En fullspäckad helg!!

Jaha då var helgen över och vi har haft en helt underbart rolig helg. I torsdags åkte vi till Sangis, Cilla fick för första gången träffa mamma och pappa och deras hund Säpo (som är en welsh springer spaniel 10 år). Det gick jätte bra men till en början var hon lite rädd för han men det gick över fort snart så stod dom mot varandra och skällde åt varann samtidigt ha ha ha det var bara för härligt att se. Cilla ville busa med Säpo hela tiden men han är ju inte så bus sugen något mer han är lite för gammal för det... men han var ju iaf lite intresserad av henne men blev lite less på henne emellanåt.

På Fredagen kom barnen till mamma och pappa och dom fick träffa Cilla, dom blev eld och lågor. Kan säga att nu fick Cilla busa i massor William och Vilma sprang i förväg och Cilla jagade dom, ja både barnen och Cilla tyckte det var skoj, kan då säga att Cilla sov gott under kvällen och natten sen :) Fredagen åt vi Tacos hos syster och sedan badade vi badtunna och bastu hos mamma och pappa, var jääätte mysigt.
Lördag så åkte jag och Peter, Minna och barnen in till Happis för att gå på djurmagasinet vi skulle köpa julklappar till våra djur :) Cilla var då hemma hos mamma och pappa med mamma. Tror mamma tyckte det var lite jobbigt att ta hand om en valp hon kunde inte förstå att det kunde vara så mycket jobb med en liten valp men det är det, hon är som en bebis ungefär lika mycket att göra :) Men det är skoj!!

Lördagkväll drack vi glögg hos syster och barnen och mös i massor, Cilla ville busa med systers katter men dom var inte alls sugna på det dom bara sprang iväg när Cilla kom nära. Men barnen busade iaf med Cilla och det tyckte hon om :)

Söndag så åkte vi på skyltsöndag till Kalix men vädret var inte alls på topp fy vilket dåligt väder både jag och Peter och Cilla frös, så vi var inte länge på stan. Vi åkte ganska fort till min kompis Lena dit var även barnen och Minna med. Där fick Cilla busa med Lenas hund ramses som är 7 månader, först blev Cilla lite rädd men det gick över snart så stod hon och skällde åt ramses i massor, oj vad dom busade. Sen när vi varit där åkte vi till min faster Lena och mina kusiner Camilla och Helena för att lämna presenter till dom eftersom dom fyllt 20 och 18 år. Så fick dom även träffa Cilla hon var väldigt trött eftersom hon busat med Ramses men kan säga att sedan när vi åkte mot pajala så sov hon hela vägen i bilen vi stannade inte en enda gång för att rasta henne för hon bara sov, hon var helt slut :) Men kan säga att jag oxå var väldigt slut efter en så stressig dag fick faktiskt migrän i morse så har inte alls mått så bra men nu har det börjat bli bättre börjar att piggna till liv nu.

Så i veckan blir det jobb och städa ur den gamla lägenheten och sedan ta fram julsaker och julgardiner, jag läääängtar vad mysigt. På onsdag ska jag till Ikea med jobbet, ska bli jääätte kul lär ju handla lite julklappar då.
Nu ligger Cilla här vid mina fötter och sover och värmer mina fötter, gud vad hon är mysig min lilla vovve ;) nåja nu ska jag gå och mysa med henne, vi hörs... kram kram.

Sangis imorgon!!!

Ja äntligen får vi åka till Sangis och visa upp Cilla för alla nära och kära, ska bli sååå roligt... och mysigt att få vara en hel helg i sangis och bara ta det lugnt :) Så imorgon bär det av så fort vi ätit frukost alla tre då åker vi iväg med bilen mot Sangis by, ska bli sååå kul!!!

Ikväll är det lugnt, ska börja packa allt som vi ska ha med oss får absolut inte glömma Cillas saker nu vore ju inte allt för kul. Nåja det ska vi nog inte lyckas med förhoppningsvis :) ska även kolla bonde söker fru det är ju bara för kul att se :) sen blir det väl det vanliga ut med cilla och sen ge henne välling och sen sovdags... det är sååå mysigt precis som att ha en bebis ungefär samma rutiner ha ha ha, sova, äta och bajsa :) men det är skoj... hon är ju så söt och snäll så det uppväger allt :)

Vi har varit och ätit middag hos Eva och Bengt idag, var riktigt gott kasslersås med ris... mums... sen har vi inte gjort så mycket mer efter det, softat här hemma och fördrivit tiden vid datorn. Peter gick iväg på innebandy nu... jag ska väl slänga mig i soffan bredvid Cilla och kolla tv sen blir det att börja packa :)

Nu är jag ledig fram till Måndag, hääärligt känns som att man behöver det efter att ha jobbat 6 dagar i rad... så det ska bli härligt att bara få vara ledig och ta det lugnt och mysa med Cilla och min älskling :) och även mina söta syskonbarn, syster yster och mamma och pappa som man saknar sååå himla mycket när man bor så långt ifrån dom men skoj när man ses sen igen :) nåja nu ska jag slänga mig i soffan... ha det fint, kram kram.

