Halva tiden!!!

Nu har halva tiden gått, är i vecka 20 nu tänk vad tiden har gått fort iaf fram tills nu hoppas den fortsätter att gå lika fort men det gör den nog... lääängtar till JULI :) Nåja det går nog fort dit. Iaf så fick vi en ny tid till barnmorskan den 25 mars men om jag hade jätte problem med mina foglossningar så skulle jag höra av mig tidigare eller om det är något annat. Så då får vi lyssna på hjärtljudet igen, hääärligt!!!

Idag jobbar Peter som vanligt, jag är ledig och det är skönt för jag oroar mig som bara den för att gå till jobbet förstår inte hur jag ska stå ut när jag har en sådan värk. Nåja det är väl bara kämpa på finns ju inte så mycket att göra så måste ju gå dit. Men men nog ska det gå bra, jobbar först på Måndag så jag hoppas att värken har lagt sig då men jag kanske är naiv när jag tänker så ha ha ha nåja spela roll om jag får leva med det här ett tag det är ju självförvållat ;) Och verkligen något som vi velat sååå länge så nu är jag faktiskt bara glad att vi lyckats, tredje gången gillt kanske det blir då det verkar ju som det :)

Jag ska ta och diska här och börja dammtorka Peter kommer hem på rast kl två då ska han dammsuga har han lovat, sen lagar vi nån mat och sedan ska han iväg till jobbet igen.. men iaf snällt av han att han hjälper mig dammsuga fast han jobbar och jag är ledig, men det beror på min värk. Ja jag vet inte vad jag skulle göra utan han, han är sååå snäll och förstående hur mycket jag än gnäller på min värk så är han ändå hur gullig som helst mot mig. Ja det är tur att man inte går igenom det här själv och har sin älskling vid sin sida :)

Nåja nu ska jag börja diska, sen ikväll blir det en promenad med Cilla och en och annan beck film dom är sååå bra :) kram kram.

Hörde hjärtljudet :)

Idag har vi varit på ett besök hos barnmorskan, tog en massa prover och lyssnade på hjärtljudet, det var så härligt att höra hjärtat slå på den lilla som ligger i min mage, sååå mysigt :) Mitt blodtryck hade gått upp lite är väl därför jag känt mig svimfärdig vid vissa tillfällen, fick järntabletter att äta nu äter ju redan vitaminer som innehåller järn men tydligen så räckte dom inte så får ta hoppas det blir bättre med järntabletterna.

Angående mina foglossningar så är det ju normalt sa barnmorskan, hon tyckte det lät som ischias besvär så det är väl det jag har. Inget att oroa sig för vissa kan ha så och vissa inte under sina graviditeter men hon sa att om det blir för jobbigt att jobba skulle jag höra av mig längre fram fick iaf ingen läkartid nu, bäst att vänta och se. Men hon tyckte då att jag skulle söka havandeskapspenning men det får man ta först två mån innan beräknad förlossning så jag tänkte söka det, om det går igenom så kanske jag kan ta ut min semester redan i april, hääärligt då är det bara ungefär en och en halv månad kvar att jobba det ska jag väl klara av försöka iaf.

Jag är iaf superglad över att vi hörde hjärtljudet det kändes så mysigt att höra att den verkligen lever där inne :) Jag är verkligen jätte lycklig över att det har gått så bra denna gång att bebisen mår bra, jag kan helt klart ta foglossningar och ischias och allt annat bara min bebis mår bra och kommer ut till oss levande och frisk och det tror jag den gör denna gång det bådar ju gott :)

