BM besök igår!!

Igår var vi hos barnmorskan igen, mina värden hade inte gått ner och blodtrycket var bra skönt att höra... bara hoppas det fortsätter så annars kanske jag måste ta två järntabletter om dagen om mitt blodvärde sjunker varje gång jag är till barnmorskan... nåja inte så länge kvar nu tre mån ungefär :)

Barnmorskan mätte min mage den låg på 28 cm så det var helt normalt sa hon, skönt hoppas det fortsätter att växa lika bra :) Och inte växer allt för mycket ha ha ha :) sedan lyssnade vi på hjärtljudet och det låg kring 150 som det brukar... bebisen sparkade så mycket i magen hela magen hoppade när barnmorskan kollade hjärtljudet det var sååå härligt att känna. Barnmorskan kände även hur bebisen låg och den låg med huvudet neråt och rumpan uppåt hi hi hi vi fick oxå känna och man kände tydligt att det var rumpan som låg där uppe i min mage sååå härligt :) Men den vänder ju sig fortfarande hela tiden eftersom man känner oxå hur det vrider om i magen ha ha ha :)

Så allt är bara bra jag njuter på för fullt, våren här och jag jobbar endast sju dagar till sen blir jag ledig läääänge... skööönt!!! Idag är solen framme och det är 19 grader i solen ha ha ha, så ska ut med Cilla på en promenad och sedan ska jag sätta mig på balkongen och läsa.... på eftermiddagen ska vi ner till jenny och johan och tända en majbrasa och grilla korv... mysigt!!!

Men imorgon är det jobb som gäller så lär inte bli en allt för sen kväll för mig eftersom jag börjar 7 och slutar först 14.30 hur ska jag orka ha ha ha nåja det går nog fint... jag är ju inte speciellt morgontrött men att börja jobba 7 är jobbigt speciellt när man inte sover hela nätter något mer springer på toa ungefär 3 gånger per natt det tar på ens skönhetsömn ha ha ha :) Nåja det är helt klart värt det och snart slutar jag ju jobba så det är bara stå ut nu dom sista dagarna!!!

Jag ska ta nya bilder på magen denna vecka, är ju i vecka 28 nu eller rättare sagt 27+6 det kanske dyker upp en bild redan idag lite senare, får se om jag kommer ihåg annars så blir det snart det dyker upp :) så imorgon går jag in i vecka 29 fatta vad tiden går fort snart är jag i vecka 30 herregud, snart är det dags för förlossning ha ha ha nästan iaf om tiden ska fortsätta gå så här fort så vet man ju aldrig :)
Nåja nu ska jag gå och göra lite nytta här, kram kram.

Vårkänslor!!!

Det är så härligt med vår, man blir glad i hela kroppen spelar ingen roll om man är trött och har ont i fötterna osv man är ändå piggare på något sätt av att bara solen skiner det är såååå härligt!!!

Idag när jag och Cilla varit ute på en promenad satte vi oss på balkongen och det var himla varmt, termometern visade 32+ ha ha ha kan det verkligen stämma??? ja man kan ju undra om det var något fel på den fast solen låg ju på den och det är verkligen lä på våran balkong så jag satt i linne det var sååå härligt... märkte att jag skulle nog ha blivit lite röd om jag inte hade smort in mig med sollotion men dock bara nummer 8 tänkte att det får väl ändå räcka ha ha ha... men det var sååå härligt, jag riktigt njöt!!!

Sen har jag lagat mat kalops och potatis och det blev riktigt gott... mums.... nu har Peter gått och jobbat igen så jag ska ta och lägga mig i badkaret och vila ut ett tag, sedan när Peter slutat jobba ska vi gå ut med Cilla och hämta min cykel från Peters systers garage... så kan jag cykla imorgon till jobbet... jobbar från 15-21 imorgon, nåja det ska nog gå fint... skönt att slippa gå till jobbet iaf, härligt när man kan börja cykla.

