Tiden går sakta!!

I helgen har jag jobbat, är helt slut... så himla trött känns som att jag skulle kunna sova dygnet runt om jag fick!! Men men det går inte jobba måste man, jag jobbade natt från lördag till söndag, det var rätt lugnt men kunde inte sova så bra på jobbet har börjat bli mörkrädd... gaaah :) men det gick fint, sov väldigt mycket när jag kom hem sen men det blev man ju bara tröttare av. Annars har vi inte gjort så mycket mer i helgen, var hos Jenny och Johan igår kollade in deras nya kök kommer nog bli riktigt fint när det är klart... Sen tog vi det mest lugnt på kvällen lagade en god lasagne och kollade beck.

Idag är jag ledig, det är Peter med så vi tar det mest lugnt, får se vad man hittar på ska nog ut på en promenad snart iaf... behöver frisk luft, har sådan huvudvärk, haft det ett bra tag nu men hoppas det ger med sig!! Nåja annars är väl allt rätt okej, bara att tiden går sakta nu för tillfället önskade att den gick fortare så jag fick svar på vissa frågor!! Men men det kommer väl så småningom bara vänta och se!!

I veckan blir det mest lugnt, inte så mycket annat än jobb, borde ta och städa här och fixa lite annars rätt lugnt... men på Fredag åker vi till Luleå det är ju luleå kalaset, ska bli riktigt skoj, får äntligen se timbuktu har velat se han i flera år och nu får jag äntligen det :) ska bli skoj, kanske kollar in markus oxå :) eller melody club men dom har jag redan sett på grönan men skadar aldrig att se dom igen :) Nåja ska iaf bli kul att träffa en massa vänner, Lisa som jag saknat i massor denna sommaren, känns som att det är flera månader sen vi sågs sist... Nåja nu ska jag gå och börja göra lite nytta här, diska och så... ha det fint... kram kram!!!

Händer!!

Jag känner att det händer rätt mycket i mitt liv nu men jag hinner knappt tänka på det och jag tänker inte skriva ner det här, någon gång kanske ni som läser får reda på hur allt ligger till men just nu tänker jag inte skriva det!! Men iaf så är jag glad att jag har min Peter att dela allt med, han lyssnar verkligen och han är så bra att prata med, vad skulle jag göra utan han?? Jag skulle nog inte klara mig... han är verkligen mannen i mitt liv och jag skulle inte vilja leva ett liv utan han, jag vill alltid vara vid hans sida!!!

Nå annars så jobbar jag för fullt och tar det lugnt när jag väl är ledig vilket jag känner att jag behöver just nu!! Nåja i helgen så var jag och Peter ute på en cykeltur och vi fiskade även eller rättare sagt Peter fiskade och jag låg och solade och löste korsord det är livet det :) Vi var även på middag hos Peters föräldrar och sedan tog vi det mest lugnt och kollade film och mös så som det ska vara när det är helg och man är ledig :)
Till helgen så jobbar jag, men då jobbar jag natt från 15:00-08:00 från lördag till söndag. Men det är skönt då är jag ju ledig hela fredagen och i princip halva lördagen och hela söndagen... skööönt!!! Imorgon jobbar jag från 12-21 sen är jag ledig, det ska bli riktigt skönt denna vecka har varit tung den har känts så himla lååång!! Nåja nu ska jag gå och kolla vänner... har nu bara en box kvar att köpa sen har jag alla säsonger... den som fattas är ettan... ha ha ha Peter tycker jag är jätte konstig för jag har börjat med att köpa säsong 10 och sen gått bakåt men det är skit kul.... ha ha ha men iaf nu kollar jag säsong 2 den är hur bra som helst... och 1:an blir nog lika bra :) ja jag ska slänga mig i soffan nu, ha det fint... kram kram!!!


Ledig i helgen och är bara hemma *sköönt*!!

