Hur tänker dom?!!!

Fy fan sååå less jag är på att bo i lägenhet önska att jag var sååå rik att jag kunde köpa ett hus eller hade så pass bra jobb att jag kunde ta ett lån och slapp denna ovissheten.. detta bänglande fram och tillbaka.
Nåja idag fick vi veta imorgon får ni flytta in i den nya lägenheten... jippie tänkte vi, fort hem efter jobbet och börja packa... moahaha trodde vi ja just när vi packat ner det mesta får vi höra att dom inte gjort ett skit på lägenheten och att vi får veta imorgon eftermiddag när vi får flytta in... MEN HALLÅ lägenheten skulle ju vara ledig från 1 nov, vad är det med dom??? varför har dom inte gjort det tidigare??? Ja jag blir då så arg och less... önskar att vi hade ett hus att flytta till.

Ja så nu är vi tillbaka på ruta ett igen vet inte alls när vi får flytta in och jag som alltid vill ha det snyggt runt omkring mig lever nu i ett råttbo med saker precis överallt påsar och kartonger jag trivs inte alls då, men får väl försöka göra det bästa av situationen och hoppas på att dom är snabba på att fixa lägenheten så vi iaf kan börja bära det minsta sakerna imorgon och sen på fredagen flytta in helt men det är väl bara önsketänkande.

Ja ja nu ska jag inte gnälla mer över det bara vi får flytta innan den 10 nov för det måste vi, går inte annars... kan ju inte börja flytta med en liten valp.
Men blev iaf glad när jag kollade min mail, hade fått nya bilder. Visst är hon söt våran Cilla:
  

Längtar så tills vi får hämta hem henne, inte länge kvar nu.. några dagar till sen är det bara en vecka tills vi åker mot Piteå och hämtar hem våran lilla sötis ;) Nåja nu vet jag iaf vad hon ska ha för mat och vad man ska köpa till vällingen. Så det är bra ska och handla nån gång nästa vecka, köpa ett koppel och halsband med sen kanske ett underlägg som hon kan ha matskålarna på, om man hittar något fint. Nåja nu ska jag gå och laga middag, och avreagera mig på detta lägenhetstjorv ;) Håll tummarna för att vi får flytta innan helgen!! Ha det fint, kram kram.

Våran Cilla!!

  

Nu har jag äntligen fått bilder på våran härliga lilla bebis ;) visst är hon söööt, jag smälter när jag ser henne... längtar sååå mycket till den 10 nov, på lördag är det bara en vecka kvar tills vi får ta hem henne. Det ska bli sååå mysigt.

Nåja idag har jag jobbat från 7-11 så nu händer det inte så mycket mer idag, ska sätta igång och plugga lite, först ska jag diska och sedan laga lite lunch men sen blir det att hård plugga bäst att passa på nu innan valpen kommer för då kommer man nog ägna mycket tid åt henne ;) det ska bli så kul!!!

Så i veckan blir det mest plugg och jobb och till helgen blir det en lugn hemma helg eftersom vi båda jobbar, ska bli riktigt skönt längtar redan tills vi får bara vara hemma och kolla tv ;) Och längta till den 10 nov.. ha ha ha pratar ju nästan bara om valpen har inte mycket annat i huvudet och det är såååå kul :)

Vi ska iaf kolla på halsband och koppel till lilla Cilla i veckan, fick faktiskt ett halsband av syster och barnen i födelsedagspresent men det var ganska hårt i läder så det kan man ju ha bara ibland så ska köpa ett annat halsband ett mjukare och ett koppel, sen har vi det mesta, en bädd, borstar, kammar och kloklippare och en massa leksaker till henne som vi fått låna av Peters föräldrar så vi hinner ju köpa eget senare. När dom skaffat sig en ny hund.

Nåja nu ska jag gå och börja ta itu med diskberget... känns inte så lockande men jag måste... ha det fint, kram kram.

Vassikkavuoma helgen!!!