Sen blir det lugnt resten av kvällen kan tänka mig att jag kommer att slockna redan vid åtta ha ha ha har ju stigit upp så tidigt idag och inte ens vilat under dagen som jag alltid annars brukar göra.
Imorgon ska vi till bm igen, är så kul att lyssna på hjärtljudet... få höra sin lilla bebis i magen... sååå mysigt. Ååh vad jag längtar till sommaren :) Nåja nu ska jag gå och bada badkar, ha det fint.. kram kram.

Händelserik vecka!!!

Ja förra veckan var väldigt händelserik som ni ser så hann jag inte ens blogga ha ha ha jag som brukar blogga varje dag iaf när jag befinner mig hemma :) Men förra veckan åkte vi till sangis redan tisdagkväll vi var framme nån gång på eftermiddagen då blev det grillad fläskfile och potatisgratäng hos mamma och pappa det var super gott.

Onsdagen började med att jag och Peter tog en promenad med hundarna, sen satt vi ute och solade lite och sedan vid ett tiden hämtade jag Vilma från dagis och William han hade gått hem själv från skolan så vi var förbi och frågade om han ville följa med till mormor och grilla korv och det ville han... så vi hade en lugn och skön dag.

Torsdagen hämtade jag Vilma från dagis vid tolv sen var vi och hälsade på Tesse och hennes familj, gud så söta barn hon har. Vilma fick skratta åt Nathanael när han spexade på för fullt det var kul att se. Lilla Dante var ju så söt och lik sin storebror man längtar så mycket tills man får se sin egen bebis och hålla i den... men tiden går ju fort :)

Fredagen var William och Vilma med oss igen, vi var till Haparanda och handlade upp lönen ha ha ha nä inte så farligt var det... men vi köpte en bilbarnstol sååå fin från barnens hus längtar tills bebisen får ligga i den :) Sen köpte vi en skötväska och en skötbädd till skötbordet... köpte även lite lakan till spjälsängen och så var vi och handlade till Cilla från djurmagasinet en ny bädd till henne och godis och en leksak och hundmat.
Sen tog vi det lugnt på kvällen var och åt middag på route e4 i sangis, var god mat där... sen kollade vi så ska det låta och sen blev en bastu och sedan sängen :)

Lördagen var vi till vårmässan i Luleå, pappa var ju där och jobbade så mycket därför vi åkte dit och endel saker hittade man ju mina efterlängtade remmar som jag alltid köper när det är marknad :) sedan en body som det står älskling på den var sååå söt men den köpte mamma till oss, köpte även en palestina sjal till mig äntligen fick jag en sådan som jag velat ha länge!!! sen blev det inte så mycket mer kollade mest runt!!!

Söndagen var vi förbi min farmor och farfar och fick hemlagad lingonsylt och nybakta bullar med oss och även nykokt vinbärsaft... mmm så gott det var sedan åkte vi mot Haparanda var och storhandlade mat för hela veckan på Ica maxi och sedan bar det iväg mot Pajala, ja det var en händelserik vecka och helg... men kul hur vi haft!!!

Idag har jag jobbat,... usch vad trist det är att jobba nåja det går, är ju bara två veckor kvar sedan slutar jag. Slutade vid elva idag så det var ju lugnt sedan har vi städat här hemma och nu ska jag och Cilla ut på en liten promenad sedan ska vi sitta på balkongen och njuta i solen... nåja ha det fint... kram kram.

Jobb hela helgen!!

Jaha då är det en till helg som man ska ägna åt att jobba, trist men försöker tänka att jag snart slutar, kan det inte bli 12 maj nuuu :) men tiden går ju fort så snart är det nog 12 maj får vi hoppas ;)
Så jag lär inte hinna med så mycket mer än att jobba, för jobbar från 11-21 både lördag och söndag men det ska nog gå bra.

