Nedräkning...

Snart dags för ett nytt år med nya erfarenheter :) Denna dag har börjat helt perfekt, förrutom att jag först vaknade vid fyra i morse av att jag mådde sååå illa och var hungrig nåja bara sätta sig och äta en frukt sen somnade jag om ganska fort, vaknade igen efter åtta och var då hungrig igen och mådde illa så jag steg upp och gick och åt frukost. Sen somnade jag på soffan och vaknade kl 11 av att Peter och Cilla gick ut, Cilla hade varit ut en gång tidigare men sen somnade hon om igen, hon är då inte morgonpigg ;)

Nåja sedan vid ett tiden kom peters syskon med familj och hans mamma och pappa hit, vi öppnade julklappar igen :) så fick en massa bra saker: bärbar telefon, elvisp, duschcreme och te plus en massa annat fint... så det är ju alltid kul en bra start på det nya året som snart är på inrullande :) Nu har vi maten i ugnen, helstekt entrecote och potatisgratäng med en super god grekisk sallad till så jag och Peter ska äta här först sen när Cilla fått kvällsmat ska vi fara och fira tolvslaget hos Peters syster Katta där alla andra befinner sig. Så det kommer nog bli en bra start på det nya året :)

Annars så är jag fortfarande orolig för mf varje dag som går försöker att inte tänka på det men det går som inte att låta bli att oroa sig man vill ju såååå gärna att bebis stannar till 21 juli men nu har man ju mera hopp, faktiskt vecka 12 idag eller 11+0 men varje på börjad vecka räknas ju som den veckan så jag säger vecka 12 :) nåja nu är steken snart klar nu ska jag gå och fixa färdigt här i köket, ha ett riktigt gott nytt år, det ska jag ha... kram kram. 

Vem knackar på våran dörr?!!

Alltså det är någon "skummis" som går och rycker i vårat dörrhandtag väldigt ofta, i Fredags när jag låg och vilade mitt på dagen vaknade jag av att någon rycker i handtaget till och med Cilla vaknar hon tror ju att vi ska få besök men ingen plingade på dörren så inte ides jag gå och öppna, vi har kollat med peters familj och ingen av dom var det så vet inte än vem den skummisen var ;) Nåja igår vid halv tolv tiden på kvällen låg jag och försökte sova men kunde inte eftersom Peter inte var hemma, är sååå mörkrädd ja jag kan aldrig sova utan han, nåja då hörde jag hur någon försökte låsa upp våran dörr med en nyckel, alltså jag som är mörkrädd blev ju livrädd, men personen lyckades inte och gav upp, något jag inte tänkte på var att jag borde ha gått och kollat i titthålet vem det var men jag var så rädd så inte vågade jag gå någonstans... ha ha ha ja till och med Cilla vaknade denna gång med trodde väl att det var Husse som kom hem men så fel vi hade. Ringde till och med till Peter och frågade om det var han men nä då han var kvar på festen, ja han lät lite orolig börjar ju undra vem det är som rycker i dörrhandtaget hela tiden, nåja bara inse att dörren kommer vara låst varje gång jag är hemma själv :)
Det är väl bara någon alkis som inte hittar hem men just i det ögonblicket så blir man faktiskt lite orolig!!

Annars så är väl allt inte helt okej med mig, har blivit jääätte förkyld har även feber... hoja vad trist så har fått sjukanmäla mig heeela helgen nåja är ju ledig i en vecka efter denna dag så då har jag tid på mig att friskna till, hoppas bara det blir bättre. Men känns redan bättre nu för nu har jag iaf alvedon, vi hade inga alvedon hemma bara ipren och dom ska man inte ta om man är gravid eller försöker bli gravid så dom tabletterna har jag inte tagit på lääänge. Bäst att hålla sig till alvedon. Nåja dom är ju oxå febernedsättande och huvudvärken försvinner... annars är det som vanligt illamående och trött, vet inte hur jag ska orka vara vaken till efter kl 24 på nyår ja bara jag är frisk så kanske det går lite bättre. Man får ju se annars får man väl missa tolvslaget ha ha ha nä lite fyrverkerier måste man väl se :)

På måndag går jag in i vecka 12 jag vill bara att tiden ska gå fortare så risken för mf inte är lika stor efter vecka 12 brukar ju risken för mf minska... åååh jag längtar då kanske man inte oroar sig lika mycket... Hoppas hoppas att bebis stannar till 21 juli eller eventuellt lite tidigare ;) men det verkar mer lovande nu.