En hel toppen helg har vi haft...I fredags åkte vi till vassikkavuoma för er som inte vet så ligger det inte så långt från pajala i en by som heter erkheikki. I alla fall så hade vi hyrt en stuga för hela helgen, stugan har hela 18 bäddar så vi var ett stort gäng kan man säga, hela familjen samlad. Mina föräldrar och syster och barnen samt peters föräldrar och jenny och johan och deras barn plus tova och sebbe men katta och affe kunde tyvärr inte komma dom hade fullt upp med att tömma affes mammas hus. Men vi hade iaf jätte kul och har fått en massa frisk luft och druckit en och annan god grogg och bastat i massor :)
   

Ska lägga upp bilderna på pixbox så ska ni få se hur mysigt vi haft det, ätit god mat och svamlat i massor, jag och Peter hade även gjort en musiktävling och vi delade upp i två lag... och det blev oavgjort mellan lagen... ha ha ha vad komiskt att det just blev oavgjort men skoj var det fast blev en massa svammel, kanske vi gjorde musiktävlingen lite för sent.. efter för många öl eller nåt... ha ha ha men skoj hade vi.

   

Det blev såklart även twister och kul var det... ha ha ha men så svårt, alla ville vi prova stora som små :) nåja inte riktigt alla men nästan. Satt mycket ute vid grillplatsen och grillade för fullt det var så mysigt i mörkret :) Men en riktigt toppen helg kan man säga att vi haft... roligt värre. Nåja ni kan gissa vad jag gjorde när jag kom hem idag rusade direkt in i duschen sen åt vi Pizza och sen la jag mig för att sova lite för var sååå trött har knappt kunnat sova på två dygn för alla har snarkat så mycket till och med Peter :) Ha ha ha men sova hinner man och vet ni vad nu är det mindre än två veckor tills vi får hämta Cilla *längtar*... nåja tiden verkar gå fort.
Idag blir det lugnt resten av kvällen har nyss lagat mat och nu ska vi bara slöa framför tvn, peter ska väl på innebandy ikväll men jag ska bara slöa kommer slockna kl 20.00 ha ha ha och jag som ville se van vetaren  idag... nåja kanske kan hålla mig vaken till tio iaf.. har ju sett den men är ju alltid kul att se igen. Nåja nu ska jag gå och umgås med min älskling. Ni får ha det så bra, kram kram.

Sjuker!!

För typ en vecka sedan sa jag till Peter: Jag tror att min migrän håller på att växa bort det var sååå länge sedan jag hade en sådan där stark migrän attack då man bara ligger och spyr och mår dåligt en hel dag plus att man är matt i kroppen flera dagar efteråt och väldigt trött!! Nåja jag fick bita i det sura äpplet i morse när jag vaknade så vaknade jag med migränsmärtor i huvudet. Inte skönt att vakna då när man ska iväg och jobba till och med, nåja tänkte att det kanske hjälper med en alvedon tog en alvedon men det hjälpte inte fick istället springa på toaletten och kan säga att jag inte fick behålla tabletten.

Ja ja bara att sjukskriva sig då, men vet ni vad nu sa min kropp åt mig. Den tyckte nog att jag tagit på mig för mycket jobb igen, har ju varit en stressig vecka jobbat konstant från fredag till igår, alltså sex dagar i rad. Plus att jag på kvällarna suttit och jobbat med skolarbetet och lämnat in det i tisdags. Så jag vet ju innerst inne att min kropp inte klarar av så här mycket stress då resulterar det i en hel dag med migrän och tycka synd om sig själv ;) Nåja dom på dagis förstod att jag inte kunde komma, jag sjukskrev mig även imorgon för jag känner att nu måste jag få vila, är ju bara ledig helgen sen jobbar jag konstant igen i en hel vecka nån gång behöver man faktiskt vila men nu har jag lärt mig en läxa inte ta på sig mer jobb än man verkligen känner att man orkar med. Hur mycket man än vill så går det inte i längden.