Idag har jag oxå jobbat men från 7-12.30 sedan har jag sovit när jag kom hem var helt slut.... sen när Peter kom hem från jobbet vid tre så for vi och handlade och sedan har vi lagat lasagne, mums så gott det blev som det alltid blir :) Sen har jag och Cilla varit och promenerat och Peter är och jobbar igen men slutar vid åtta så då ska vi väl kolla tv och äta godis :)

Igår var vi båda lediga jag och Peter då var vi ute och promenerade med Cilla på isen och sedan for vi runt och hälsade på hos Katta, Peter lånade filmer där och sedan hos Jenny och Johan där vi fick sockerkaka det var ju gott :)

Annars så är det rätt lugnt här, bebisen växer och mår bra inne i min mage, jag längtar sååå tills vi får träffa dig ska bli sååå mysigt... hoppas tiden går fort men det gör den nog :) Ja bebisen sparkar då i massor i min mage man känner det tydligt nu och ser att hela magen guppar det är såå härligt man är sååå nyfiken på vem som bor där inne ;) Nåja nu ska jag gå och mysa i soffan, kram kram.


Vårväder!!!

Idag är det ju riktigt vårväder, hääärligt, solen skiner som bara den ute och det känns som att sommaren kanske inte är sååå långt borta bara all denna snö smälte bort så vore det ännu bättre nåja det är ju än bara april så det hinner väl smälta bort *hoppas* :)

Idag har jag och Cilla varit ute på promenad sedan har jag städat här hemma dammtorkat och diskat och nu dammsuger Peter härligt att man slapp göra det känner att ryggen börjar värka när jag varit igång så mycket, nåja ska ta det lugnt nu fram tills vi ska äta middag. Sen kanske det blir en liten prommis med Cilla igen hon älskar ju att vara ute i detta väder och vem gör inte det.

Annars så känner jag mig bättre idag förutom att jag är trött som jag alltid är men det värker inte lika mycket i bihålorna nu dom där tabletterna kanske hjälper, hoppas för då orkar jag ju verkligen jobba till helgen men det tror jag då att jag gör... så bra som jag känner mig nu. Nåja ska läsa från min bok och sedan blir det inte så mycket mer idag, en lugn dag :)

Imorgon är jag ledig igen, härligt då är Peter oxå ledig så om det är fint väder ska vi passa på att vara ute i massor med Cilla, skulle vara sååå mysigt... hoppas på sol imorgon med.

Igår Desperate housewifes vad mer kan man säga än att det är sååå himla bra, kul att det har börjat igen... skoj skoj.... den serien slutar man aldrig förvånas över vad som helst kan hända ha ha ha näst intill :)
Ser fram emot nästa Tisdag, nåja nu ska jag gå och ta det lugnt i soffan med min bok, ha det fint... kram kram.

Barnmorskebesök!!

Idag har vi vait hos barnmorskan, hon mätte min mage och den låg på 25,6 och det var helt normalt så det kändes ju skönt... då verkar bebisen växa som den ska, sååå kul ;) Hoppas det fortsätter lika bra!!
Hjärtslaget låg mellan 150-160 mest kring 155 alltså den levde om som bara den sparkade och boxades i massor med både armar och ben så säkert därför hjärtljudet var så högt :)

Mitt blodvärde hade gått ner lite säkert därför jag känt mig yr på senaste tiden men äter ju järntabletter och skulle fortsätta med det så det kanske blir bättre... eller iaf inte sämre, mitt blodtryck var iaf bra så det är ju skönt!! Och bebisen verkade må hur bra som helst där inne i magen sååå härligt, den sparkar i massor nu och hela magen guppar sååå mysigt ;)

Annars så har jag varit hemma från jobbet idag är himla trött och hängig, fortfarande huvudvärk men beror säkert på att jag är täppt i näsan har börjat göra ont i bihålorna igen... nåja har ju tabletter mot det som jag får äta även när jag är gravid så ska nog ta sådana så hjälper det nog. Imorgon och på torsdag är jag ledig... hääärligt sen blir det jobb resten av helgen fred, lör och sön... jobbigt men till dess borde man väl vara piggare!!! Sen jobbar jag bara mån och tis nästa vecka och sedan ska vi åka till Sangis... ska bli roligt vara ute i massor och köra skoter om vädret tillåter :)

Ikväll ska jag kolla desperate housewifes såklart :) vad skoj att det börjar igen, ska bli sååå roligt att se vad dom hittar på nu :) sen blir det nog inte så mycket mer blir väl en tidig kväll som det ofta brukar bli, man är ju inte speciellt kvällspigg av sig :) Nåja det är skönt att sova, ska läsa lite från min bok som jag läser nu den är sååå bra är helt frälst vid Marian Keyes böcker och nu läser jag Är det någon där? den är jätte bra och man kan inte sluta när man väl börjat läsa från den som alla hennes böcker är och man känner igen sig i dom det är ju det som är det bra med dom :)
Ja nu ska jag gå och läsa lite och sedan blir det Desperate housewifes!!! Ha det fint, kram kram.