Premiär!!!

Ja då gör jag premiär för bloggskrivande i denna lägenheten, vi har kommit till ro här i våran fina trea det är mysigt och skönt med lite större lägenhet... härligt med ett gästrum speciellt när man har familjen så långt bort och alla vänner :)

Nåja nu måste vi bara städa ur den gamla lägenheten sen är vi helt klara med flytten... :) har ju fått i ordning här och det är så fint. Cilla har kommit hem och det är sååå kul, vi åkte förra lördagen den 10 nov och hämtade henne från piteå. Resan hem gick bra fick stanna med jämna mellanrum hon gjorde inte sina behov i bilen utan det skötte hon utomhus :) så hon var jäätte duktig, hon älskar att åka bil somnar direkt när vi sätter oss i bilen. Så det är ju tur för på Torsdag bär det av mot sangis, mamma och pappa och syster och barnen får träffa Cilla för första gången, ska bli sååå kul. Cilla får även träffa Säpo undra hur det kommer gå ska bli riktigt kul att se hur dom funkar ihop, men jag tror det kommer gå bra.
Cilla är våran lilla sötis hon är sååå fin, vi är redan helt fäst vid henne och vill aldrig lämna bort henne ;) tänk att man kan tycka om ett djur så himla mycket. Många säger att när hon blir några månader så ångrar ni er säkert för då blir hon ännu busigare. Jag kommer då inte ångra mig så fort hon gör nåt bus så uppvägs det med att hon är sååå gosig och mysig och framför allt söt. Så himla fin, finaste i världen ;)
    

Ja visst är hon söt, allt funkar fint, hon brukar för det mesta sköta sina behov utomhus men ibland kan man hitta en pöl här inne men det är inte hela världen någon gång lär hon väl sig, än så länge är hon ju bara 9 veckor på lördag blir hon 10, tiden går fort!!! Vi är ute mycket med henne, busar och försöker lära henne att hon ska komma när man ropar, det här med att valpar alltid håller sig nära en det stämmer inte med Cilla hon är sååå självständig att hon springer ifrån oss hela tiden och ibland när man ropar på henne så kommer hon inte  ha ha ha men vi försöker få henne att lära sig det och det går bättre för varje dag som går. Men därför går vi med koppel ibland vill inte ha henne lös på vägarna för hon skulle inte lyssna på oss. Men det kommer väl så småningom hon är iaf världens sötaste :)

   

Nåja nu har det blivit mycket hundsnack men det blir så nu för tiden :) nu sover Cilla jag ska oxå passa på att lägga mig och vila har jobbat från 7-12.30 idag det är skönt sluta tidigare jobbar även så imorgon med. Sen blir jag ledig ända till Måndag, hääärligt då blir det Sangis för hela slanten. Och jag är superglad har fått semester över jul så jag och Peter ska fira jul i Sangis!!! Ska bli så mysigt, jag längtar till jul. Nåja nu ska jag gå och vila och kolla tv, ha det fint allihopa.... kram kram.

Sista gången blogg i denna lägenhet!!

Nu har vi flyttat, äntligen, skööönt, inatt har vi sovit i våran nya lägenhet och vi har redan hunnit få lite ordning här går det undan. Härligt!! Men datorn har vi kvar i denna gamla lägenhet och lite andra saker ska packa ner det sista nu och bära över det och snart åker datorn oxå ut bara Peter kommer hem på lunch så ska vi bära över den och då blir inget mer bloggande i denna lägenhet inte från mig iaf men då ses vi i min nya lya eller våran nya ;)

Men det lär nog dröja ett tag innan internet är igång men så småningom brukar det ju starta brukar ju ta några dagar men då vet ni varför jag inte bloggar. Men iaf skönt att vi fick flytta till slut efter mycket om och men och mycket tjat så gick dom med på det... tuuuur.

Nåja nu är det bara 2 dagar kvar sen hämtar vi Cilla, ska bli så himla kul... jag längtar så mycket. Idag ska jag se till att få helt ordning i lägenheten är ledig idag så ska göra det mysigt för Cilla oxå, hennes bädd och leksaker och sånt på rätt plats... ska bli sååå kul. Jag längtar så efter henne... nåja nu har jag mycket att packa men vi syns i den nya lägenheten när internet är igång... ha det fint, kram kram.

5 hela dagar kvar!!