Ja nu kan jag iaf sitta upp men huvudet värker ännu och jag är väldigt trött så ska se till att vila lite till nu, se på film och bara vara. Imorgonkväll åker vi till vassikavouma mamma och pappa och syster och barnen kommer hit imorgon så vi ska vara där ute hela helgen och bara vila upp oss det kan jag behöva efter en sååå stressig vecka. Och efter min jobbiga migrändag... nåja nu ska jag gå och vila är sååå trött. Ha det fint, kram kram.

Trötter!!!

Idag har vi kommit tillbaka från Levi, vi åkte dit igår med jobbet redan vid nio tiden. Så vi var väl framme vid halv tolv finsk tid så då fick vi lunch och sen checkade vi in i våra hotellrum sen hade vi p-möte i ett konferensrum sen vid fyra fick vi göra precis vad vi ville så vi sprang runt och kollade lite i affärer gick förbi alkho och köpte lite vin. Tog ett glas vin på rummen innan det blev dags för middag, det var väldigt god mat och kan säga att det varit en hel del skratt och så :) himla skoj har vi haft!!

Efter maten tog vi en drink i baren och sen var det ganska lugnt resten av kvällen men det är ju oxå skönt med en liten mini semester. Vi gick till våra rum kollade på Dr T och hans kvinnor mycket skratt fick vi ialla fall :) sen somnade vi alla väldigt trötta, kunde faktiskt sova bra denna natt trost att man var på hotell och så utan min älskling... men det gick bra. Så fick vi äta en god frukost idag när vi vaknat och sedan kollade vi lite i affärer igen sen bar det av hemåt, det var kul... riktigt skoj att få umgås med jobbet på ett annat sätt inte bara sitta på arbetsplatsen och göra samma saker hela tiden :)

Nåja nu är jag hemma och har inte gjort så mycket idag, jag och peter åkte faktiskt till kolari idag köpte lite från alkho med dom pengarna jag hade kvar från levi resan... sen var vi även och köpte en massa värmeljus dom har faktiskt himla mycket sådant i finland och billigt, så vi tänkte att det är bra att ha nu till helgen eftersom vi ska åka ut i skogen med våran kära familj, på fredag bär det av till vassikavouma där vi kommer tillbringa hela helgen med bastubad och god mat och säääkert lite vin ;) plus det vi inhandlade på alkho... tihi.

Ja men tiden går ju iaf framåt, jag har nedräkning känner mig ibland som ett litet barn som väntar på jultomten ;) Men på lördag är det bara två veckor till valpen får komma till oss, än så länge ska hon nog heta Cilla vi tycker att det skulle passa så bra in på henne :) Men imorgon är det jobb som gäller då ska jag jobba på dagis och även fredag men sedan är jag ledig, det ska bli såååå skönt. Nåja nu ska jag gå och umgås med min älskling, ha det fint... kram kram. 

Jobbar och jobbar!!

Ja det händer inte så mycket annat i mitt liv nu än jobb och jobb, har jobbat heeela helgen så har inte hunnit med mycket annat, var iaf till Peters föräldrar i Fredags kollade lite idol och fick med oss en massa hundsaker som Molly haft, ni som inte vet så har Peters föräldrars hund Molly gått bort för en tid sen, tråkigt att sådant händer. Men men sånt är ju livet tyvärr. Så vi fick en massa av hennes gamla saker vissa saker har vi bara lånat tillsvidare eftersom dom kanske skaffar en ny hund senare :) Nåja dom tycker det är bra att sakerna kommer till användning det skulle nog Molly oxå tyckt.

Ikväll ska jag jobba, har nyss kommit in från en morgonpromenad ska ta mig lite frukost och sedan slöa... håller på och tvättar för fullt annars händer det inte alls nå mer idag, måste packa lite kläder för imorgon åker vi med Jobbet till Levi, ska bli jääätte skoj, ska ha planeringsdag och sedan en god middag och sedan blir det att sova där i stugor och får frukost kl 9.00 på onsdagmorgon och sedan får vi åka hem... skööönt!!! Ska bli hur kul som helst.