Ja i helgen är både jag och Peter lediga och vi är bara hemma i våran lägenhet och det är sååå himla skönt det är nog första helgen sen vi kom hem från cypern som vi bara är hemma en helg alltså förrutom när vi jobbat då men då är man ju knappt hemma... men det är så mysigt iaf... igår såg vi på film och åt godis som vi alltid annars gör på fredagar när vi är hemma :)

Idag ska vi till Peters mamma och pappa och äta middag, det passar fint när vi nästan är helt panka :) sen ikväll ska vi kolla sommarkrysset och kryssa :) och äta godis :) som det ska vara på en lördag vi ska inte göra något speciellt alls bara umgås med varandra och det ska bli så mysigt!!! Ja ja nu sover Peter fortfarande jag tror jag ska väcka han så vi kan ta en promenad och sedan äta en god frukost :)

För övrigt är det inte helt okej med mig, jag är sååå himla trött hela tiden skulle kunna sova konstant om jag fick... vet inte vad det beror på om det är vädret eller nåt. Men jag tror att jag är så trött för att jag slarvat med maten igen... inte ätit regelbundet och inte hållit mig borta från sötsaker på veckodagarna, men nu är det slut på det på måndag börjar hård träning får vi se om jag är piggare :) får hoppas på det!! Iaf så måste jag ut och motionera mera gud vad jag slarvar varje dag men ja ja jag lovar nu ska jag bli bättre på det :)

Ja annars har det inte hänt så mycket i veckan, har mest jobbat och jobbat och jobbat... kollat tv och myst med min älskling!! Nu till veckan blir det en tung vecka jag jobbar kväll mån, tis, ons och tors det är inte många som kommer se nåt av mig då eftersom kvällarna är mellan 12-21 nåja det blir hårt sen är jag ledig fredag men jobbar natt lördag till söndag då från 15.00-08.00 på söndag men det är skönt det känns knappt att man jobbar helg då... eftersom man är ledig hela fredagen och ledig på lördag dag och sedan ledig på söndag :)

Sen är det luleåkalaset den 3 augusti vi har redan hämtat ut våra biljetter vi köpte för hela helgen och jag tyckte inte alls det var så dyrt det kostade för både mig och peter för en hel helg 750 kr... men det är nog värt det, få se något annat och jag får se timbuktu en gång för alla har velat se han flera gånger men har aldrig blivit av men nu äntligen :) ja ja nu ska jag väcka min älskling... ha det fint... kram kram!!!

Poolparty och inflyttningsfest!!

Ja så har min helg sett ut, kan säga att det har varit hur härligt som helst, riktigt skoj har vi haft!! I lördags gick jag och Peter till syster vid två tiden då började vi med en Pina colada och hoppade i hennes uppblåsbara pool som egentligen är till för barnen men den är ju så stor att vi oxå kan bada i den :) ha ha ha det var riktigt skoj iaf och solen tittade fram många gånger men det är ju inte det viktigaste utan det viktigaste är ju att det var varmt, riktigt härligt!!
    

Efter badet så gjorde vi oss i ordning och lagade även tacos eller min älskling var så duktig att han gjorde det och det blev riktigt gott som det alltid brukar bli!!  Efter att vi hade ätit så hade vi mariokart tunering och syster som alltid brukar vara bäst var sämst nu ha ha ha jag vann till och med över henne och jag vann över Peter men Peter vann över Minna ha ha ha men skoj hade vi :)
 

Sen bar det av till Jennie och Pär på inflyttningsfest, där var det jätte skoj, kom endel folk mest sangisbor men sådant är ju bara kul man vet vem alla är osv :) skoj var det iaf!!! Jag har lyckats få ett jätte fint kort på mig, syster och Jennie och det blev så fint det måste vi göra något super fint av förstora eller nåt :) Men iaf vi blev bjudna på en jätte god bål hos Jennie och Pär och massor med snacks hade dom... gud så gott det var!! Och så kul man blev efter bålen ha ha ha!!!
     

Efter den roliga inflyttningsfesten så  blev det såklart hotellet och det var verkligen skoj där ute igen, har börjat gilla hotellet lite grand iaf men på sommaren är det ju alltid skoj där när man går ut!! Men träffade ju en massa gamla vänner och bekanta så det kan ju inte vara bättre då. Vi dansade i massor och umgicks med alla vänner då kan det inte vara bättre :)
    

Men en riktigt bra helg har jag iaf haft fått träffa en massa gamla vänner och fått umgås med min kära familj samt min underbara syster yster!!! Hon är bara för go!! Men iaf nu är vi tillbaka i Pajala igen, jag är ledig idag så ska ta och städa här hemma det kan behövas, ska även ut på en morgonpromenad för nu måste jag börja banta igen hoja detta bådar inte gott... men ska iaf börja nu, bara det inte regnar!! Nåja det verkar inte spö regna iaf som det gjorde nyss, ja ja nu ska jag dricka mitt kaffe sen drar jag mig ut på en promenad... ha det fint... kram kram!!!


Badtunnabad och mammas mat!!!