Huvudvärk och förkyld igen!!

Jaha idag ligger jag hemma med huvudvärk och förkylning igen, skulle ha jobbat idag men mår inte alls nå bra känner mig yr och illamående oxå så blev till att sjukanmäla mig hoppas det är bättre till imorgon varför mår man så här varför bryter inte förkylningen ut och så blir jag jätte sjuk så jag sedan får vara frisk?? Jobbigt att behöva må halvtaskigt hela tiden... är sååå täppt i näsan så säkert därför som jag har sådan huvudvärk.

Började känna mig lite smått hängig igår så gick och la mig redan efter åtta somnade typ på en gång var sååå trött, ja det kanske är därför jag har huvudvärk idag ha ha ha sovit för mycket eller? Ja man får se hur man mår imorgon kanske det är bättre... då blir det att jobba i sådana fall. Men inte konstigt om man blir riktigt förkyld nu eftersom dom på jobbet varit det hela förra veckan.

Har tagit en bild på magen igår, vecka 26 (25+3)

Visst växer den???
tycker då jag iaf man känner då det, ha ha ha.... börjar bli jobbigt att vända sig i sängen osv men det är helt klart värt det, sedan har jag börjat få sååå ont i fötterna dom sväller som bara den så värker i massor i dom men men som sagt det är värt det :) Men iaf så har jag fått havandeskapspenningen beviljad den 24 maj slutar jag jobba men slutar redan den 12 maj med lite semester skööönt alltså inte alls så länge kvar att jobba det ska väl gå bra!!!

I Lördags var vi och hämtade ut babygymet och babysittern från Ica som vi lagt bud på tradera och dom var jätte fina, riktigt nöjd längtar tills våran bebis får ligga där i ;) Igår kom Jenny och Johan med lite babygrejjer oxå lite leksaker och filtar och handukar sådant som behövs, dom lämnade även liggdelen till vagnen resten av vagnen tar vi senare eftersom dom använder den ännu ibland, vi fick även en badbalja så bra då slipper vi köpa en sådan nu är det inte så mycket kvar att köpa bara dom största sakerna i princip :)
Nåja nu ska jag gå och vila framför tvn är sååå trött, ha det fint.. kram kram.

Det är hemskt, ofattbart!!!

Att en sådan här sak kan hända det känns som att det är sådant här man ser på film det känns overkligt och helt ofattbart att det faktiskt sker sådana här saker i det verkliga livet och hemskt att säga men det gör det ju om och om igen. Som ni förstår menar jag det som hänt lilla Engla det är fruktansvärt hemskt man kan inte förstå hur någon kan göra så mot en liten oskyldig flicka. Vad tänker man med?? Man kan nog inte tänka över huvudtaget!!! Den människan kan inte vara frisk eftersom det hänt tidigare oxå, ja det är helt sjukt!!

Tänker mycket på Englas familj man kan inte förstå hur svårt det måste kännas för dom och vad dom får gå igenom först ovissheten och sedan visar det sig att det hänt något så hemskt med henne. Ja det är verkligen hemskt att någon ska behöva gå igenom det här.

Man tänker mycket nu, tänk om det skulle hända sitt eget barn något sådant eller sina syskonbarn hur ska man kunna skydda sitt barn från sådana människor?? det är ju näst intill omöjligt man kan ju inte vara i närheten av sitt barn för resten av livet... är dom så stora att dom är ute och cyklar själva måste dom ju kunna göra det utan att man ska vara rädd för att dom ska råka illa ut.