Sen jobbar jag på dagis tors och fred så det blir inte alls så mycket annat gjort i veckan än jobb men det är skööönt då går tiden fortare och jag som längtar så till den 10 nov på lördag bara två veckor kvar tills vi får åka och hämta henne. Nåja nu ska jag gå och äta frukost, ha det fint, kram kram.

Ett år mer av Hannah!!!

Idag fyller man år, känns inte så speciellt nå mer inte som när man var liten... det är bara kul att man kan ha en orsak till att äta en massa gott fika utan att få dåligt samvete ;) Så idag ska vi göra en tårta, ta och städa här lite först så det inte är helt upp och ner när vi får besök, Peters familj kommer hit och grattar mig idag är kul att få lite besök händer inte allt för ofta :)

Jag ska få en mobiltelefon av Peter och hans mamma och pappa och även min mamma och pappa men den har inte kommit än, den kommer nästa vecka men det gör inget den som väntar på något gott väntar alltid för länge ;) oxå har mamma sponsrat lite till våran valp som vi ska köpa, så nu har jag nästan alla pengar som behövs dit bara lite till att spara och det får jag ta från kommande lön. Ska bli så mysigt, var och tittade på hundsaker idag men märkte att det är ganska dyrt här, så vi ska åka till haparanda och gå på djurmagasinet sen när vi fått våran lön, inskaffa halsband, koppel, matskålar och en liten bädd åt våran valp :)

Så fort dom har mailat bilder till mig så ska jag lägga upp dom här på bloggen och på pixbox, jag lääängtar tills dom skickar bilderna ska bli så kul att se hur mycket hon växer, hon var ju bara 4 veckor nu när vi träffade henne blir 5 veckor till helgen.. så hon har nog blivit rätt så mycket större när vi hämtar henne ska bli spännande :)

Nåja nu borde vi börja städa här och sedan börja göra en tårta, nåja ni får ha det så bra... tack för alla era grattis!!! Kram kram!!


Vi väntar valp ;)

Jippie Lördagen den 10/11 får vi hämta oss en liten söt familjemedlem, åååh så spännande, kommer bli sååå roligt och mysigt med en liten valp ;) Det blev ingen cavalier, dels är dom väldigt dyra och väldigt svåra att få tag i speciellt tikar.. men eftersom jag alltid även velat ha en cocker spaniel så åkte vi idag till Piteå för att titta på Engelsk cocker spaniel och det var kärlek i första ögonkastet, man visste direkt vilken valp vi ville och efter att vi träffat mamma ville vi mer och mer ha en sådan hund, så snäll och tillgiven hund. Ja så vi bestämde oss på en gång för en sådan hund, så vecka 45 blir dom leveransklara på helgen eftersom dom blir åtta veckor då, så vi bestämde att vi ska komma och hämta den på lördagen den 10/11.

Har redan funderat ut ett namn, CILLA  det skulle passa så bra in på den hunden eftersom man kan inte mer än gilla denna hund ;) Så jag tror det blir Cilla först lät Peter lite tveksam och tyckte det var så mänskligt på något vis men vadå det finns hundar som heter Vilma, Ronja och även människor som heter så, så det ska ju egentligen inte spela någon roll och jag tyckte bara att Cilla skulle passa på den hunden men man kanske ändra sig, får se hur det känns när man får ta med henne hem kanske kommer på något annat namn då :)

Nåja nu har vi nyss kommit hem från en lååååång biltur... fram och tillbax till Piteå, men det var skoj att få träffa valpen och nu lääängtar man bara till den 10... hoppas tiden går fort men det gör den nog för det händer mycket här nu... imogon fyller jag år, då blir det tårta för hela slanten, till helgen jobbar jag och på måndag med, på tisdag åker vi på planeringsdag med jobbet ända till Levi och stannar ända till onsdag, sen ska jag jobba på dagis tors och fred och sen på fredagkväll åker vi till vassikavouma med min familj och peters familj vi har hyrt stugan heeela helgen och ska bara vara där och slappa, basta och dricka öl och umgås :)

Så fullt upp har vi med andra ord, nu ska jag sätta igång med att baka muffins till imorgon, sen tänkte jag kanske ta en promenad om jag orkar och sen blir det lugnt lär nog somna tidigt så mycket nya intryck idag... ha ha ha... nåja ha det fint, kram kram.