Nåja nu ska jag gå och vila framför tvn är sååå trött och huvudet värker... ha det fint, kram kram.

Bara invänta nya året!!

Jaha då var julen över, känns lite tråkigt så här efteråt men ändå rätt skönt, fast den är inte riktigt över för oss för på nyårsafton ska vi byta julklappar med peters familj så blir lite av en lilla julafton ;) men det ska bli kul, äta gott och se på alla fyrverkier och få ännu mera klappar :)

Annars så har julen hemma i Sangis varit helt underbar, skönt det var att få komma hem och bli uppassad av mamma, slapp diska och laga mat hur härligt som helst ;) Julmaten var som vanligt riktigt gott första dagen men sedan blir man så less att man bara vill spy av den, men det är ju samma sak varje år sen längtar man ett helt år till nästa jul ha ha ha. Klapparna var hur bra som helst fick presentkort på ikea och dom shoppade vi upp för redan på annandagen, så har nya tavlor och taklampor och allt nödvändigt som vi behövde. Fick även en matberedare av mamma och pappa så nu kan vi göra mycket potatisgratäng härligt att slippa skiva potatisarna en maskin får göra det istället ;)
Fick en massa annat oxå men är svårt att komma ihåg allt fick halsband i mängder och det är jääätte bra för jag har så lite halsband så nu ska jag börja bära smycken ;)

Var aldrig ut på juldagen, kände att jag inte hade orkat med det så trött som jag var vi hade ju inga förköp så det var lika bra det sen är det så mycket folk ute på juldagen så man vet aldrig hur det hade gått. Hade iaf jääätte mysigt hemma med barnen hos mamma och pappa. William spelade monopol med Peter och Vilma mös med mig i soffan och kollade film, det var mysigt, sen fick Peter och Cilla sova i ett eget rum för barnen ville sova med mig hade blivit lite trångt att ligga fyra stycken i samma säng så det var lika bra det. Var så mysigt att få vara med barnen, jag saknar dom i massor när man är här i pajala. Men alltid lika kul att träffa dom.

Igår kom vi hem till Pajala, det var skönt att komma hem till sitt eget hem och få göra i ordning med alla nya saker. Cilla tyckte oxå det var skönt hon sov heeela kvällen var helt slut, så mycket som hon hade varit igång under en hel vecka :)

Idag har jag jobbat från 7-12 det gick bra men var något trött så när jag kom hem och ätit lunch och varit på en promenad med Cilla då sov vi, säkert en och en halv timme och det var sååå skönt. I helgen blir det lugnt vi jobbar båda två så hinner inte med mycket mer men på Nyår är vi lediga så då blir det att "fira" jul igen ha ha ha eller nästan iaf :) Nåja nu ska jag gå och mysa i soffan med Cilla... ha det fint, kram kram.

Kan man vara så här trött?!

Nu är jag ääääntligen ledig imorgon och det ska bli sååå härligt. Jag och Cilla ska bara mysa, busa och sova ha ha ha ta en liten promenad m.m. ska bli så mysigt. Ja jag är ju trött för jämnan känns som att jag skulle kunna sova dygnet runt, sen har jag börjat märka att man är väldigt känslig ha ha ha tar åt mig för ingenting och tar illa upp för ingenting lilla minsta grej typ :) men det får man väl ta, Peter verkar ta det lugnt och förstå att det snart går över ;) Jag tycker det är så jobbigt för självklart är jag helt överlycklig över att jag är gravid igen och redan gått in i vecka 9+2 idag, men det känns som att jag ännu inte vågar tro att allt ska gå bra, jag tycker att jag oroar mig heeela tiden att något ska gå fel att jag snart får ett mf eller att det visar sig vara något fel vad som helst... men iaf så försöker jag tänka att det ska gå bra men det är svårt när man fått två tidigare mf man är ju ganska negativ sen tidigare om ni förstår hur jag menar.

