Fullt upp!!!

Jag har verkligen fullt upp på våran semester känns som att jag har något att göra varje dag inte mycket vila här inte men nu måste det bli ändring på det måste verkligen börja vila mera. Var till bm idag i kalix, mitt blodtryck hade gått upp nu så bm tyckte det var en aning för högt så hon ville att jag skulle komma tillbaka på fredag för att kolla om det gått upp ännu mera då, hon frågade om jag haft huvudvärk vilket jag haft den senaste tiden men trott att det berott på vädret, så hon sa att det kan ha och göra med blodtrycket och om min huvudvärk blir värre ska jag på en gång ringa till sunderbyn så får vi åka in dit och kolla... men man kan ju hoppas att blodtrycket ger med sig eller stannar nu så det inte går upp ännu mer. Iaf verkade bebis må hur bra som helst, levde om där inne i magen... hjärtljudet låg kring 150 så nu var det som vanligt igen :)

Ja det har iaf hänt en hel del sen sist jag skrev.... i Fredags var det midsommar, den firade vi i råneå med min kusin och hennes familj och deras vänner och såklart syster och barnen var oxå där... så det var riktigt skoj, vi åt god mat och det var dans runt midsommarstången men jag orkade inte dansa :) räckte med att titta på.

Midsommardagen var lugn, satt mest ute och solade hos mamma och pappa, grillade parisare och sen var vi och hyrde film, vi såg arn och juno, två bra filmer. Juno var ju en riktig toppen film man fick både skratta och gråta, sådant är ju alltid kul :)

Söndagen var jag och hälsade på min kompis tesse och där var även min kompis sofie så jag fick träffa dom båda två det var jätte kul. Sen var vi och åt middag på restaurangen i sangis, jag, Peter, syster och barnen och Jennie, Pär och Emmi.. jag tog ingen pizza kan inte äta det sen jag hade min magsjuka eftersom det var pizza som kom ut... ha ha ha men jag åt en lövbiff och det var lika gott det :) Om inte godare.

Måndagen var vi till mormor och hälsade på och nu när hon såg mig kom hon ihåg att jag var gravid det var inte som sist när jag träffade henne då hon frågade varför jag var så tjock ;) Det var iaf trevligt att träffa henne och hon blev då så glad, sen på kvällen var vi hos syster och åt sockerkaka och spelade mariokart.

Tisdagen var en regnig och slö dag, hände inte allt för mycket men det var skönt att ta det lite lugnt. Men på kvällen var jag iaf på bio med några tjejer vi såg sex and the city filmen... och den var super bra man fick skratta en hel del och några tårar kom oxå vid vissa stunder :) Men det som var mindre bra var servicen på bion, ja kalix har inte den bästa servicen iaf inte röda kvarn. Dom tog in för mycket folk så två tjejer fick sitta på golvet medans nån från personalen hade paxat en plats bland stolarna så fick det sitta stackare på golvet, jag kan inte förstå hur personalen kan gå före kunderna, och hur dom kan ta in mer folk än det finns platser?? Jag och mina vänner fick tyvärr inte sitta brevid varandra och vi hade bokat biljetter men tydligen spelar det ingen roll eftersom det är samma kö för dom som bokat och för dom som inte bokat... det är störande... kan dom inte börja ha numrerade platser så man vet innan man går på bion att man får sitta bredvid dom man går dit med... ja det var ju iaf tur att vi till slut hittade en plats fast vi fick leta runt hela biosalongen för att hitta en plats åt alla... Ja jag tyckte det var ganska irriterande, kanske sista gången man gick på bio i kalix!!!

Idag har vi varit och ätit och lunch hos farmor och farfar, vi blev bjudna på våfflor det var så gott. Sen var vi till kalix för vi skulle till barnmorskan och Peter skulle på systemet, ja nån öl måste han ju passa på att dricka nu för snart måste han oxå hålla sig nykter man vet ju aldrig när bebis vill titta ut ;) så det blir en nykter marknad för hans del med... första gången på väldigt länge, men det kan ju vara kul det med :)

Nåja ikväll blir det lugnt vi ska grilla lite kyckling och bara vila resten av kvällen... nä nu måste jag kolla hur det går med matlagningen... ha det fint, kram kram.

Semester!!