Annars så händer det inte så mycket, tar det mest lugnt, orkar inte med så mycket mer när man har så här ont, nåja på Måndag ska jag till sjukgymnasten få råd och tips skönt, det känns som att man behöver det.
Min älskling jobbar till 17 idag så när han har slutat ska vi fara och äta thai mat på bykrogen, gott gott men så starkt men får väl klunka i mig massor med vatten :) Sen ska vi handla mat i massor lönen kom ju idag hi hi hi ;) så blir det väl att kolla beck ikväll, beställde första boxen med beckfilmerna 1-4 och fick den idag, har bestämt mig för att börja samla på beckfilmerna jag älskar ju beck filmerna. Jag tycker kriminalseriefilmer över huvud taget är jääätte bra, wallander är oxå riktigt bra men beck är ändå den bästa av dom alla :)
Beställde även en film av astrid lindgren (tjorven och skrållan) har tänkt lääänge att jag ska börja spara på astrid lindgrens barnfilmer för jag verkligen älskar dom, man blir som ett barn på nytt när man ser dom :) Så första filmen nu ska fortsätta beställa sedan, ronja rövardotter, pippi långstrump, emil i lönneberga, lotta på bråkmakargatan, bröderna lejonhjärta, barnen i bullerbyn m.m. så det blir att samla på en hel del saker :) men det är kul måste ju hitta nåt nytt att samla på nu när jag har alla vänners säsonger ;) nåja nu ska jag gå och göra mig i ordning innan vi ska iväg och äta, ha det fint, kram kram.

BM på onsdag!!

Ringde idag till barnmorskan pga mina foglossningar som gör sååå ont, jag hade ju tid till bm först den 10 mars men nu flyttade hon fram tiden till nu på Onsdag kl 11.30 så då ska vi prata om mina foglossningar och om det blir sjukskrivning kanske boka en tid till läkaren osv. Barnmorskan sa även att jag skulle boka en tid till sjukgymnasten så dom får kolla på mitt bäcken och ge mig tips och råd när man har ont, så jag ringde dit och dom skulle ringa upp mig när dom bokat en tid åt mig. Hoppas det blir snart!!!
Bara vänta och se om man blir sjukskriven eller inte, men ska iaf bli skönt att få komma till bm redan på onsdag känns som att jag behöver det, har ju även börjat känna sammandragningar och man kan inte undgå att bli lite orolig när man har ont att något ska vara fel alltså men det är ju normalt när man är gravid, så det är säkert inget farligt.
Har knäppt nya kort på magen:
Vecka 19 (18+3)
 

Idag blir det en rätt lugn dag ska sitta här hemma och vänta på att sjukgymnasten ringer upp.... blir väl en liten promenad med Cilla. Min älskling jobbar idag, han slutar först vid fem tiden, då ska vi äta nåt och sedan ska vi på kalas till Jenny och Johan, deras äldsta flicka Anja fyller 9 år tänk hon är precis lika gammal som min systerson William han fyller oxå 9 i år men i maj fyller han år... tänk vad stora dom blir, tiden går fort.
Känns som att det var nyss William var en liten bebis och låg på min axel medans jag sjöng bä bä vita lamm till han och han älskade det ;)

Nu ligger Cilla och biter på sina leksaker, hon är riktigt busig men sååå söt och mysig :) Ska nog ut med henne på ett tag bara en kort promenad orkar inte gå så långt. Ha det fint, kram kram.

Sjukanmäld igen!!!

Jaha jag var tvungen att sjukanmäla mig igen, alltså det känns jätte jobbigt ända sedan jag blivit gravid har jag fått sjukanmäla mig fleeera gånger först låg jag hemma med bihåleinflammation i ca en vecka sen fick jag magsjuka men stannade då inte hemma men sen har jag haft migrän några gånger så kanske innebär att jag fått stanna hemma två gånger för det iaf... och nu har jag fått sådana starka foglossningar att jag knappt kan röra mig och då är det ju inte så kul att gå till ett jobb som innebär mycket lyft osv... Har knappt kunnat sova inatt heller, lade mig på soffan vid tre tiden för att kolla vänner eftersom jag inte kunde sova för jag hade sådan värk. Till slut somnade jag om där iaf och då vaknade jag sedan vid åtta tiden, känner mig helt slut, sååå trött så tror jag ska försöka sova lite snart igen... om det inte gör allt för ont.

Imorgon ska jag ringa till bm och höra med henne om sjukskrivning för inte orkar jag jobba när det gör sååå här ont... så man får se vad hon säger, har ju hört att foglossningar är ingen sjukdom så det är svårt att bli sjukskriven men eftersom mitt arbete innefattar mycket lyft så kanske jag får bli det skulle ju räcka med nån vecka till en början iaf, sen får man se om det blir bättre då kanske man orkar jobba igen. Men som det känns nu är det väldigt tufft att jobba. Nåja får se vad hon säger.