Men vi får hoppas att bebis stannar till den 21 juli känns iaf som att man har mer hopp nu, jag mår ju fortfarande illa, äter med jämna mellanrum och sover med jämna mellanrum :) Annars händer inte så mycket mer, vi tar det mest lugnt är ute med Cilla och busar och leker. Cilla växer och nu har hon lärt sig hoppa upp i soffan själv, så mysig hon är... Ja vi låter henne ligga i soffan, vi låter henne ligga i sängen med men i sängen ska hon inte få ligga länge till så fort hon har blivit helt rumsren vilket kanske sker snart idag har hon inte pissat inne alls (ta i trä) men då ska vi lära henne att soffa i sin egen säng på golvet för vi kan ju inte ha både en hund och en bebis i sängen... men i soffan har hon sin egen plats en filt som hon får ligga på ibland går hon och lägger sig någon annanstans i soffan men det är ofta när vi inte är i soffan annars så tror jag hon vet att på filten det är hennes plats.

Nåja den 22 åker vi till Sangis, så på lördag bär det av mot mamma och pappa och syster och barnen, det ska bli sååå mysigt, gissa om jag ska mysa med mina gullungar i massor och vad kul vi ska ha :)
Jag är lite kluven inför juldagen är egentligen inte sååå sugen på att gå ut, är så många av mina kompisar som faktiskt inte ska ut då så det känns lite onödigt som att säga. Men syster ska ha förfest så dit skulle en massa sangisbor komma och även min kusin och hennes sambo och min andra kusin så det kan ju vara skoj dom träffar man ju inte allt för ofta så på förfesten lär vi vara men det blir ju alkoholfritt för min del tänkte testa köpa nån alkoholfri cider eller nåt kan ju vara skoj :)
Sen är jag inte så sugen på att gå ut eftersom jag blir trött redan kl 22, ha ha ha somnar ju alltid före klockan elva nu för tiden även om jag är ledig dagen efter kan aldrig hålla mig vaken längre så jag vet inte hur jag skulle klara mig till ett eller två... nä vi får nog vänta och se hur det blir med utgång men lär iaf vara hos syster på kvällen innan dom ska ut, då kan man ju köra in dom... nåja nu ska jag gå och mysa framför tvn med min älskling och Cilla... ha det fint, kram kram.


Fullt upp!!

Jobbat heeela helgen så jag är helt slut nu och ska även jobba idag från 12-20 hur ska jag orka?? nåja jag måste ju orka bara fyra dagar kvar sen har jag semester i 6 dagar skööönt. Sen jobbar jag bara 3 igen och sen ledig en hel vecka igen... så det känns ändå som en lugn månad och jag behöver vara ledig för nu ligger jag liiite efter i pluggandet har ju haft så mycket att tänka på plus mycket att göra med vovven och allt så all min lediga tid har gått till det plus allt julklappshandlande som nu är snart helt klart... hääärligt!!!

Nåja iaf så har jag pratat med min lärare och jag fick lämna in uppgifterna efter jul, skööönt då blir det inge julledigt eftersom jag måste plugga men det får jag ta när jag slarvat så ;) hi hi hi... men det är inga jobbiga uppgifter dom är rätt lätta och intressanta eftersom det handlar mycket om barnsamtal osv... så det ska bli kul ska intervjua min systerson William. Så det är bara skoj det.

Annars så mår jag som vanligt, vääääldigt trött och illamående och jag har märkt att när jag äter glass så går mitt illamående över det lär gå många paket glass nu alltså ;) hi hi hi men det är ju gott.
Vi har iaf tagit fram våran gran nu och den är sååå fin, kolla här:

  

Visst är den fin :) Nåja den är på plats iaf det känns skönt, nu är det bara kvar att slå in alla julklappar och tvätta kläder och packa väskan sen bär det av mot Sangis vi åker den 22 och kommer hem igen den 27 det ska bli sååå mysigt att få komma hem. Vi ska mest troligt ut på Juldagen jag ska ju självklart vara nykter och vara chaufför men det ska bli skoj det med, man kan ha roligt nykter oxå :) det har jag märkt på senare tid det är nästan roligare nykter för då minns man allt och har ingen ångest ha ha ha ha :)

Ja ja nu ska jag gå och mysa i soffan med Cilla och min älskling sen måste jag börja göra mig i ordning jobbar ju idag, nåja ha det fint, kram kram.


Lucia är här!!!