Lite mer om mig...

Namn: Hanna
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Rätt okej lite pms kanske ha ha ha :)
Favoritgodis: Ja allt godis är ju gott men det bästa är nog karamellkungens blandgodis :)
Är det nåt du absolut inte äter: Faktiskt så äter jag allt...
Kläder just nu: Mjukisbyxor och peters t-shirt :) 
Musik just nu: Ingen, hör tvn i bakgrunden serien advokaterna..
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 70-talet livet var nog enklare då ha ha!!
Planer för hösten: Skaffa en valp, flytta till en trea, kanske lyckas bli gravid och få ha kvar det!!
Är du bra på matte: Nej usel på matte!!
Saft eller alkohol: Skulle nog säga alkohol men just nu är det nog saft :)
Hur många kuddar sover du med: Det ligger 4 stycken i sängen men jag använder 1.
Favoritväder: Höstväder när solen skiner och det ändå är lite små kallt ute så man måste klä sig :)
Spelar du nåt instrument: Nope men skulle vilja spela gitarr.
Morgon- eller nattmänniska: Jag är trött på kvällen och trött när klockan ringer så inget av det ;)
Sparare eller slösare: Slösare skulle jag kalla mig, men just nu är jag en sparare ha ha ha... 
Vem är viktigast för dig: Min älskling, syster och syskonbarnen, mamma och pappa plus alla andra nära och kära vänner och släkt.
Bästa film: Finns en massa men beckfilmerna är på topp.
Tror på liv på andra planeter: Ja någonting finns det nog. 
Har du några homosexuella vänner: Japp iaf en kusin, hon är lesbisk, nu är hon gift med sin sambo!!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Till att börja med vill jag iaf ha ett barn nu först sen kan jag tänka mig ett till, sen får man se vad man säger ;)
Bio eller promenad: Beror på vilken film det är och hur vädret är ute :)
Är du kittlig: Ja självklart..
Snarkar du? Nä men jag är då inte tyst när jag sover... ha ha ha...
Stjärntecken? Vågen.
Rädd för insekter? Ja endel är bara för äckliga.
Äckligaste insekten: Spindlar såklart.
Största svaghet: Att jag är för "snäll" ibland inte säger vad jag tycker, kanske lite för feg rättare sagt ;)
Det här är jag bra på: Vara barnvakt åt mina syskonbarn ha ha ha eller nåt sånt.
Bästa bok? ojdå det finns många men en bok som jag ALDRIG glömmer är berättelsen om KIRRE den var hur bra som helst och den läste jag första gången på gymnasiet minns än idag hur den var.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Se in i framtiden.
Vad vill du jobba som? Förskollärare med dom minsta barnen :)
Chips, morötter eller godis? godis är det nog men det borde vara morötter :)
Pizza eller hamburgare? pizza men egentligen ingenting...
Skriver du dagbok? Blogg men skulle vilja börja skriva dagbok tror det är bra att skriva ner sina tankar och funderingar där ingen annan kan läsa.
Har du nån flickvän/pojkvän? japp pojkvän såklart..
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Man vet aldrig skulle vilja tatuera mig i svanken men får se om man vågar nån gång.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Städat oftast iaf.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nope aldrig i livet hatar sådant ;)
Vad hänger på väggarna i ditt rum? tavlor och tavelister.
Hur är din drömtjej/kille? min drömkille är som min peter ;)
Hur många syskon har du? en storasyster och den bästa oxå :)
Vad är du mest rädd för? Att aldrig få barn!!
Är du rädd för blod? Nejdå..
Saltar du på maten? Nope...
Gillar du och sjunga? Nä men ibland är det kul att bara flumma typ i singstar eller karaoke.. 
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Barn och fritidsprogrammet gick ut våren 2002!!
Anser du att du är stark? Nope svag som bara den ha ha ha..
Brukar du sola? Jaaa speciellt om jag är utomlands gud vad jag steker moaha...
Vad gör du om du får hicka? Peter tycker jag låter illa då, så jag måste väl dricka vatten för att få bort hickan ha ha ha...
Har du komplex och för vad? Ja känner mig aldrig nöjd med min kropp, vill gå ner i vikt igen, har nog gått upp lite nu efter att ha mått dåligt till och från... nåja kommer alltid ha detta problemet med vikten ligger ju i släkten.
Kaffe, te eller inget? Kaffe men te om man har ont i halsen.