Nu har vi riktig semester, det är sååå härligt att bara vara speciellt nu när man inte orkar så mycket annat :) Nu befinner vi oss i sangis och blir här ända till 1 juli sen bär det av hem mot Pajala igen för då närmar sig pajala marknad och beräknad förlossningsdag och då kan det vara skönt att befinna sig i hemmet ;)

Jag kom ju hit i Torsdags och sen dess har vi haft fullt upp här. vi var och tittade på balen i torsdags eftersom min kusin Helena skulle gå och hon var verkligen jätte fin. så fin klänning och så snygg frisyr. Är alltid lika kul att se hur fina alla är och vilka klänningar dom har :) På Fredagen så var jag och kollade på Williams avslutning på skolan, han går ju ut tvåan nu tänk vad tiden går fort :) så till hösten börjar han trean ja han börjar bli stora killen :) Sen efter avslutningen följde barnen med mig till mamma och pappa, vi busade lite grann utomhus och sen när vi ätit lunch åkte vi till Kalix för att gratta Helena på skolgården och självklart kolla utsläppet, sen var vi på studentmiddag hos min kusin, syster var oxå med dit för då hade hon slutat jobbet. Sen när vi kom hem tog vi det lugnt resten av kvällen, det var skönt... känns som att jag behövde det.

I lördags var jag och syster och barnen och grattade våran kompis Jennie som fyllt 23 år, sen befann vi oss mest ¨på mammas och pappas gård och försökte få igång minnas och deras pool men vi upptäckte tre stora hål i den så det var bara slänga den. Så på söndagen åkte vi med mamma till Haparanda för att köpa en ny pool och hela söndagen ägnade vi åt att sätta ihop den där poolen och fylla med vatten.

Måndag hände inte så mycket vi var en snabbis till haparanda, åt lunch på max och sedan eldade vi varmvattenberedaren här hos mamma och pappa för att sätta lite varmvatten i poolen, Idag har vi ägnat oss åt precis samma sak värma vatten så poolen skulle bli lite varmare vi fick upp temperaturen till 20 grader så eftersom jag har svettats hela dagen vilket jag gör hela tiden nu för tiden så svalkade jag av mig i poolen lite grand iaf visst det var inte skönt men det var iaf skönt att få svalka av sig lite :) Cilla stortrivs här eftersom hon får springa så mycket lös, just det cilla och peter kom ju hit i söndags och blir här lika länge som jag nu eftersom Peter har semester nu.

Jag ringde till barnmorskan i Kalix idag och fick en tid till henne för ett besök... så den 25 juni ska jag dit, kan vara skönt kolla så att allt fortfarande är bra osv. Man har ju lätt till att oroa sig, men nog känns allt bra nu min magsjuka är då helt borta jag har fått matlust igen... härligt!! Har lite sammandragningar då och då, till och från men det får man väl leva med, det är ju bra träning inför förlossningen :)

Nu ska jag gå och vara social här. kolla beck kl nio nog för att jag sett den men är alltid lika kul att se :) Ja ja ha det fint, kram kram.


BM besök!!

Idag har vi varit på bm besök, kollade hjärtljudet som låg kring 138-144 den var lite lugnare idag inte alls lika ivrig på att sparka och röra sig som den brukar :) BM mätte magen och den låg nu kring 34 cm... jag följer fortfarande min kurva!!! Bebisen låg med huvudet ner och rumpan upp, den har lagt sig mot mitt bäcken och huvudet går än att rucka men bm trodde att nästa gång jag kommer på kontroll så är det fixerat, vi får väl se :)
Eftersom jag åker till Sangis imorgon och stannar där till den 2 juli så tyckte bm att jag skulle boka en tid för kontroll i Kalix hos en barnmorska och det ska jag nog göra då... för dom ville att jag skulle kollas igen om ca två veckor, ska ju egentligen gå på kontroller varannan vecka nu och snart blir det ännu närmare, så jag ska ringa till kalix och be om att få en tid... sen ska jag den 2 juli igen till bm här i Pajala.

Angående min magsjuka börjar det bli bättre, men jag trodde igår att jag var helt återställd men sen på kvällen fick jag ont i magen och började må illa, har haft lite sådana känningar till och från sedan i Måndags, det är jätte jobbigt har fortfarande inte så jätte stor matlust men äter mest för att jag måste, jag och bebis måste ju få näring någonstans ifrån... tänk att denna magsjuka skulle vara så här jobbig... men som sagt allt blir hundra gånger värre när man är gravid... iaf sjukdomarna... men det är skönt att veta att bebis mår bra iaf!!