Jag älskar Lucia, vet inte varför men det har jag alltid gjort till och med när jag gick skolan så älskade jag att gå till skolan bara för att man skulle få se på luciatåg eller till och med vara med i ett luciatåg, jag tycker Lucia ger mig julkänsla om jag inte fått julkänslor innan Lucia så vet jag att jag får det på Lucia dagen.
Idag steg vi upp kl 06.30 bara för att kolla på lucia tåget på tv, det var så mysigt vi satt framför tvn med tända ljus och åt frukost men sen efter att det slutat gick vi och la oss igen för kan ju säga att jag var väldigt trött det är jag ju hela tiden känns det som :)

Peter och Cilla sover ännu, jag vaknade såklart av att jag var tvungen att gå upp och kissa som jag tycker jag måste hela tiden nu för tiden... ha ha ha men det är det helt klart värt!! Sen när Peter har vaknat och vi gjort i ordning oss och sånt så ska vi iväg och äta julbord på logen för vi blir bjudna på det genom jobbet och sådant tackar man ju aldrig nej till. Jag och Peter jobbar inte på samma jobb eller har inte samma chef men det var samma dagar vi fick gå och äta julbord så det passar ju perfekt då kan vi ju gå tillsammans, var ändå inte så många som skulle gå från mitt jobb så är ju inge kul att gå själv. Ska iaf bli gott med julbord jag är sååå sugen på julskinka har jag varit en längre tid nu, ja nästan så sugen att jag snart måste köpa en och lära mig laga till den... :) 

Annars så mår jag som vanligt, illamående och trött... nu börjar jag bli hungrig igen känns som att jag måste äta med två timmars mellanrum annars börjar jag må så himla dåligt. Men det gör inget jag är glad att jag mår dåligt då visar det bara att än så länge så lever bebis :) Nu ska jag gå och väcka min älskling och se om Cilla vill gå ut en sväng. Ha det fint, kram kram. 

Nu kan jag inte hålla mig längre....

Jag är sååå lycklig, jag tror att vi äntligen kommer få det vi velat ha en längre tid nu ;)

Jag är gravid, går nu i vecka 9 eller rättare sagt 8+2 för att vara exakt har alltså gått in i tredje månaden denna veckan och så här långt har jag aldrig tidigare gått i mina mf dom har ju slutat i vecka 5 och 6 sååå vi hoppas att bebis stannar till 21 juli som beräknat vore helt underbart. Ett litet sommarbarn som jag alltid velat ha :)
Jag var till barnmorskan förra veckan fick tid till inskrivning den 9 jan då är jag i vecka 13 och då skulle hon även boka ultraljud till oss det ska bli sååå spännande, hoppas bara att allt går bra denna gång.

Kan säga att jag känner mig mer gravid nu än jag gjort tidigare, nu har jag sååå starka symtom, mår så illa att jag måste äta med jämna mellanrum och kan vakna mitt i natten av att jag måste upp och kissa sen kanske jag måste äta nåt för jag mår sååå illa, ha ha ha vägde mig idag jag har redan gått upp 4 kilo... ha ha ha hur ska jag se ut sista månaden? Nåja det kanske jämnar ut sig och faktiskt är det helt klart värt det jag bryr mig inte så mycket om hur mycket jag går upp bara det går hela vägen nu och att jag och bebis mår bra :)

Cilla hon växer och mår bra, busar och äter bra. Kissar fortfarande inne nån gång men det är vårat eget fel vi måste gå ut med henne oftare men man kan lätt bli bekväm speciellt så här under vintern och när man bor i lägenhet... lättare om man hade bott i hus, men men det funkar snart är hon nog rumsren vissa dagar pissar hon inte alls inne men vissa dagar händer det men det går fint... längtar tills hon orkar gå längre promenader men det dröjer nog inte länge dit heller :)

Nu ska jag gå och göra lite lunch är sååå hungrig, men ni får ha det så bra och njut av att julen är här, imorgon ska vi ta fram julgranen, sååå mysigt ;) kram kram.

Ladies Night!!