Kan helgen bli bättre, vi kom fram till Sangis igår vid sju tiden då blir vi välkomnade med en riktigt god grillad mat och potatisgratäng ;) oxå vin på köpet det kan inte bli bättre eller jo det blir det efter att vi smält maten så tar vi oss ett dopp i den varma badtunnan...gud vad härligt detta har jag längtat efter!!! Sen kommer pappa hem så vi hinner träffa han med, jag la mig ändå vid tolv för var helt slut efter att ha jobbat natten.

Men nu är det en ny dag, vi har nyss vaknat och sa ta oss lite frukost och sätta oss på altanen här ute och känna att nu är man ledig!! Ikväll ska vi till Jennie och Pär på inflyttningsfest det ska bli riktigt kul, ser fram emot det, syster ska med... skoj skoj!!!

Denna dag blir lugn vi ska mest slappa och åka in till Kalix och gå på systemet... sen ska vi börja med en öl iaf vid fyra tiden... ha ha ha, det är så härligt med sommar, tänk om det alltid vore så!!! Det vore helt underbart, men hoppas bara solen tittar fram idag så man får sola i massor min solbränna har ju nästan helt försvunnit nu... trist men så är det här i norrland, nåja vi hade ju hur varmt som helst i cypern får trösta oss med det!!

Ja ja nu ska jag äta frukost sen bär det av till Kalix med Peter och syster... ni får ha en riktigt bra helg för det ska jag ha!!! Kram kram!!!

Är detta sommar?!

Kan man kalla det här sommar, fy vad trist man ids ju knappt gå ut genom dörren för det är så himla kallt... hoja jag vill ha sol och värme nu!! Nåja en fördel med att det är sådant här väder är ju att man jobbar hade ju inte varit så kul att ha semester i detta väder lider med dom som har det!! Nåja säger en sak tur att vi åkte utomlands att vi fick känna lite sommar och värme iaf... :)

Idag händer inte mycket, är helt slut, förkyld och huvudvärk och jätte trött!! Har iaf varit till optikern idag lånat hem en massa glasögon så nu ska jag prova dom och se vilka jag gillar bäst, ska bli så skönt med glasögon igen är lite less på linser. Imorgon är det jobb igen som gäller och samma sak på torsdag då blir det ett långt pass, ska nämligen jobba natt från torsdag till fredag och då slutar man ju egentligen 9 på morgonen men måste jobba över till 12 kanske... eftersom det fattas folk... nåja vad gör man inte för pengar... men iaf så det går säkert bra, sist jag jobbade natt kunde jag ju sova något så där bra så det ska säkert gå fint!!

Till helgen blir det Sangis igen verkar det som, vi har räknat ut att om vi inte åker dit i helgen så kommer vi inte kunna åka dit förrän augusti någon gång i slutet på augusti eftersom jag jobbar och vi har även bestämt oss för att fara på luleå kalaset!! Så nu är det bara hoppas vädret blir fint för då kan man vara ute i massor i solen i helgen. Det är iaf inflyttningsfest hos Jennie och Pär så dit har vi tänkt fara... ska bli skoj, är inte så sugen på att gå ut för är lite less på att vara ute på krogen men man kan ju alltid ändra inställning får se hur det känns till helgen :) nåja ska iaf bli kul att umgås med familjen och träffa pappa igen men han har ju sin teater så han är ju knappt hemma någonting!! Men får ju iaf se han lite grand. Nåja nu ska jag gå och göra någon nytta här, ni får ha det så bra... kram kram!!

Pajala marknad!!!

Jaha då var denna helg över... men vilken rolig helg jag haft trots att jag jobbat. Har ju nämligen varit Pajala marknad här i byn... en massa folk och mycket fina saker och mycket fest ha ha ha :) Fredagen började med att jag gick och klippte mig, blev faktiskt ganska kort och jag är väldigt nöjd, snyggt blev det!!! Sen gick jag och Peter ut på marknaden det var hur härligt som helst, träffa en massa folk och vädret var på topp men vid tre tiden fick jag cykla mot jobbet, började natten och slutade åtta på lördag morgon så jag gick inte ut på fredagen.. men lika bra det för det blev ett himla regnväder på kvällen... hoja tur att man inte kunde gå ut lite trist det måste ha varit!!!