Idag blir det såklart en lugn idag, ska sova och bara slappa i soffan heeela dagen utan dåligt samvete för tror min kropp behöver det. Dopet igår var jätte fint och trevligt, god smörgåstårta och vanlig tårta oxå, mums... men vi stannade inte hela tiden eftersom vi har liten valp att ta hand om hon kan ju inte vara själv allt för länge.. sen behövde hon ju sin middag, hon är som en bebis ha ha ha :) äter på bestämda tider nästan iaf :)
Nåja nu ska jag lägga mig och vila är helt slut... ha det fint... kram kram.

Fortfarande ont...

Ända sedan i onsdags har jag haft starka foglossningar det har gjort så himla ont och gör det fortfarande känns som att jag är beroende av alvedon men det hjälper knappt bara för stunden men sen kommer det tillbaka igen... hoja vad jobbigt. Kan knappt sova om nätterna vaknar flera gånger för att det gör så ont och då måste jag upp och kissa så jag springer säkert upp två till tre gånger per natt så man är inte så utvilad på morgonen... typiskt jag som just hade börjat känna mig piggare och kändes som att jag orkade mer saker då får man foglossningar som tär på en... men jag försöker att inte tänka på det och försöker att ta det lugnt och vila mycket osv... för orkar inget annat. Men som jag har sagt förrut så länge barnet mår bra så är det bra... man kan ju inte undgå att oroa sig när man har ont någonstans men det är ju som sagt vanligt med foglossningar så jag vet att man inte behöver oroa sig... men ändå har man ju lätt för att göra det, men det ska nog gå bra nu det tror jag då :)

Idag har jag semester från jobbet eftersom vi ska på dop idag, Peters systerdotter ska döpas, hon ska heta Lilly men det har jag säkert redan skrivit men nu får ni veta det igen :) så kl 16 ska vi vara i pajala kyrka sedan ska dom ha bjudning med smörgåstårta hemma hos dom, det ska bli gott. Sen blir det en rätt lugn kväll, kolla melodifestivalen här hemma och bara mysa, häärligt!!!
Vi har varit ute på en liten promenad med Cilla i det härliga vädret, men jag orkade inte gå så långt så vi gick bara en kort sväng men Cilla fick springa av sig i snön så det gillade hon verkligen :)

Igår var vi till Jenny och Johan, vi satt och såg Lets dance, det var skoj, kul att träffa lite folk känns som att det inte händer allt för ofta för man orkar knappt med något man lägger ju sig kl 21 på kvällarna men men är man trött så är man bara att sova då :) Nåja nu ska jag titta efter vad min älskling och Cilla sysslar med kanske dom har somnat är så tyst här... ha det fint, kram kram.

Foglossningar....

Har haft foglossningar hela dagen, det gör sååå himla ont i nedre delen av ryggen och ner mot ena låret. Inget har känts bra, är jobbigt att sitta, stå, gå och ligga ner så jag vet inte hur jag ska klara av att sova inatt om det ska göra så här ont, hoppas bara det ger med sig jag som ska upp och jobba kl sju imorgon.
Det är iaf skönt att jag har fått en tid till bm den 10 mars då får man ta upp det här med foglossningar ska det fortsätta göra så här ont efter att jag har jobbat då vet man ju inte hur länge till man orkar jobba.

Nåja har hört att det hjälper om man tar en promenad att man ska träna eller röra på sig när man har så ont, ja jag tog en promenad med cilla ikväll, ja inte blev det bättre snarare värre kändes det som... nåja bara bebis mår bra så mår jag bra. Foglossningar hit eller dit det kan jag väl ta, allt detta är helt klart värt när jag vet vad som väntar, när jag vet vad vi får utav det :) en alldeles egen bebis, bara våran, vårat barn... ja det ska bli såå härligt, längtar som tusan.