Igår hade jag och Cilla en riktig Ladies Night vi låg framför tvn och åt lakrits och kollade ladies night, Peter var ute på fest igår så det passade utmärkt med en ladies night bara vi tjejjer ;) kan då säga om det blir ladies night nästa år, då ska jag dit, gud vad det verkade roligt, det är ju inte alls samma sak att se det på tv men det räckte för att se hur kul det verkar vara och hur roliga dom är på scen och vilka schower dom gör!! Ja nästa år blir det ladies night för min del ska spara pengar redan nu, ha ha ha!!! Hoppas bara dom kommer till luleå då :)

Igår på dagen hade vi en riktigt mysig hemma dag, såg på film och tog det lugnt, Lisa och Ida kom förbi, det var riktigt roligt med besök... är ju alltid lika roligt att träffa dom :) Cilla hon blev glad för hon fick en massa uppmärksamhet och fick busa i massor :) Sen hände inte så mycket mer av den dagen tog det lugnt och dagen gick fort... jo just det vi städade ju faktiskt igår blev skönt att få det lite rent här omkring :)

Idag är det lugnt med, ska baka pepparkakor och sen ska vi på middag till Peters föräldrar, sen blir det rätt lugnt tänkte kolla love actually idag den filmen är sååå bra och alltid kul att se igen :) nåja nu ska jag gå och äta lunch, ha det fint, kram kram.

Idol Final 2007!!

Då var Idol slut för denna säsong igen, gud vad trist vad ska man nu göra om fredagkvällarna... ska man vnta nu ända till nästa höst då man får bänkra upp med chips och godis och bara njuta av alla bra artister och fina låtar som man får höra?! Nåja den som väntar på något gott väntar alltid för länge!!

Jag tyckte faktiskt att det var bra att Marie vann självklart tycker jag att Amanda är en grymt bra artist och hon är toppen bra sångerska och lever verkligen ut på scenen men vinnarlåten gjorde faktiskt Marie bäst det var en låt som passar Marie bäst och Marie är ju oxå en bra sångare och väldigt bra på att leva ut på scenen. Jag tror att Amanda blir bäst som artist när hon får göra sådana låtar och sån musik som passar henne som sagt vinnarlåten var mer Maries stil. Sen tycker jag att i Idol är det ofta så att tvåan blir bättre än ettan eftersom dom får göra på sitt eget sätt, ettan får ju en skiva som den ska ge ut medans tvåan kanske kan hitta något som passar honom/henne!! Rätta mig om jag har fel men sådana är mina tankar och vad jag tycker ;)

Nåja igår var vi hos Peters syster Katta och hennes familj och tittade på deras nya lilla familjemedlem hon föddes i Söndags en liten tjej Lilly sååå söt och så gosig att hålla, jag älskar bebisar... tänk om vi snart får hålla i en alldeles egen sådan ;) vore inte helt fel. Vi hade Cilla hemma igår så vi kunde inte stanna så länge så vi åkte hem till Idol och Cilla blev överlycklig när vi kom hem, vi busade med henne och sedan somnade hon mellan oss i soffan lagomt till Idol :) Det är alltid kul att följa Idol och kolla på det programmet men tråkigt när det slutar, nåja tiden går ju fort :)

Resten av helgen blir lugn, Lisa är i byn tänkte ta och träffa henne är ju alltid lika roligt att träffa henne för det händer inte alls för ofta nu. Annars blir det inte så mycket mer tänkte kolla på ladies night på tv idag för den hade jag velat se när den var i Luleå men hade då inte råd sparade till våran vovve men det var det värt :) Men det får duga att se den på tv, men är ju inte lika bra att se teater på tv men det funkar det med... det får verkligen duga nu :)

Imorgon ska jag baka pepparkakor och idag ska vi städa här hemma, det är sååå stökigt... nåja nu ska jag gå och mysa framför tvn ett tag... ha det fint, kram kram.

Julbak och veterinärbesök!!!

Igår bakade jag lussekatter och lussebullar, det är ju typ samma sak men med lussebullar menar jag som vanliga bullar fast med saffran i det blev jääätte gott. Idag tänkte jag baka pepparkakor om jag hinner vill säga har som sagt fullt upp borde ta och städa här med har inte städat på två veckor och det blir snabbt smutsigt av våran lilla Cilla som springer runt och busar med varenda leksak i hela lägenheten hi hi hi men det är kul att se på iaf :)

Idag har vi varit hos veterinären Cilla har fått sin andra vaccination spruta, det gick jätte bra, hon stod alldeles still hon var så duktig men då mutade dom ju henne med godis men godis är bra bara hon står still så att säga :) Nu springer hon omkring och leker här vid mina fötter tror hon kommer somna snart nu har hon varit vaken sen vi steg upp och det är ovanligt... hon brukar ju i princip sova jämnt men hon börjar faktiskt att vara vaken mer och mer för varje dag som går och det är kul.