Ja det är hemskt att det verkligen finns så sjuka människor i denna värld!!!

Borta bra men hemma bäst!!

Nu är vi hemma igen från våran lilla tripp till Luleå det var så kul att komma iväg och träffa Hasse och Lisa och Thomas. Men det är som sagt alltid skönt att komma hem igen. Vi kom till Luleå vid åtta tiden på torsdagkväll då var inte Hasse hemma så vi for till Lisa och Thomas och hälsade på och sedan när Hasse kom hem for vi dit, kollade tv och somnade nog vid halv tolv rekord för mig ha ha ha :) nästan iaf ;)

Nåja igår så for Peter iväg på sin föreläsning vid nio tiden, jag stannade kvar hos Hasse tills jag och Lisa drog in mot stan, vi kollade mycket på babykläder och det är sååå kul, köpte faktiskt lite grand men endel i storlek 62 eftersom jag har så mycket i 56 kommer väl inte hinna använda allt men det är sååå kul ;) Köpte även en t-shirt till mig och badskum från affären lush älskade den affären fast det luktade väldigt starkt där inne med alla tvålar och allt badskum ha ha ha :) Men nu blir det att bada badkar.
Köpte även lite underlakan till bebisen spjälsäng och till vagnen även lite plastad frote sådant behöver man ju säkert en hel del!!! Ja sen köpte godis som jag alltid gör när jag är i Luleå eller Haparanda för dom har mycket godare plockgodis än vad som finns här i Pajala mer att välja på ;)

Vi kom hem igår vid sju tiden, Cilla blev överlycklig att träffa oss igen det var så kul. Sedan blev det inte så mycket mer resten av kvällen åt kvällsmat och jag la mig redan vid halv elva var helt slut. Ja igår har våran babysitter och vårat babygym kommit så idag ska vi och hämta ut dom från Ica, vad spännande vi lade bud på dom från Tradera och fick dom, sååå kul. Längtar till bebisen kommer men det dröjer ju än ett tag men tiden går ju fort som sagt ;)
Nu ska jag äta frukost ha det fint, kram kram.

Solen skiner!!

Vilket härligt väder det är idag, hoppas det håller i sig så här så kanske det blir vår nu... hoppas hoppas är så less på denna snö önskar att den försvann fort nu :) Men idag ser det lovande ut.
Idag är jag ledig, hääärligt och det är jag resten av veckan så skönt, men kunde inte sova längre fast jag ville nåja får kanske ta en tupplur på dagen har svårt att sova länge på morgonen men beror kanske på att jag somnar så tidigt på kvällen... :)

Idag ska vi åka till Luleå stannar där tills imorgon eftermiddag, lär bli att springa lite på stan kolla lite på babysaker osv ;) så roligt!!! Ska även träffa Lisa det ska bli riktigt skoj för nu är det länge sedan vi sågs minns knappt kanske var det i februari nån gång ja det känns som en evighet iaf så det ska bli skoj :)

Vi åker först när Peter slutat jobba och det blir efter fem nån gång, så resten av dagen ska jag och Cilla bara mysa här hemma, ta en promenad i det fina vädret och slöa framför tvn... skööönt :)
Till helgen är jag och Peter lediga, vi hoppas på att det blir fint väder så vi kan vara ute i massor och kanske fara och grilla korv någonstans osv... skulle vara så mysigt!!

Imorgon när vi kommer hem blir det väl att hämta Cilla från Eva och Bengt och mysa framför tvn med godis som alltid på helgerna :) Nä nu ska jag gå och äta nå frukost bebisen skriker efter mat ha ha ha nä det är väl mer min mage som gör det ;) ha det fint, kram kram.

På jobbet!!!