Lördagen kom jag hem till min älskling gick och la mig försökte sova lite men var lite svårt för Peter snarkade i massor men till slut så somnade jag och sen vid ett tiden kom syster, mamma och barnen till oss, dom lämnade sina saker och vi begav oss ut på marknaden... vid två tiden gick jag och Peter till öltältet och tog en öl och lyssnade på Jord medan syster, mamma och barnen var ute och shoppade lite :) vädret var inte på topp det var kallt, blåsigt och regnigt... hoja men man fick iaf igång humöret efter en öl :) vid tre tiden så kom syster och barnen och mamma till öltältet då spelade willy clay några låtar och dom var faktiskt riktigt bra... var skoj att se dom men sen fick jag se dom jag längtat efter att få se mina nya idoler raj raj band :) Dom var riktigt bra vilket jag hade trott oxå, det var riktigt skoj... vid halv fem gick vi till våran lägenhet och gjorde i ordning oss för att gå till Jenny och Johan och äta mat... det var en hel del folk där så vi hade riktigt skoj, svamlade och drack lite vin :) skoj skoj... sedan gick vi ut på krogen fick inte med mig syster hon tyckte inträdet var för dyrt oxå var det så kallt... men hon var ett tag på byn med jenny och johan och dom... nåja jag och Peter hade skoj på krogen, vi satt på samma ställe hela tiden och nya folk kom det hela tiden, riktigt skoj var det!!!

Men idag är formen värre, jag vaknade vid åtta med huvudvärk tog en tablett och somnade om, sedan vid tio kom mina söta syskonbarn och väckte mig och ville spela monopol inte kunde jag neka till dom så jag steg upp från sängen och gick och spelade spel med dom.. det var bara mysigt... sedan vid tolv hade vi alla vaknat och gjort oss i ordning för en sista tur på marknaden... vi tog en sista souvas för denna gång och det kändes som en riktigt bra avslutning på denna helg!!!

Vid fyra tiden gick jag mot jobbet och nu sitter jag här med en lång natt framför mig... men det ska nog gå bra får ju sova några timmar sen på natten, sitter just nu och kollar beck men det blev nyheterna som vanligt... sen ska jag väl försöka sova lite och sen imorgon blir jag ledig till på onsdag... hääärligt!!!
NU ska jag gå och göra någon nytta, ha det fint.. kram kram...

Kaffekask och Sockervadd!!

I Fredags var vi och kollade på pappas helt underbara roliga teater på vassholmen, jag säger bara det gå och se den för det är verkligen värt det... den är väldigt rolig och den gör kvällen till väldigt rolig :) Vi åkte till sangis på fredag morgon efter jag slutat jobba och vi varit och hämtat släpet... sen bar det av det var sååå himla skönt att komma hem och träffa gullungarna dom hade saknat mig och Peter väldigt mycket lika mycket som vi saknat dom... vi var med dom hela fredag dag sedan åkte vi och kollade på teatern kaffekask och sockervadd och till och med william och vilma tyckte den var rolig :)
   


På lördagen åkte vi till ikea direkt när vi vaknat köpte ett helt nytt sovrum, en sängram, två sängbord och en byrå i samma serie, seria aspelund gud vad snyggt det blev... säger bara det så himla fint :) köpte även nya resårbottnar och en bäddmadrass som vi märker att vi glömt på ikea och detta märker vi först när vi kommit hem till pajala och tömt släpet ha ha ha typiskt oss ;) men iaf så var bäddmadrassen kvar där och mamma har varit och hämtat den så dom tar med den när dom kommer hit på lördag... känns bra för sängen är lite hård att sova på utan bäddmadrass men det går fint, det är iaf typiskt mig och min Peter vi i ett nötskal ;)
Sen på kvällen hade vi fest hos syster och utgång på hotellet och det var riktigt skoj, himla kul att träffa elin och ida igen måste ha varit nyår senast... himla kul iaf att dom kom... det var en skoj förfest och skoj på hotellet alltid kul att träffa gamla vänner :)
   

Men nu är vi tillbaka i Pajala igen kom redan i söndags men jag har jobbat mån och tis så har haft fullt upp inte hunnit med mycket, men idag är jag ledig och jag har börjat bli förkyld hoja inte nu till denna vecka det är ju marknad i helgen typiskt... nåja idag har jag och min älskling solat... härligt var det, nu ska vi börja sätta igång och laga mat, vi ska grilla, mums så gott... sen blir det kanske till att ta nån drink och gå och se om det händer något på bykrogen onsdagen före marknaden brukar det vara öppet man får väl se... men lär ta det lugnt för är så himla förkyld... nåja ha det fint... nu ska jag laga mat med min älskling... Kram kram!!!

RSS 2.0