Händelserik helg!!!

I Fredags åkte vi till Sangis så fort vi hade vaknat och ätit lite frukost bar det av mot Sangis by, det var hur roligt som helst att komma hem, har umgåtts i massor med barnen och det har varit alldeles alldeles underbart :) När vi kom fram till Sangis i Fredags vid ett tiden så for jag till dagis och skolan och hämtade William och Vilma, så for vi ner till mamma och pappa och grillade korv i grillstugan och var utomhus och lekte kurragöma hur roligt som helst ;)
   

Sen kom mamma och syster hem från jobbet och då åt vi en jääätte god middag som pappa hade lagat, och sedan badade vi såklart badtunna och bastade, hur härligt som helst. Det är ju alltid härligt, blev iaf lite vin till maten och en öl i tunnan det kan man ju INTE vara utan ;)
   

På Lördagen så var jag, Minna och barnen och badade i kalix badhus det var hur kul som helst och riktigt roligt att se att William är såååå duktig på att simma, vi tävlade i massor och jag skojjjar inte han simmar faktiskt fortare än mig... sååå snabb är han ;) Vilma hon har lärt sig dyka, simma på ytan kan hon inte men under ytan går det utmärkt hon är sååå duktig :) Sen på kvällen var vi hos syster, Johanna och Rickard och deras barn var oxå där, vi hade lite fest, drack lite gott och åt en massa onyttigheter... men skoj var det... vi spelade även twister hur kul som helst :)
   

På Söndagen var vi barnvakt åt William och Vilma från tio till fem tiden, för syster var och jobbade på hälsovårdsmässan i kalix... det var kul att få umgås i massor med barnen, vi var först hos pappa och åt tårta för han fyllde år igår och sedan åkte vi till happis med barnen, gick på den stoooora godisaffären och den var hur stor som helst... skojjar inte ;) Sen var vi på ikea köpte lite nytt för den femhundralappen som jag fått av farmor för att jag fyller år på torsdag, det var skoj det... kul med nya saker :) Sen kom minna och hämtade barnen och jag och peter for och åt Pizza sen åkte vi hem mot pajala var hemma vid nio tiden och slocknade redan tio... ha ha ha var sååå trött, helt slut med andra ord, men har haft en toppen helg!!! Ha det fint, kram kram!!


Höstväder!!

Idag är det rikigt höstväder ute, minusgrader och blåsigt och solen har tittat fram så där lite grand om ni förstår hur jag menar :) Har varit och vickat på förskolan kvarnen idag, det är så roligt, alltid lika kul att få komma dit och träffa alla barnen och dom flesta av barnen kommer ju ihåg mig nu, har ju varit där lite titt som tätt nu sen feb 2006 då jag gjorde min första praktik där, sen har jag ju gjort en till praktik i maj 2006 och sen har jag vickat från hösten 2006 tills än idag... men eftersom jag har ett annat jobb oxå och en skola att sköta så kan jag ju inte vicka allt för ofta där. Men det känns iaf bra att få komma dit ibland och vicka och friska upp minnen om hur det yrket fungerar eftersom det är mitt blivande yrke :)