Idag har det inte hänt så mycket mer än att vi varit hos bm, jag har städat färdigt här idag och varit och promenerat med Cilla. Ska snart ta en promenad till med henne och ta ut pengar till bussen imorgon... åker ju till Sangis imorgon... och Peter och Cilla kommer på söndag eftersom Peter jobbar under helgen.... men ska bli kul att få komma hem och träffa sykonbarnen och syster och mamma och pappa. Nåja nu ska jag gå och ut med min vovve, ha det fint.. kram kram.

Bättre!!

Ja nu börjar jag känna mig bättre, men det tar länge att återhämta sig från en sådan där magsjuka känner mig fortfarande super trött, skulle kunna sova dygnet runt om det gick :) Nu äter jag i princip som vanligt, nja lite mindre än tidigare är inte så sugen på mat än men äter för att jag måste :) Men mår inte alls lika illa och har ingen värk i magen, så det är skönt. Bebisen sparkar i massor nu, det har den gjort ända sedan jag var sjuk och fortsatt med det, den sparkar så mycket att det ibland gör ont i magen... ha ha ha den är sååå ivrig våran bebis :) Men det är skönt då vet jag att den mår bra där inne!!!

Idag har jag tvättat eftersom det inte blev nån tvätt i lördags vi låg ju på förlossningen hela dagen och söndagen när man kom hem orkade man inte tänka på annat än att lägga sig och vila i sängen :) Ska även ta och dammtorka och städa toaletten idag men dammsuga orkar jag inte med det får Peter göra innan han åker till Sangis. Snart åker jag till sangis, redan på torsdag och Peter och Cilla kommer på söndagkväll... ska bli skoj att få komma hem under ett tag, bli uppassad av mamma :) och mysa med syskonbarnen och skvallra med syster yster :)
Så händer inte så mycket mer idag, ska ta en liten promenad med Cilla men orkar nog inte gå så långt än men en bit iaf!!

Igår var en riktigt slö dag, jag gjorde ingenting här hemma förutom att jag diskade och tog en kort promenad med Cilla :) men det var skönt det behövdes, men vi var en sväng till Peters föräldrar och kollade på deras nytillskott valpen Bella som är en blandning mellan drever och hamilton, den var sååå söt och Cilla busar i massor med Bella... dom är redan riktiga bästisar så kul att se :)

Imorgon ska vi på kontroll hos barnmorskan sen blir det att packa för mig resten av dagen.... måste ha med mig så mycket vi ska ju ända vara borta i nästan tre veckor... men det ska bli skönt :) Nåja nu ska jag gå ut med min vovve sen måste jag börja städa lite... ha det fint, kram kram.

Första turen till förlossningen!!

Jaha nu har vi gjort våran första tur till gällivare förlossning blev kvar där över natten från lördag till söndag på grund av att jag hade sådan stark magsjuka att jag inte åt något under hela gårdagen och allt jag drack spydde jag ut, misstänker matförgiftning men då tyckte läkare att jag var tvungen att få dropp så jag fick ligga över där över natten det var ju bra det för både min och bebis skull... men bebisen har levt rövare i magen hela tiden den har då mått hur gott som helst eller så har den varit hungrig den stackaren ;)

Nåja det hela började att jag vaknade kl 4 på lördagmorgon med värk i hela magen och ryggen det hög och krampade och jag kände även sammandragningar, gjorde sååå ont men tog en alvedon och somnade om... men vaknade igen vid åtta och då gjorde det ännu ondare... jag väntade med att ringa förlossningen ifall att det skulle avta tänkte att det säkert skulle göra det sen fick jag även börja springa på toaletten fick diarre... så jag började misstänka magsjuka men ringde förlossningen vid halv elva eftersom det inte gått över utan blivit värre och dom tyckte att jag skulle komma in för det var ju svårt för dom att säga om det var värkar eller magsjuka... så vi åkte in, med tanken på att det säkert skulle vara magsjuka eftersom det är sex veckor före beräknad förlossning.

I bilen mådde jag inte alls nå bra det gjorde så ont i ryggen och magen, kunde knappt sitta.... till slut spydde jag, tur att jag hade en påse med mig.... sen när vi kom fram fick jag ligga med ctg kurvan på och den visade att jag hade lite smått sammandragningar och lite aktivitet i magen som barnmorskan uttryckte sig :) Bebisens hjärtljud var bra den låg som vanligt kring 144-155, sparkade och hade sig i magen så det kändes skönt då förstod jag att det bara var jag som led av denna sjuka ;) Så barnmorskan gjorde en gynundersökning på mig konstaterade att bebisen inte var på väg ut än på länge... sååå skönt jag kunde pusta ut, då fick vi det konstaterat det var magsjuka... men eftersom jag inte ätit på hela dagen och hade spytt så ville dom ha kvar mig där över natten och ge mig dropp, det tyckte jag var bra eftersom jag var väldigt orolig för hur bebisen mådde när jag inte kunde äta som vanligt... men den verkade må bra.