Annars har det inte hänt mycket idag, mest tagit det lugnt, handlat och tvättat. Varit ute med cilla och myst på i soffan framför tvn. Imorgon blir det då jobb men är inte så lång dag från 7-12.30 så nog ska jag väl klara av det. Sen måste vi nog ta och städa här hemma när jag kommer hem från jobbet och sen ska laga lasagne till middag, jag är sååå sugen på det. Ska bli så gott, sen blir det lets dance och mys framför tvn med godis och ramlösa ha ha ha min favvo dryck nu under graviditeten, kan inte dricka coca cola för då får jag halsbränna så jag håller mig till ramlösa och jag tycker det är sååå himla gott... helt frälst vid det. I vanliga fall föredrar jag coca cola framför drickor, men inte nu, nu är det bara ramlösa ganska komiskt vad man kan ändra smaker och åsikter under en graviditet :) Men det är kul!!!

Nu ska jag ut med Cilla en sista gång innan läggdags, sen ska vi somna tidigt.... ha det fint, kram kram.

Snart halvvägs!!

Det slog mig att nu är det inte länge tills jag gått halva tiden, eftersom jag snart går in i vecka 19 och halva tiden har ju gått när man är i vecka 20 så det är ju inte alls länge dit bara en vecka... tiden bara rinner iväg, ja det går så fort hoppas sista månaderna går lika fort men det gör det säkert inte för då väntar man väl bara på att den ska komma ut ha ha ha :)

I måndags kände jag bebis sparka som bara den i min mage, det var så härligt, har ju känt rörelser tidigare men inte riktigt vetat vad det varit jag kände men nu kände jag en tydlig liten spark på min mage men synd bara att bebis slutade sparka när peter skulle känna nåja den sparkar väl snart igen så man känner det och då kanske Peter oxå får känna det :)

Idag har jag jobbat från 7-14.30 så är helt slut nu, ska ta och laga lite mat snart och sen ska vi iväg till Katta hon hade samlat ihop en påse med babykläder som vi ska få låna, ska bli kul kan man sitta och titta på dom hela kvällen :) Fick en hel del av syster yster oxå i helgen, så dom har man oxå tittat på i massor men syster hon skickade med både pojk och flickkläder men jag sa att när bebis kommit ut så kommer vi tillbaka med dom kläderna vi inte behöver... så kändes som att det var lika bra att ta med alla... kan ju vara bra att ha.

Nåja imorgon är jag ledig, skööönt... det är Peter med då ska vi passa på att vara ute med Cilla i massor och bara ta det lugnt, ska bli skönt... Till helgen jobbar man, men på lördag har jag tagit semester för då ska Peters systerdotter döpas, hon ska heta Lilly så då ska vi på dop, ska bli kul.. ja ja nu ska jag gå och börja laga mat, ha det fint, kram kram.

Toppen helg!!

Har haft en jätte bra helg hemma i sangis, ja som man alltid har när man är hemma i sangis, blir serverad på god mat av mamma och pappa, får mysa och leka med syskonbarnen i massor och skvallra med syster yster. Det är toppen, men har förstås saknat min älskling och Cilla hon har saknat sin husse gud så glad hon blev när vi kom hem och hon fick träffa husse. Så nu är det bara husse som gäller för några dagar tror jag :)

I Torsdags när jag och Cilla kom fram så var vi förstås med syskonbarnen, blev bjudna på mat där och sedan skulle syster iväg på träning med Vilma så William följde med mig hem till mamma och pappa men som vanligt när william är där nu för tiden så sitter han mest vid datorn och spelar spel, försökte få han till att spela något vanligt spel med mig men nä det var inte lika roligt tyckte han... nåja han börjar väl komma upp i den åldern nu. Men han var nere ett tag och lekte med mig och Cilla det var skoj.

I fredags var jag barnvakt åt Vilma hon behövde inte gå till dagis, det tyckte hon var jätte kul att få vara hemma med mig. Sen kom william hem från skolan då gick vi ner till mamma och pappa och körde skoter, William är en hejare på att köra skoter duktigare än mig ha ha ha ha nästan iaf :)
Sen åt vi middag hos mamma och pappa och syster kom ju förstås oxå dit, sedan kollade vi lets dance och syster och barnen sov över hos mamma och pappa så hela familjen var samlad fast peter fattades.