Nu är jag iaf jääätte trött, har nyss diskat för idag och ska plocka ihop tvätten som hänger här i hela våran lägenhet vi har kläder precis överallt jag skojjar inte, för vi var tvugna. GAAAH igår när vi skulle tvätta kläder så är ju såklart torktumlaren trasig, jaha det var bara till att hänga allt som gick i torkskåpet och resten fick vi ta in till lägenheten och hänga på vårat torkställ tur att man har ett sånt iaf. Men jag kan då säga finns det något värre att hänga upp underkläder typ sockar en socka åt gången, fy vilken tid det tar... ha ha ha!!!
Hade ju något att göra iaf!!

Vi var även en sväng till Jenny och Johan igår, Peter hjälpte dom att skruva lite i köket och jag kände mig handikappad ha ha ha men inte mycket jag kan hjälpa till med jag är inte sååå värst haj på att skruva nåja man kanske lär sig så småningom kanske vore bra. Alla möbler vi har köpt har ju peter skruvat upp förrutom soffbordet ha ha ha det klarade jag iaf av att skruva ihop, var ju inte så svårt bara att sätta benen på plats och sedan underskivan ;) hur enkelt som helst... nåja kanske inte så intressant att veta om hur mycket jag skruvar i mitt liv ;)

Imorgon är jag ledig, då ska jag plugga hela dagen, sen på kvällen ska vi till Peter pappa för han fyller år, gud vad alla fyller år nu i okt, min pappa fyller år på söndag och jag på torsdag om en vecka alltså!! Ja men det är kul med kalas då har man en orsak till att umgås och äta en massa gott fika ;)
Ikväll jobbar Peter, jag ska fixa här hemma, plocka in tvätten och små städa lite.... blir dammigt sååå fort.
Sen blir det rätt lugnt, när Peter kommer hem, ska vi kolla Beck, jaaa jag älskar beck filmerna. Det är den nyaste vi ska kolla, vi kollar alltid så fort dom kommit ut.... dom är ju bara för bra. Nåja nu ska jag gå och göra någon nytta, ha det fint... kram kram.

Jobbat hela helgen!!

Jaha i helgen har jag inte gjort någonting annat än att jobbat, har jobbat mellan 11-21 båda dagarna så kändes som att man inte hann med så mycket mer men det gör inget för nu är jag ledig i en hel vecka... hääärligt!! Nu ska jag plugga, denna vecka ska jag göra klart alla uppgifter som vi ska ha färdiga till den 23 okt, det ska bli skönt att få det gjort.

Idag öser regnet ner, grått och trist utanför fönstret!! Nåja en perfekt dag att hålla sig inomhus med boken framför ögonen och jag ska ha den framför ögonen och läsa ordentligt ;) Annars blir det rätt lugnt, ska nog försöka ta mig en promenad om nu vädret tillåter det man får väl se.

Har inte ännu fått veta nåt om vi får en valp, känns som att tiden står stilla, vill så gärna veta nu. Men enligt beräknat så skulle valparna komma andra veckan i okt så vi får väl vänta och vänta ett tag till. Uppfödaren sa även att hon ringer först när valparna är en vecka så dom kan lika gärna ha kommit ut från tiken man vet aldrig kanske hon ringer i slutet på veckan eller nästa vecka... hoppas :)

Ja ja nu vet jag inte vad jag ska skriva, så ska nog gå och väcka min älskling sen ska jag börja plugga :) nåja ha det fint, kram kram.

En riktig höst dag!!!

Idag är jag ledig, skööönt, det känns som att jag behövde vara det, har jobbat mån-ons och borde sätta igång att plugga idag men har inte hunnit med det än. Men jag lovar jag ska börja nu mot eftermiddagen. Har nämligen varit ute i det härliga vädret, solen skiner för fullt och det är inte alls kallt ute, riktigt höst  väder... hääärligt!!

