre mål för henne om dagen, hon växer och blir så stor :) hoppas hon blir lika snäll oxå, nåja än är hon ju så busig :) ha det fint, kram kram.

Gamla och nya!!

2007 var helt överstökat för denna gång då lär vi aldrig mer hamna på 2007 igen :) Jag hoppas och tror att 2008 kommer bli ett oförglömligt super bra år det är något jag ser fram emot :)

I alla fall 2007 var ett bra år det med men som det alltid är med alla år så har det sina med och motgångar men så är det väl här i livet och mera med och motgångar lär man väl stötta på. Så här såg 2007 ut i en liten skala;

- Jag fick fast tjänst maj 2007
- Jag fick ta ut min första betalda semester Juni 2007
- Den semestern befann jag mig två veckor på cypern med min älskling
- Jag pluggade och blev ännu klokare förhoppningsvis
- Hann fylla 24 år men det märktes inte mycket ;)
- Fick två missfall den första 23 juli och den andra 17 sep dom kommer alltid finnas med i mina tankar
- Den 13 nov testade jag mig positivt igen och denna gång verkar det gå bra :)
- Jag och min älskling flyttade till en trea
- Vi skaffade oss en liten familjemedlem en cocker spaniel våran söta Cilla :)

Det är lite av det som hänt under 2007 :)

Vad kommer ske under 2008? Man har förhoppningar om:
- Jag får iaf 83% tjänst istället för 66% bra för föräldrapenningen
- Cilla växer och mår bra och blir en fin hund :)
- Den 21 Juli får vi vårat efterlängtade barn som vi så velat ha :)
- Jag blir mamma ledig sen blir Peter pappaledig
- Vi får ha semester samtidigt under sommaren
- Jag fyller 25 år och min älskling fyller 27

Det är lite av vad som kommer att ske får bara hoppas att allt detta sker och att mer roliga saker händer men det känns som att det blir ett bra år.
I alla fall så har jag fortfarande värk kring ögonen och näsan så ringde en sjuksköterska idag och hon skrev ut en nässpray åt mig om det inte går över med den så måste jag komma in till läkaren efter helgen och få pencilin jag berättade att jag var gravid och hon sa att det finns penciliner som man kan äta när man är gravid det är skönt att höra... så hon trodde att det var bihåleinflammation men eftersom jag inte har någon feber nu så ska vi vänta och se hur det blir.
Annars så avtar illamåendet mer och mer för varje dag som går eller vissa dagar är det mera illamående än andra dagar och trött är jag då fortfarande hoppas det börjar avta snart för jag tycker det är lite tråkigt att gå och lägga sig tio på kvällen när man är ledig dagen efter men orkar man inte vara uppe så orkar man inte ;)
Idag är det vecka 11+4 och det närmar sig snart är vecka 12 över och då kanske oron för mf lägger sig :)
Nu ska jag gå och kolla tv, Ha det fint, kram kram.


Nya händelser!!

Jaha då har vi ett helt nytt år framför oss och man får hoppas att 2008 blir det bästa året någonsin och året 2008 har ju börjat bra, är fortfarande gravid idag är jag i vecka 11+2 så det är inte länge kvar tills vecka 12 är förbi och då kanske man vågar pusta ut och hoppas på att allt ska gå bra :)

Annars så var våran nyårsafton riktigt bra, mysig och lugn. Fast det var mindre kul att jag hade huvudvärk heeela dagen och denna huvudvärken satt fortfarande kvar igår och även idag med, är orolig för att det ska vara bihåleinflammation för jag har som ont runt ögonen och näsan oxå är jag ju fortfarande täppt i näsan så jag ska ringa en läkare imorgon om det inte gett med sig till dess. Hoppas att det går över bara.

Det är som vanligt annars är himla trött och mår fortfarande illa fast det varierar lite mer från dag till dag nu igår hade jag en sådan dag då jag mådde illa heela tiden kändes som att jag var tvungen äta något hela tiden för att illamåendet skulle gå över och just efter att man ätit något så gick det över... nåja man får väl lov att äta när man är gravid :)

Precis om en vecka så ska vi på inskrivning på hos barnmorskan, ska bli roligt och spännande då skulle hon även boka ultraljud till oss åååh vad jag längtar, vill bara att tiden ska gå fortare men det har ju ändå gått rätt fort nyss var det ju bara vecka 8 och nu är det vecka 11 så tiden går framåt :)

Nåja nu ska jag gå och leka med Cilla hon håller på att busar med en kartong för fullt här så måste se till att hon inte käkar upp den, ha ha ha :) nåja ha det fint, kram kram.

RSS 2.0