Lördagen åkte vi in till Happis för det var snöfestivalen där och det innebar en massa olika snöskulpturer att titta på och barnen fick åka i en stor pulkbacke nere på stranden det gillade dom men jag hade aldrig vågat åka. Sen åkte vi till sangis och gick på våran fina restaurang och åt, denna gång behövde vi inte alls vänta fick maten riktigt fort... det var riktigt gott oxå. Sen kollade vi melodifestivalen och sedan slocknade jag helt slut efter en sådan lång dag och det var Cilla med :)

Igår kom vi hem till pajala, var så roligt att träffa min älskling igen och det tyckte nog Cilla oxå,.... vi kollade wallander och mös på i soffan hela familjen... det är alltid skönt att komma hem, nu ska vi laga lunch sedan ska jag iväg till jobbet, ha det fint... kram kram.

Beräknad BF 23 Juli 2008!!!

Då har vi varit på UL igen det var så underbart att få se den lilla igen, man kan knappt förstå att den faktiskt är där inne men nu börjar det bli mer verkligt :) Vi hade en jätte trevlig barnmorskan och hon var så snäll och berättade hur allt låg till var allt satt oxå vidare, faktiskt tyckte jag att bilden var bättre i vecka 15 än vad den var nu men man såg ju ändå huvudet och ryggraden och magen och benen och fötterna och händerna som vinkade det var helt fantastiskt, lääängtar så till den kommer ut till oss.
BF blev beräknad till den 23 juli när jag räknat från min sista mens så var det beräknad bf 21 juli men skillde inte så mycket men några dagar iaf!! Så man kan kanske räkna ha ha ha :)

Vi frågade faktiskt om hon såg om det var en pojke eller flicka men hon kunde inte se det för navelsträngen låg i vägen men det kanske var lika bra för det blir ju en rolig överraskning och faktiskt så spelar det ju ingen roll vilket kön barnet är bara det kommer ut till oss levande och mår bra :)
Försökte ta kort på UL bilderna som vi köpte med oss, men det blev inte så bra men här får ni se om ni förstår något utav det, ska ta och scanna in dom på datorn hos mamma i helgen så då kanske man ser bättre sen. Nåja ett försök iaf ;)
 
Ni kan ju försöka er på om ni ser något, men jag kan lova er att det syns betydligt bättre på dom originella bilderna, där ser man tydligt hur bebisen har uppe armen precis som att den vinkar till oss såååå sött!!

Annars så händer det inte så mycket idag, ska mest ta det lugnt, gå ut en sväng med Cilla och sedan måste jag packa för imorgon åker jag och Cilla till Sangis, min älskling ska ju jobba heeela helgen så han kan inte följa men det ska iaf bli kul att få komma hem till mamma och pappa och visa dom UL bilderna och träffa syster och mina söta syskonbarn. Nåja nu ska jag gå och börja diska här sedan måste jag ut med Cilla, ha det fint... kram kram.


Härlig vinterdag!!

Nu är helgen över, hääärligt!!! Idag är jag ledig men jobbar imorgon igen fast sen på onsdag är jag ledig igen pga mödravårdsbesök, ska ju till gällivare på onsdag på ett till UL ska bli så kul att få se bebisen där inne igen, sparka och vinka och ha sig, hoppas att allt ser fortfarande lika bra ut men det ska det väl göra förhoppningsvis :)

Nåja idag är Peter oxå ledig så vi har varit ute på en härlig promenad på myren i Vassikavuoma, det var sååå mysigt. Vädret är på topp och humöret oxå bara lite jobbigt att så fort jag går en sväng så blir jag pissnödig ha ha ha ha önskar det fanns toaletter överallt för känns som att jag måste pissa hela tiden :) Nåja det gick bra iaf och Cilla hon njöt där ute på myren, sprang som en toka och hade sig, det var så kul att se. Här kommer lite bilder:
   

Nåja vi hade iaf en jätte härlig promenad, så nu ska vi ta det lugnt resten av dagen, imorgon efter jobbet blir det att tvätta och storstäda här hemma!! Nåja nu ska jag äta lunch, ha det fint... kram kram.