Nu är vi hemma igen, skönt att komma hem, bm kollade hjärtljudet innan vi åkte och det var som vanligt kring 144 den mådde toppen, och jag har till och med kunnat äta smörgås och fil idag och ska försöka mig på lite mat nu... men har fortfarande lite värk i magen men får ju iaf behålla det jag äter och dricker så det är jag tacksam för... nåja nu hittar vi iaf till förlossningen.... ser fram emot att åka dit nästa gång kanske jag slipper spy lika mycket, fick ju inte behålla någon dryck alls igår... hoja... nåja nu ska jag försöka äta lite, ha det fint, kram kram.

Sveriges Nationaldag!!

Vilket härligt väder inte alls så där varmt något mer, jag pustar ut ;) Ni kanske tycker jag är konstig men just nu vill jag inte ha allt för varmt jag smälter ju bort då är ju nog varm som det är ;) Men idag är det sååå svalkande, till och med härligt att sitta på balkongen man svettas inte bort :) Men självklart är det roligt om det blir en bra och varm sommar men då kanske jag kan få ligga i en pool och svalka av mig... förhoppningsvis :)

Idag är det en lugn dag, jag håller på och tvättar kläder, tänkte att det är lika bra att göra bort det denna helg sen kan man börja packa till veckan eftersom jag åker till sangis redan den 12 och stannar där till den 2 juli, ska bli sååå skönt... Peter kommer den 15 juni med cilla, hon får stanna med han denna gång, tänkte att det är lika bra för vet inte var jag ska ha henne när jag inte är hos mamma och dom i sangis, om ingen är hemma blir hon ju ensam så mycket, eftersom jag ska iväg så mycket.. För torsdagen den 12 ska vi ju och titta på balen eftersom min kusin ska gå och sedan fredagen den 13 ska jag med william på hans skolavslutning och sedan ska vi iväg och kolla studenterna :) så det skulle bli att cilla skulle få vara så mycket ensam och då har hon det bättre hemma med husse eftersom han kan ta med henne till jobbet och är hon hemma själv kan han gå och rasta henne ofta osv, eftersom det är så nära ;)

Vi ska iaf bli bjudna på pizza idag av peters mamma och pappa, så snälla dom är, dom ska bjuda hela familjen, alla barn och barnbarn och vi blir rätt så många :) men det ska bli roligt få gå på restaurang, och pizzan här i pajala är ju sååå god :) Annars händer det inte så mycket mer idag, imorgon har vi bokat tvättstuga för vi borde tvätta sängkläder och det är så jobbigt att tvätta i egen maskin lika bra att boka då, har även två mattor som jag borde tvätta så det ska jag nog oxå passa på att göra imorgon... annars blir det en lugn helg. Vara ute och promenera med cilla och njuta av solen :) ha det fint, kram kram.


Vita mössor!!

Idag är det skolavslutning och studenten här i Pajala är det säkert på många andra ställen oxå... men i Kalix tar dom först nästa vecka och då ska jag dit och gratulera min kusin som tar studenten, ska även och titta på balen är ju alltid så kul att se hur fina dom är :) Sen ska jag även med William på hans skolavslutning nästa vecka,det ska oxå bli kul... han går ju ut tvåan till och med tänk vad tiden går fort!!!

Har varit och promenerat med Cilla en sväng idag man såg en del vita mössor på byn :) det är så härligt då känner man att sommaren är här :) man tänker tillbaka på sin egen student tänk hur glad man var den dagen och allt kändes så himla underbart förutom att man skiljdes från sin gamla klass och några av dom hade man ju gått i samma klass sen 1 på lågstadiet så det kändes ju lite vemodigt minns jag :) men det var kul med studenten.
Men nu har man andra saker att tänka på, bebisen i magen som vi längtar sååå oerhört mycket efter.... önskar att det blev juli nu och att den var på väg ut ;) hoppas hoppas att den inte går över sååå länge över tiden så vi måste vänta ännu längre :)