Nu är man på jobbet på igen, sitter och fördriver tiden har nyss städat klart här så nu är det bara invänta kvällspersonalen som kommer kl 12. Boendena är på dagcenter idag allihopa så är väldigt tyst här nu... men det funkar det med då får man fördriva tiden vid datorn eller nåt :)

Igår var jag ledig, det var sååå härligt och för en gångs skull var Peter ledig samtidigt som mig, så vi hade en riktigt mys dag, låg hemma i soffan och kollade film och tog två promenader med Cilla en på dagen och en på kvällen och solen tittade fram det var sååå härligt. Riktigt mysigt och Cilla fick motion :)

Ja med mig är allt fint bara väldigt trött för jämnan men sådant får man ta.... Bebisen mår bra den sparkar och boxas i massor och nu ser man till och med på magen när den sparkar eller boxas med armarna det som hoppar till på magen... och så härligt det är, det är en riktig vilding där inne ;) Ja vi längtar så oerhört mycket till Juli men tiden verkar gå fort... den springer ju bara fram snart är det maj oxå ha ha ha nästan iaf :)

Idag slutar jag jobbet 12:30 då ska vi iväg och handla lite mat sen blir det lugnt resten av dagen... händer inte så mycket mer tror jag, lägger mig och sover i tid ska ju upp och jobba kl 7 imorgon med men sedan är jag ledig resten av veckan, häääärligt!!!

På torsdag åker vi till Luleå vi ska sova hos Hasse och Peter ska på en föreläsning på Fredagen och jag ska springa på stan och träffa Lisa, ska bli sååå kul. Sen åker vi hem på Fredag eftermiddag måste ju hem till Cilla hon ska vara hos Eva och Bengt. Vi kan inte vara borta från henne hur länge som helst ;) Nåja nu ska jag gå och äta lunch här... sen blir det att jobba vidare, ha det fint... kram kram.


Bara jobb!!

Känns som att man inget liv har när man jobbar, man orkar inget annat än att sova när man kommer hem hoja vad jag är less på att jobba men det går ändå rätt okej försöker tänka att det snart är över och då behöver jag inte jobba på ett bra tag :)
Så igår jobbade jag från 8-20 gissa om jag var slut när jag kom hem, men orkade iaf se hela körslaget men sedan slocknade jag... ja efter ett tag iaf. Körslaget ett helt okej program, trodde faktiskt inte att det skulle vara så bra men jag gillade helt klart det programet. Allt med musik är ju bra egentligen eller kanske inte allt men nästan :)

Igår på jobbet lagade vi gemensam mat med all personal och alla boenden, potatisgratäng och fläskkarre gud sååå gott det blev... mmm, såna stunder är det inte så dumt att jobba faktiskt, nä man jag ska inte klaga jag är jääätte glad över att jag har en fast tjänst, lättare att få havandeskapspenning och det blir en mycket bättre föräldrapenning då. Så jag är egentligen glad över mitt jobb :)

Igår kväll låg jag och Peter och pratade namn till barnet, ja om det blir en flicka blir det nog Sally i tilltalsnamn och Gloria i andranamn. Sally hette Peters mormor och jag är helt inne på det namnet nu så det kanske blir en Sally då vem vet ;) Om det blir en pojke är vi lite oeniga jag skulle kunna tänka mig namn som Linus eller Herman men Peter vill helst ha Celvin, Ja celvin är fint tycker jag men väldigt ovanligt här iaf och kanske därför det är så fint men endel i min närhet tycker inte att vi ska döpa vårat barn till celvin därför har jag svårt för det namnet. Men egentligen ska man ju inte lyssna på andra bara på sig själv ;)

Men sedan sa jag Melvin och vet ni vad bebisen gjorde då den sparkade ha ha ha den sparkade inte alls på dom andra namnen men på Melvin så kanske det är en liten Melvin i magen ;) Ja Melvin är tydligen några som redan heter det här i Pajala men så kan man ju inte heller tänka till slut kan man inte döpa barnet till något namn alls. Men kanske blir Celvin eller Melvin man vet aldrig :)

Idag ska jag iväg jobba och igen från 11-21 men idag ska vi göra en tårta på jobbet eftersom en i personalen har fyllt år... gott gott med tårta. Ja sen blir det nog rätt lugnt på jobbet, vet iaf att jag ska laga köttsoppa åt en boende, ja vi får väl se om jag lyckas men bra att jag lär mig för har tänkt på att jag och Peter aldrig äter soppa förutom ärtsoppa det är ju lätt att tillaga. Men som köttsoppa eller korvsoppa som är väldigt enkelt att göra det gör vi aldrig... nåja bra att man får lite tips från jobbet ;) Ja nu ska jag gå och mysa med min älskling och Cilla sen blir det jobb igen, ha det fint.. kram kram.