Konkurrans!!!

Måste bara ta och berätta om min söta systerdotter Vilma som på senare tid har blivit helt fäst vid sin moster (alltså mig) jag tycker bara det är kul och känner en massa uppskattning från henne ;) men det är jobbigt när man bor så långt ifrån henne då önskar man att man bodde närmare så man fick träffa henne varje dag. Vilma har börjat sakna mig i massor har syster berättat för mig, ibland gråter hon för att hon längtar efter sin moster Hanna, ja då känner man verkligen att man vill vara där hos henne och busa med henne i massor. Men jag tror att Vilma börjar känna lite konkurrans av bebisen i min mage hon är kanske rädd för att jag ska glömma bort henne när jag får egna barn, men det kommer då aldrig ske...William och Vilma kommer alltid vara mina gullungar och dom ungarna som har fått mig till att vilja ha en egen familj så småningom :) Men nästa vecka ska jag och Cilla till Sangis, vi åker dit redan på torsdag och stannar till söndag, ska bli härligt, synd att min älskling inte kunde följa med men han jobbar och tjänar pengar det är oxå bra :)

Nåja annars är allt helt okej, magen växer och jag sitter nu och är vrålhungrig ska käka lite lunch snart. Har varit på en utbildning via jobbet idag så kom nyss hem, var väldigt intressant och härligt att jag blev ledig resten av kvällen skulle ha jobbat från 15-21 men den brukaren jag skulle vara hos har åkt hem till sin mamma så jag har tagit ledigt... hääärligt. Men imorgon blir det jobb igen från 8-20 fast ska sluta med rast och friskvård så då får jag gå redan vid 18 hääärligt. Sen blir det söndagen oxå 11-21 men det ska väl funka.

Igår jobbade Peter hela dagen, jag jobbade från 7-14.30 så när jag kom hem var jag och Cilla ute en sväng sedan låg vi och vilade tills jag började med maten, sedan tog vi faktiskt en promenad till Peters syster Jenny och där fick vi fika och sedan fick vi åka hem med Peters mamma Eva. Så det var skönt att komma ut lite, Cilla har börjat orka gå längre promenader nu men inte blir det en timmas promenad än det får vänta ett tag till. Men hon växer i massor :)

Ja ja ikväll blir det mys framför tvn, lets dance och godis :) ha det fint... kram kram.

Händer!!

Känns som att det händer rätt mycket nu i mitt liv, vi har våran Cilla som växer och växer för varje dag som går och busar i massor och nu verkar hon ha blivit rumsren jiiippie hoppas det håller i sig. Sen har vi min mage som växer och växer har börjat använda lite av mammakläderna som jag lånade av min kusin och det är såå skönt, hääärligt. Man slipper gå med mjukisbyxor hela tiden, hääärligt :)

Nåja igår  var Lisa hit och hälsade på det var riktigt skoj och Cilla blev jääätte glad hoppade som vanligt på henne, hon är helt tokig i Lisa vet inte varför men hon ska alltid hoppa på henne. Det var jätte skoj att träffa Lisa igen händer inte så ofta nu för tiden, men det är roligt när man väl ses.

Idag har jag träffat Lisa igen vi var på cafe nedan och fikade, där var även Daniel, Lina och Johanna och Ida kom dit sen, var jätte skoj att träffa dom oxå för det är himla länge sedan nu, den första tiden som gravid har jag knappt varit ut utanför dörren blev ju så sjuk och sedan har jag mått illa oxå och sen fick jag magsjuka ja jag hade nog alla sjukdomar jag kunde ha, men nu känns det bättre och jag hoppas att det håller i sig det känns som att nu orkar man börja göra saker... man är piggare och inte lika orolig lite mer harmonisk!!

Nu är jag i vecka 17 inte länge tills jag gått halvvägs åååh vad jag önskar tiden gick fortare men den går ändå himla fort tycker jag. Nästa vecka på onsdag ska vi och titta på vårat lilla pyre igen ska bli så roligt att få se den lilla där på skärmen vinka och ha sig :) Hoppas att allt har utvecklats sig okej och att det fortfarande ser bra ut men det ska det väl göra.. Nåja nu ska jag göra välling till Cilla sen vid tre tiden måste jag iväg till jobbet, jobbar från 15-21 idag men imorgon är jag ledig igen men sedan jobbar jag fyra dagar i rad nåja det ska nog gå fint... ja ja nu ska jag gå, ha det bra... kram kram.