Har nyss suttit ute och läst det är himla skönt väder idag varken för varmt eller för kallt precis lagomt för mig :) Men känner mig riktigt trött nu så jag tror jag ska lägga mig och vila ett tag och sedan måste jag ta itu med disken. Peter jobbar idag, men igår var han ledig då var vi ute på byn i princip hela dagen, vi satt på soltorget ett tag, cilla var med oss sen köpte vi glass och sedan gick vi ner mot älven och vet ni vem som sprang i älven :) Cilla, hon tyckte nog det var riktigt skönt men hon simmade inget gick bara så långt att hon bottnade och det var då lika bra....det var ju så varmt igår så hon tyckte nog det var skönt att svalka av sig!!!
På kvällen var vi en sväng till Katta och satt ute i solen, det var sååå härligt.... sen tog vi det mest lugnt... kollade frusna män det får man ju inte missa :)

Nåja idag ska vi spela bingolotto, hoppas vi vinner :) men det gör vi inte för vi har inte tur i spel :) Nåja nu ska jag gå och vila är sååå trött, ha det fint... kram kram. 


Sommar, sommar sommar!!!

Det är varmt ute, solen skiner och bebisen sparkar ;) har suttit på balkongen ett tag här på eftermiddagen var tvungen att smörja in mig så jag inte skulle bränna mig inte för att jag brukar bränna mig lätt men man vet aldrig kanske är extra känslig nu.... det var så varmt att sitta där men sååå härligt att känna sommarvärme och bebisen tyckte nog oxå att det var varmt gud vad den levde om i magen sparkade i massor sååå mysigt ;)
Har även inhandlat blommorna färdigt idag och planterat allt klart så nu är våran balkong så fin så.... det är mysigt med blommor känns verkligen som sommar då :)

Vi var till soltorget idag kollade när skolan hade musik i det gröna... är alltid lika kul att titta på det varje år... sen gick vi och köpte en mjukglass från sibylla alltid lika gott :) sen var vi även till sportringen och Peter köpte två par byxor som han var i behov av... äntligen säger jag ;) Nåja Cilla var med oss ute hela dagen och hon verkade trivas men gud vad hon tyckte det var varmt när vi kom hem drack hon vatten på en gång, jag förstår henne ;)

Nu har vi nyss ätit middag, köttbullar och makaroner.... det var riktigt gott speciellt när jag inte hade ätit nå lunch alls idag man har knappt något sug efter mat när det är så här varmt... men det är iaf härligt att det är varmt, hoppas det blir en bra sommar i år, allt känns så mycket lättare då :) nog för att det är jobbigt med magen i denna värmen och jobbigare lär det bli men hellre solsken än regn... det säger jag då :)

Ikväll ska vi iväg och kolla på balen lite, är ju alltid kul att se alla finklädda människor... sen ska vi till Peters mamma och pappa och fika nybakta bullar är ju aldrig fel :) nåja nu ska jag gå och göra mig i ordning för att dra ut på byn... ha det fint... kram kram.

Bm besök och föräldragrupp!!

Idag har vi varit på föräldragrupp och bm besök... på föräldragruppen pratade vi mest om olika bedövningar som finns att ta under förlossningen, är ju alltid bra att veta men jag har då ingen aning vilken bedövning jag skulle vilja ta eller om jag ens vill ha någon bedövning känns som att jag kan börja med lustgasen och sen se vart det slutar :) Man vet ju aldrig kanske bli akut kejsarsnitt för mig med, har ju varit det både för min syster och min mamma när dom fått sitt första barn men med andra barnet har det blivit planerat snitt... men det behöver ju absolut inte vara så för mig, jag kanske kommer vara den första i våran familj som föder normalt :) Hoppas kan man ju, för jag vill verkligen föda normalt, men mår inte barnet bra av det så tar jag ju hellre snitt men det får man ju se vid det tillfället!!

Sen var vi på besök hos barnmorskan, hon mätte min mage den hade vuxit med 2,3 cm så nu låg jag kring 33 cm. Det var normalt för min egen kurva, skönt att höra :) Bebisen låg med huvudet ner och rumpan upp som vanligt, barnmorskan sa att den låg väldigt nära mitt bäcken nu och det är säkert därför som jag haft så ont där nere under förra veckan och helgen... barnmorskan sa att det är lite för tidigt att bebisen redan ligger så långt ner men det är ju inge farligt... så kanske den vänder sig igen och igen sen innan förlossningen sätter igång så man vet ju inte om den lagt sig där för att stanna nu :) Bebisens hjärtljud låg kring 140 nu ibland upp till 150 när den var igång och sparka och hade sig :)  Det är iaf skönt att få veta att bebisen mår bra där inne :)

Så annars har det inte hänt så mycket idag, jag har bytt till ljusa sommargardiner här hemma och nu är maten i ugnen så när vi har ätit ska jag gå ut och plantera blommor för nu kom ju solen fram oxå... sen blir det lugnt resten av kvällen... men ni får ha det så bra... nu ska jag äta, kram kram.