Insåg att det bara är 5 hela dagar kvar tills vi får hämta hem våran lilla Cilla, det ska bli såååå spännande och roligt... och mysigt framför allt :) Jag blir så glad när jag tänker på att på lördag åker vi mot Piteå och tar hem våran egna lilla vovve, en alldeles egen hund, det var på tiden. Har velat ha en hund vääääldigt länge, när min systers hund fick valpar, var jag såå nära att ta en, det var inte alls långt ifrån. Men då var jag 20 år och singel, borde själv i en tvåa så hade knappt råd till en vovve och verkligen inte tid, med tanke på att man var ute och festade på helgerna och knappt befann sig hemma eftersom man jobbade mycket och sånt.. Men jag ville ha en hund men förståndet tog över det var nog bra det, synd det hade blivit om den hunden då.

Men nu känns det helt rätt, det känns nästan som att varför har vi inte skaffat en hund tidigare?? varför har det tagit sån tid... men samtidigt är det bra att det tog tid för då får vi ju våran Cilla, det var nog menat att vi skulle få henne och hon är ju så underbart söt man vill bara äta upp henne :)
Nu vet jag att jag har tid för en hund eftersom jag inte jobbar heltid, jag pluggar hemma mycket... så befinner mig mycket hemma sen dom dagarna när jag jobbar så har peter väldigt nära från jobbet till oss så han kan gå på rast lite då och då... det är ju jäätte bra allt blir mycket enklare när man är två som delar ansvaret!! Det ska bli sååå roligt. Jag läser en massa böcker om uppfostran det känns så overkligt lite som att hur ska vi kunna lära våran hund sådana saker?? men jag tror inte det är svårt det blir nog vad man gör det till, man måste väl självklart ha tålamod och ork till att träna med hunden och det kommer jag ha för i mitt liv finns det inte mycket intressen mitt största intresse är djur och nu ska jag få min alldeles egna hund, det ska bli sååå mysigt och roligt.

Nåja idag har jag jobbat på dagis, det var skoj, är alltid kul att komma dit och träffa alla barnen dom är så roliga :) Men imorgon är jag äntligen ledig... och vi har inte fått flytta än, triiiist!!! Nåja nu sa dom på torsdag iaf... så det får man väl hoppas på. Vi måste ju få flytta då annars flyttar vi inte alls det ska vi säga till dom imorgon. På onsdag ska jag jobba igen på dagis, ska bli skoj... sen ska jag även jobba på fredag igen på dagis... så det är bra det ger ju pengar och pengar behöver man nu till jul... men är då ledig helgen, det är sköönt för då ska vi ju till Piteå. Nåja denna vecka lär nog gå fort iaf... ha det fint, kram kram.


Ingen flytt än...

Jaha då är vi sittande i denna trånga lägenhet med en massa kartonger och påsar fulla med allt vi packat ner... ja dom har inte ens börjat fixa den lägenheten vi ska flytta in igår så dom att på Måndag ska dom börja med den och förhoppningsvis tar det bara en dag så på Tisdag kanske vi får nyckeln men jag tror ju inte ett dyft på pajala bostäder något mer... dom lovar en massa och det blir aldrig av!!

Nåja vi har sagt till dom att vi måste flytta innan 10 nov, dom säger att innan nästa helg så har ni fått flytta in det har dom lovat oss men jag litar inte alls på det så jag och Peter har bestämt oss att om dom inte låter oss flytta innan den 10 så packar vi upp allt och bor kvar i denna tvåa för den 10 ska vi ju hämta våran lilla sötis ;) så bättre ha ordning i hemmet än att inte ha det.. och visst det vore tråkigt vill så hemskt gärna ha en trea pga att det är bra att ha ett gästrum osv. Men om det ska krångla så här så är det inte lika kul längre... och som sagt får vi inte flytta innan den 10 är det ju nästan omöjligt, nåja vi kan ju hoppas att dom ger med sig och låter oss flytta in kontraktet är ju faktiskt skrivet från den 1.

Ja ja får väl iaf hoppas att vi får flytta innan den 10 kan ju hoppas att dom håller det dom lovar!!!

I helgen är det lugnt här, vi ska laga tacos idag, kolla idol och mysa framför tvn, glömma allt som har med flytten att göra. Vi jobbar båda två hela helgen så blir inge fest för våran del, kanske lite vin till maten idag, börjar ju först 11 imorgon så ett glas vin kan jag väl ta ;) Vi ska gå en sväng till kyrkogården idag kolla när alla ljus är tända... önskar att jag kunde vara på graven i kalix, då hade jag gått och tänt ett ljus för min systerdotter Emma - Gloria som dog i min systers mage när hon var i nionde månaden. Vi fick aldrig träffa Emma- Gloria men det finns en saknad där efter henne och hon kommer alltid att finnas i ens hjärta.

Nåja nu blir det att gå och umgås med älsklingen, så ha en jätte bra helg, kram kram!!!

RSS 2.0