Helgen!!

Nu är helgen över och vi är hemma igen, i Lördags åkte jag och min älskling till piteå för att bo på piteå havsbad från lördag till söndag. Cilla var hos Peters föräldrar och där verkade hon ha haft det jätte bra men hon blev glad när vi kom på söndagen klart hon blir vi är ju hennes föräldrar ;) Ja som vi skämmer bort henne men vi ska skärpa oss nu vi måste det för till sommaren får hon en konkurrent ska bli kul att se vad hon säger om det men hon älskar barn så det ska säkert gå bra.

Nåja iaf så var våran vistelse i Piteå jätte bra när vi kom dit på lördagen så gick vi på stan lite åt lunch på en kina restaurang och det var jätte gott älskar kinamat nu :) Sen åkte vi ut mot havsbadet och där fick vi vårat hotellrum oxå fick vi gå till relaxen med badtunna och bastu men jag kunde inte bada i badtunnan inte Peter heller den var alldeles för varm över 40 grader... hoja så doppade fötterna och det räckte. Ja men sen gick vi till vårat hotellrum och vilade lite och sedan gjorde vi oss i ordning för middagen som var på hotellet med buffe och uppträdanden, först satt vi i baren innan kl blev 19 jag drack en alkoholfri cider tänk dom hade sådant där, den var faktiskt god men jag är ju inte så förtjust i cider i vanliga fall dricker mest öl eller vin men den här cidern var god berodde kanske på att den mest smakade saft när den var alkoholfri ha ha ha :)

Maten fick vi börja ta kl 19 och den var supergod mycket olika goda rätter och jag åt som aldrig förr ha ha ha :) men det var gott, sen fick vi även en jätte god efterrätt med kladdkaka och grädde mmm den var sååå god, så vid halv nio var kvällen slut för våran del då vi kollat lite på när dom hade sjöngt då blev vi så trötta efter all god mat så vi gick till hotellrummet och jag slocknade kl 22 ha ha ha kände mig som en pensionär men Peter somnade oxå tidigt och det var bara härligt att vakna upp utvilad på söndagmorgon och gå iväg och äta en supergod frukost. 

Efter frukosten åkte vi till Luleå mot storheden shoppade lite smått, köpte en doppresent till Peters systerdotter sedan kunde jag inte hålla mig och köpte en pyjamas till vårat lilla pyre i magen :) Sen var vi även på djumagasinet köpte en massa leksaker till Cilla och ett nytt koppel och halsband ett större. Även en massa godis och hundmat efter att vi shoppat av oss lite åkte vi in mot stan for till pontushallen och kollade när peters systerson spelade pingis satt inte så länge där för jag hade blivit hungrig igen så vi drog iväg mot max :) sedan bar det av mot råneå där vi stannade hos min kusin, jag fick en hel kasse med mammakläder det var väl behövligt för känns som att inga kläder passar på en redan så det var en del av kläderna som jag redan kan börja använda känns så mysigt och mer på riktigt :) Vi blev även bjudna på jätte god mat sedan vi fem tiden så började vi åka mot pajala, vi hade ju lång väg kvar och vi saknade ju våran Cilla.

Vid halv åtta kom vi fram till Pajala och fick äntligen träffa våran Cilla, gud vad hon var mysig igår hon skulle ligga i famnen hela tiden och ville att vi skulle leka och busa med henne hela tiden hon hade nog saknat oss oxå ;) Nåja nu ska jag gå och göra någon nytta här, snart kommer Peter hem från jobbet och han har med sig täckbyxor till mig vad snäll han är, han skulle gå och köpa nya till mig med resår i midjan så jag kan använda dom ett bra tag för mina täckbyxor kan jag då inte ha dom får jag inte igen... men ska bli skönt med nya, nåja ha det fint, kram kram.

 

RSS 2.0