Vecka 25!!

Nu har jag gått in i vecka 25... tänk snart är man redan i vecka 30 herregud detta går ju framåt det känns som att tiden bara rinner iväg det går så himla fort :) Men det är kul!!!
Idag är det jobb som gäller från 15-21 sen jobbar jag hela helgen, lördagen från 8-20 och söndagen från 11-21 herregud hur ska man orka men bra att det ungefär är bara tre helger kvar att jobba sen slutar jag förhoppningsvis jobba inom det närmaste året.

Känner mig lite bättre nu, känner mig inte alls lika förkyld, men har börjat känna lite kring bihålorna igen hoppas att jag inte får bihåleinflammation en gång till, nåja det kanske bara är för att jag är såå täppt i näsan. Men känner mig iaf piggare än tidigare i veckan, nog för att jag är trött det är jag ju hela tiden ha ha ha... men det får man ta ;)

Bebisen mår då bra, gud vad den sparkar och rör sig mycket där inne i magen det är sååå härligt att känna och jag vet jag har skrivit det förut men kan inte hjälpa att skriva det igen för jag blir sååå lycklig när jag känner den lilla i magen, ska bli sååå spännande att få träffa han/hon sedan... längtar sååå oerhört mycket.

Nä nu ska jag gå och vara social med min älskling, sen ska vi iväg och handla och sedan blir det att laga nå lunch... ha det fint, kram kram.

Känner mig sliten..

Mår inte alls nå bra nu, är sååå trött hela tiden, kallsvettas som bara den och har fortfarande ont i halsen och täppt i näsan kan inte denna förkylning ge med sig nu... känt så här över en vecka nu... verkar ingenting som hjälper och det verkar varken bli bättre eller värre har ju inte nå hög feber om jag ens har feber så någon större infektion kan det ju inte vara men det är ju inte kul att gå omkring och må smått dåligt hela tiden då blir jag hellre jätte sjuk och sen frisk igen om ni förstår hur jag menar.... kan inte denna förkylning bara bryta ut nu eller släppa blir så less.

Nåja är ledig idag så ska passa på att vila hela dagen, ta en promenad med Cilla i det fina vädret och bara ta det lugnt, sååå härligt... sen jobbar jag tors till söndag hur ska man orka när man mår så här... nåja man måste ju orka bara se till att göra det... :) Det kanske går över förhoppningsvis.

Igår jobbade jag och även i Måndags, så hann inte med så mycket mer... Idag kanske vi får besök av Jenny och Johan om dom vågar sig hit eftersom både jag och Peter är förkylda så får man se om dom vågar komma kan ju hända att dom blir smittade då.

Har försökt ta mig in på denna blogg ett väldigt bra tag nu, men det gick inte eftersom dom höll på att ändra här på bloggen men nu tog jag mig in igen... skööönt, men har väl inte så jätte mycket att berätta för tillfället. Bebisen i magen mår iaf bra, känner hur den buffar med armarna och sparkar med benen dagligen nu... det är så härligt och en väldigt livlig liten där inne men det är sååå mysigt. Ibland kan jag inte ens sova för den sparkar så mycket ha ha ha men det är såå mysigt. Till slut blir ju den oxå trött och somnar... ja man längtar så mycket till det blir Juli.... men först längtar jag till Maj för då slutar jag jobba förhoppningsvis, ska bli härligt få gå hemma och ta det lugnt och invänta den stora dagen :) Sen i maj ska vi även till Ikea och handla spjälsängen färdigt och allt annat som behövs... vi ska även köpa en tvättmaskin kul kul, skönt med egen tvättmaskin man känner att man behöver det nu när man får en liten som skitar ner kläderna väldigt fort  :)
Ja nu ska jag gå och vila, ha det fint... kram kram.

RSS 2.0