Skyltsöndag!!

Idag har vi varit på byn och kollat i dom skyltfönstrena som finns :) Det var riktigt mysigt, snön faller ner och det är inte allt för kallt så det kändes verkligen som att nu är julen nära sååå mysigt!!! Nu är vi hemma igen och Herman sover så gott så, vi ska börja laga korvsoppa snart passar bra en sådan här söndagseftermiddag.

Imorgon har vi inte alls nå planer får se vad vi hittar på. Igår var vi till Katta och Affe, vi hade tänkt fara till Jenny och Johan men dom var förkylda så vi vågade oss inte det hoppas dom blir helt friska snart så vi kan fara och hälsa på hos dom vi har inte varit en enda gång sen vi kom hem från sjukhuset iaf inte jag!!! Så det känns som att det är på tiden nu :)
Sen kollade vi stjärnor på is här hemma och sen slocknade jag vid tio tiden, var helt slut.

Herman väckte oss vid två inatt, då matade Peter honom sen blev han jätte ledsen ja han nästan gallskrek så jag kunde inte låta bli att stiga upp och ta över ;) Mycket riktigt så slutade Herman gråta när jag tog honom till min famn och la honom sedan bredvid mig, så vi kan ju säga att han har börjat bli lite mammig nu det är ju verkligen på tiden tycker vi båda ;) Efter ett tag somnade han om, han var sååå nöjd med att få ligga bredvid mamma sin och jag var oxå nöjd för det är ju sååå mysigt!!! Men det blir trångt tänk på att vi har en 160 cm "stor" säng så jag, herman och cilla delar på 80cm nåja det är ju bara mysigt och cilla hon håller sig till fotändan, tur det!!!

Nu ska jag ta det lite lugnt framför tvn ett tag sedan ska vi börja med maten, ha det fint, kram kram.

Lugn dag!!

Idag har vi varit och handlat lite presenter på byn, Hermans kusin Tindra har ju fyllt år så vi tänkte fara och gratta henne i helgen. Sen fyller Hermans kusin Lilly år snart så vi passade på att köpa en present färdigt till henne med.  Sen när vi kom hem for Peter iväg och spela badminton. Jag och Herman åt lunch och sen tog vi på oss en massa kläder och gick ut med vagnen, jag, herman och cilla. Det var så härligt med frisk luft. Det gick jätte bra att gå med cilla och vagnen fast när vi började närma oss hemmet på hemvägen då började hon att dra hon trodde väl att husse skulle vara där.

Jag borde även ta och sätta igång med att tvätta kläder, tvättkorgen är redan full? hur kan det gå till? nåja jag tror jag vet, Herman kräks ju så mycket så våra och hans kläder blir smutsiga på en gång. Tur att han har mycket kläder den pojken ;)

Nu sover Herman så jag ska passa på att vila lite, kolla mammamia om jag orkar. Kanske somnar jag med :) Herman låg vaken inatt i en timme och var på så gott humör pratade på i massor, men till slut somnade han om igen och då sov vi till halv nio det var skööönt!!!
Bjuder på en bild från Gotland, Herman med sin kusin Vilma :)


Jo just det, fick en fråga på förra inlägget var jag köpt julgardinerna som jag har i köket, dom köpte jag på pixi här i Pajala men det är två år sedan så tror inte dom har kvar dom men man vet ju aldrig :)

Nåja nu ska jag slöa lite, ha det fint, kram kram.

Julpynt och glögg!!

Idag har vi julpyntat här hemma, byt till julgardiner och tagit fram alla tomtar och ljusstakar och stjärnor det blev så fint så:









Så ikväll ska vi mysa med glögg och pepparkakor framför tvn... mysigt!! Det är så fint och rent här vi har även städat hela lägenheten idag, dammtorkat, skurat och dammsugit, rengjort toaletten ja vi har varit riktigt duktiga!! Herman han har sovit i vagnen utomhus hela tiden och sover än men snart kanske han vaknar för jag börjar misstänka att han snart blir hungrig. Men han har det så bra i vagnen sin, han älskar att ligga där speciellt utomhus. Fryser gör han då inte i den påsen vi har i vagnen där är det varmt och gosigt :)

Annars vet jag inte vad som händer i helgen, tvätta kläder och ta det lugnt. Ge oss ut på promenad om det inte fortsätter att snöa i massor då är det ju så jobbigt att gå med vagnen. Vill ha en spark, för jag har en min gamla sparklåda hos mamma och dom så jag skulle vilja sparka med Herman. När han blir lite större men vintern är ju lång här uppe så vi hinner :)

Måste berätta en sak, kom att tänka på det igår. Samma natt som jag fick mitt nya hjärta, hade jag en ny nattsköterska eller jag hade aldrig träffat henne tidigare och hon sa till mig: Jag har hört att du väntar på ett nytt hjärta, jag svarade att det stämmer, då säger hon: Jag ska inte säga något men varje gång jag jobbat natt och vi haft någon som väntat på ett nytt hjärta så har den personen fått det. Ojdå säger jag vi får se om det lyckas. Mycket riktigt några timmar senare kommer hon in i mitt rum med ett leende på läpparna och säger: nu ska Hanna få ett nytt hjärta.
Jag blev överlycklig och det menar jag verkligen för nu visste jag att det skulle vända och börja gå åt rätt håll igen, jag skulle bli bättre inte sämre!!!!