Sommarvärme!!!

Vilken sommarvärme vi har haft idag och igår med för den delen och igår var ju solen till och med framme :) men idag har det varit riktigt varmt fast solen inte framme det har inte gjort något att solen inte var framme det var ju varmt iaf och det har ju inte regnat det är ju huvudsaken... vi gick och köpte blommor till balkongen, vi blev snåla så vi köpte inte så mycket så måste gå och köpa lite mer imorgon igen för det var ju inte alls så dyrt :) Men har inte börjat plantera än får göra det imorgon, då har dom ju lovat sol oxå :)

Nåja här kommer iaf bilderna som jag pratade om tidigare idag:

Vecka 33 (32+3)

Och min nya frisyr:

Visst är det kort :) men jag har börjat trivas i det nu, kommer nog alltid vilja ha kort nu för tiden ;)

Nu händer det inte så mycket mer idag, tar det mest lugnt, har promenerat så mycket runt i byn idag så är helt slut nu :) vi grillade till middag och det var sååå gott :) ska nu ta och sätta mig på balkongen och äta melon och lösa korsord...  Imorgon ska vi på föräldragrupp och även bm besök, alltid lika spännande :) nåja ha det fint, kram kram.

Mycket!!!

Ja nu har det hänt rätt så mycket sen sist jag skrev, fast jag ändå är ledig om dagarna känner jag att tiden inte räcker till åt att sitta här oxå ha ha ha och mindre tid lär man väl få när bebisen tittar ut ;)
Nåja i torsdags var solen framme då satt vi mest på balkongen och tog det lugnt, promenerade med cilla och köpte mjukglass. Vi köpte oss ett kubbspel och spelade kubb men gud vad jobbigt det var att böja sig ner efter alla pinnar hela tiden... jag blev helt slut det blev värsta träningen för mig ;) 

I fredags städade vi här hemma det behövdes verkligen nog för att vi städat nyligen men det är ju så när man har hund, blir skräpigt på en gång :) Vi var även och klippte oss, hon som vi brukar klippa oss hos hade drop in så vi fick vänta lite men det gick ändå ganska fort... jag klippte mig kort, väldigt kort för att vara mig har inte haft så kort hår sen jag var 14 år och då blev jag kallad pojkflicka ha ha ha och det var inte populärt men nu bryr jag mig inte om det... tycker det är skönare med kortare hår speciellt då det blir sommar och varmt och man får en bebis som säkert skulle ha dragit en massa i håret om det varit långt ;) jag ska ta kort på min nya frisyr så ni får se, kanske att jag hinner det senare idag, ska även knäppa på magen så ni får se hur den vuxit, för den har vuxit ;)
Sen åt vi tacos till middag och sen kollade vi talang 2008, har inte sett så mycket av det nu under våren, tycker inte att det är något höjdar program men efter som så ska det låta hade slutat och det var final i talang 2008 kunde man ju offra sig ;) Men det var ju kul att en så liten tjej vann!!!!

Igår var vi till luleå på en snabbtripp.... man orkar inte gå länge på stan oxå var det så varmt väder i pajala att man bara ville hem dit, i Luleå var det inte alls lika varmt men det är klart det blåser ju alltid där. Nåja jag fick mig lite sommarkläder, kan ju inte ha några av mina gamla nu... så köpte några byxor och t-shirtar så jag klarar mig under denna sommaren... och Peter fick oxå lite nya sommarkläder.... tänk att man alltid är i behov av kläder :)
Vi kom hem igen vid 18 tiden då får vi till Peters föräldrar eftersom Cilla var där och där fick vi även äta grillat.... det var så gott.... sen vid sju åkte vi hem för vi var båda jätte trötta, även cilla, hon bara sov hela kvällen helt slut :)

Idag har vi nyss vaknat och nu blir det en lugn dag idag, kanske att vi går och köper lite blommor som vi ska ha på balkongen under sommaren och det blir även till att grilla idag.... mmm vad gott det ska bli. Nåja nu ska jag gå och äta frukost... ha det fint, kram kram.

RSS 2.0