Nåja resten av dagen blir det att plugga och kanske baka pepparkakor om jag orkar annars är jag ju ledig resten av veckan så jag hinner ju... tänkte just att iaf på Fredag kan jag ta och städa här... så det blir lite renare :)

Jo tänkte skriva en sak till min kompis Ida: Du måste skaffa en blogg så jag kan svara på dina inlägg ;) är så roligt när du skriver men tråkigt när jag inte kan svara hi hi hi :) Ja just det skulle du på nobelfesten??? eller hur var det nu?? vad kul kanske att man måste titta på den då, förstår att du är nervös!! Ja vad roligt att ni ska flytta ihop, det kommer säääkert bli jätte fint hos er, vi får ta och komma och hälsa på nån gång, jag som aldrig ens varit ner till dig i Uppsala borde vara på tiden nu ;)

Så där nu fick jag skriva av mig till henne hoppas bara hon läser detta inlägg men det tror jag hon gör :) nåja nu ska jag börja plugga, ha det fint... kram kram.

Julpynt och biobesök!!

I helgen har man jobbat heeela helgen, så har haft fullt upp och även haft fullt upp hela förra veckan så har inte hunnit skriva här något.. men nu ska jag sätta igång, kan bli ett långt inlägg. Men blir inte så mycket datatid nu när man har Cilla man försöker engagera sig så mycket som möjligt med henne nu så hon någon gång blir rätt uppfostrad ha ha ha och sluta springa vid mina byxben och bita i dom ;) Nåja hon är iaf hur söt som helst nu ligger hon här vid mina fötter och sover... som vanligt ska hon vara med vart man än går, står man och diskar eller lagar mat så ligger hon vid fötterna och sover... hi hi hi hon är sååå sällskapsjuk av sig ;) Nåja hon växer och mår bra iaf.

I Fredags jobbade jag bara från 7-11 men sen for jag hem och då gick jag och Peter och städade ur den gamla lägenheten sen vid två tiden kom Peters mamma och hjälpte oss det var skönt så vi blev äntligen klar med denna lägenhet. Så idag har vi lämnat tillbaka nycklarna hoppas besiktningen går igenom men det ska den väl göra iaf städningen så noga som vi har städat :) sen efter att vi städat klart så gick vi hem och lagade korvstroganoff och ris... mums så gott det var, sen så började vi ta fram julpyntet här hemma.. böt till julgardiner och juldukar det är sååå mysigt här, tomtarna är på plats och stjärnorna lyser ;) Ska lägga upp bilder sen så får ni se då får ni även se våran nya lägenhet men måste ju ta bilderna först ;)

Lördagen jobbade jag från 11-21 då började vi ta fram julpyntet på jobbet så vi hade fullt upp, pyntade i varje lägenhet samt i vårat personalrum det blev riktigt mysigt och hemtrevligt :) på kvällen när jag kom hem hade min älskling hyrt harry potter den var bra det lilla jag såg, orkade inte ens se halva så slocknade jag är väldigt trött nu för tiden men beror väl på mörkret ;) Skönt att det blir jul nu så det blir lite ljusare med alla ljus tända.

Nåja söndagen jobbade jag oxå från 11-21 men söndagen gick himla fort, fick lite fyllnadstid oxå för jag var på bio med en vårdtagare, vi såg solstorm och vi var hemma först efter 21 så slutade först vid halv tio efter att ha lagt han i säng och så. Solstorm var bra, vilken super bra film :) Mikael Persbrandt var ju med och finns det någon bättre svensk skådis än han? nä det tycker då inte jag vad hade beck varit utan gunvald inte mycket!! men jag gillade inte direkt Persbrandts rollfigur i solstorm om ni sett filmen kan ni nog förstå mig... men som sagt han var trovärdig, bra på att spela så att säga :)

Nåja idag är jag ledig, så det blir bara mys här hemma, gå ut på en liten promenad med Cilla!! Sen kl 18 ikväll ska jag till jobbet en sväng och hjälpa dom att baka pepparkakor kan vara kul, man får nog lite mer julkänsla då :) Ja ja nu ska jag gå och mysa med Cilla!! ha det fint, kram kram.

RSS 2.0