Jag och Peter tog en sväng ut till vasikkavuoma för att promenera över den väldigt stora myren, det var så härligt och eftersom att det är kannelbullensdag idag så syndade vi med att ta med kannelbullar och kaffe, gud så gott det var att fika utomhus, satt där ute på myren och solade och drack kaffe och åt bullar... mmm så gott det var.

   

Nåja det var riktigt härligt med frisk luft, men vi orkade inte vara ute så länge, jag har nämligen blivit förkyld igen, ont i hela kroppen, halsen och är väldigt täppt i näsan... snorar som bara den... hoja hatar att alltid bli förkyld... så nu tänker jag vila på soffan ett tag och kolla in mina vänner :) Jag är helt besatt av vänner, har kanske nämnt tidigare att jag nästan har alla säsonger på dvd, bara ettan som fattas, ja tian är hos min syster yster men hon har lovat att jag ska få den så fort jag köpt ettan... kuuul, bara hon får låna dom precis när hon vill och det får hon!! Ja så nu kanske det är trettionde gången som jag kollar säsong 8 ha ha ha kollar på den nu för den är sååå bra, när rachel blir gravid och monica och chandler har gift sig... den är bara för mysig ;) dom blir verkligen ens riktiga vänner som aldrig sviker en ;)

Nåja snart får vi nog veta om det blir någon valp för oss i början på dec eller kanske redan slutet på nov, hoppas hoppas... håll tummarna för att dom får en tikvalp till oss, vi var på andra plats på valplistan så ligger nog rätt bra till om tiken nu får några stycken... hoppas!! Vill så gärna ha någon att gå härliga skogspromenader med :)

Ja ja annars har det varit rätt lugnt i veckan, jobbat på för fulla muggar, borde plugga men är seg att komma igång men SKA göra det idag, varit och grattat Peters mamma som fyllde år i tisdags, det var gott med tårta!! Till helgen blir det att jobba, så blir rätt lugnt här då... kanske lite tv tittande, kolla film osv. Annars händer det nog inte desto mer. Nåja nu ska jag gå och mysa i soffan ett tag innan jag sätter igång med pluggandet... ha det fint... kram kram.

Lyckat besök!!

Idag hade jag ju en tid till barnmorskan och hon var verkligen super snäll, väldigt förstående och sa verkligen dom saker man ville höra. Hon tyckte inte det behövdes göra någon gynundersökning nu eftersom testet visat negativt och allt verkar ha kommit ut, hon sa att får jag ett till missfall då blir jag skickad till gyn på en gång. Hon sa även att nästa gång jag blir gravid och fostret stannar där då får jag komma på ultraljudsundersökning väldigt tidigt, då gör dom ultraljud genom en gynundersökning. Så bara hålla tummarna att det går bra nästa gång att fostret fäster och stannar kvar så det blir en liten bebis. Annars blir vi skickade på utredning. Så hon tyckte att jag skulle fortsätta testa mig tidigt som jag gjort redan en dag efter försenad mens eftersom det verkar visa positivt tidigt för min del och då vet jag ju att jag fått ett missfall och det är ju alltid bättre att veta än att inte veta. Så nu är det bara vänta in min mens sen är det bara fortsätta försöka, nån gång kanske det fäster och blir en bebis som växer inom mig. *hoppas*!!!

Men var iaf skönt att få prata med en barnmorska och få veta lite mer om missfall och få bekräftat att det faktiskt inte är ovanligt och att det inte är helt omöjligt att sedan få en lyckad graviditet. Det positiva är ju att jag iaf blir gravid, inga problem med det. Verkar ju ha lätt att bli det, bara det stannar kvar!!!

Nåja idag har jag även jobbat, inte gjort så mycket mer, känner mig väldigt trött och har ont i halsen så vilade när jag kom hem, det var skööönt. Nu ska jag sätta igång att plugga och sedan ska jag ta en promenad efter middagen... sen blir kvällen lugn och skön. Nåja ha det fint... kram kram!!

RSS 2.0