Nåja nu ska jag kolla till Herman sen ska jag tömma diskmaskinen, ja vi har äntligen en sådan... det är alldeles underbart ;) Ha det bäst, kram kram.


Pepparkaksbak!!

Idag har vi bakat pepparkakor, jag har aldrig varit någon riktig fantast av pepparkakor men denna jul verkar jag gilla dom oerhört mycket... skumt vad man kan ändra sig!! Jag tycker det är jätte gott nu, så jag ska lagomt till Höök ta fram dom nybakade pepparkakorna och lite julmust, mums!!!


Herman sover nu för natten, han verkar ha det mycket bättre på kinderna. Dom är inte alls lika torra och röda oxå är han på mycket bättre humör nu. Det kliar väl inte lika mycket, skönt hoppas det håller i sig och blir helt bra snart!!!
Han växer för fullt och man märker att han utvecklas för varje dag som går bara för några dagar sedan var vi tvugna att ha en filt i hans matstol när han satt där men nu klarar han av att sitta utan filten han är så pass stadig nu. Är så roligt att se när han utvecklas så mycket. Jag och Herman brukar sjunga han älskar verkligen det när man sjunger med honom han bara skrattar åt en. Ha ha ha han kanske tycker man har dålig sångröst men i sådana fall förstår jag han :)

Visst har han vuxit :) Men han vägrar byta napp, han ska bara ha den där bebisnappen. Hur ska jag få honom att ta en ny?? Jag tror jag måste slänga den gamla då har jag inget val då måste han ta den nya nappen vi försöker varje dag att ge honom den nya men han bara spottar ut den. Vi fick skratta åt honom idag för när jag gav den nya nappen satte den i munnen på honom så tog han bort den och kastade iväg den ha ha ha han har redan en egen vilja :) Men det får han ha det är bara bra ;)

Med mig är allt fint, känner mig som vanligt. Blodtrycket verkar vara stabilt nu ibland kan det vara lite lågt och ibland lite högre men det kan ju ta ett tag innan det stabilliserar sig helt efter en sådan här operation. Jag tror att Cilla förstår att något har hänt med matte. Ända sedan vi kom hem från sjukhuset så vill hon alltid sova med oss i sängen helst i min fotända som för att hon måste hålla koll på mig. Alltid när hon ska mysa med mig så vill hon alltid slicka på mitt sår, hon nosar för fullt där. Det är precis som att hon förstår att något har hänt med matte. Det är iaf vad jag tror för jag tror att hundar förstår mer än vad vi tror. Hundar är kloka djur, hundar är en människas bästa vän dom sviker en aldrig!!

Så här låg hon och sov i soffan igår visst är hon söt? ;)

Jag kommer ihåg när jag låg på sjukhuset som jag saknade henne, jag sa till Peter att hade vi haft Cilla här hade det inte spelat någon roll hur länge vi skulle behöva vara här för då var ändå mina älsklingar där, Peter, Herman och Cilla. Fast visst ville man hem oxå och träffa alla andra här hemma men till största delen så var det ju såklart Cilla hon är ju en av våra ljuspunkter i vårat liv :)

Herman han skrattar hela tiden åt Cilla han tycker hon är jätte kul, speciellt när hon busar. Undra hur mycket dom kommer busa när Herman börjar springa ja det ska bli kul att se :)
Jag har kommit fram till att Herman han är den största delen till att hans mamma blev pigg så fort efter operationen. Det enda jag ville var ju att bli frisk så jag kunde ta hand om min älskade son. Nu märker jag att jag blir piggare för varje dag som går och det är alldeles underbart och med en sådan guldklimp som Herman så kan man inte bli annat :)
Nåja nu ska jag gå och mysa med Cilla i soffan och vänta på att min stora älskling kommer hem :) Ha det fint, kram kram. 

Lussebak!!!

Idag har vi bakat lussekatter här hemma, dom blev nästan lika goda som dom vi gjorde på Gotland med barnen och mormor. Herman tyckte det såg jätte spännande ut när jag knådade degen det var precis som att han ville göra det själv :)





Så nu har vi äntligen något att bjuda på när det kommer folk på besök!! Inte ofta det händer, ha ha ha, fast jag brukar gilla att baka men orken har ju inte direkt funnits all min tid och ork har gått till Herman men nu börjar den komma igen det hääärligt!!!

Herman sover så gott så ute i vagnen nu, han älskar att sova ute i vagnen då kan han sova flera timmar i sträck. Inatt sov han bättre men han började klaga lite vid tre tiden fast somnade om efter ett tag. Hans kinder verkar ha blivit lite bättre den där salvan funkar jätte bra. Hans medicin verkar hjälpa för han har varit på jätte bra humör idag hoppas det fortsätter så för är sååå tråkigt när man märker att han är besvärad och har ont.

Jag har varit hos sjukgymnasten idag, fått ett frikort så jag kan gå till gymmet på sjukhuset och träna precis när jag vill. Det känns bra ska sätta igång nu för i februari ska det göras arbetsekg på mig. Hoppas det går bra då, men det gör det nog. Jag blir ju piggare för varje dag som går så i februari är jag förhoppningsvis ännu piggare och friskare :)

Sen har jag julklappsångest, har inte köpt en enda julklapp och kom ihåg att det är med denna lön man borde köpa dom om man inte springer i sista minuten den 20 dec. Jag har helt glömt bort julen och allt som hör till men det är ju inte så konstigt eftersom man haft så mycket annat att tänka på. Men det ordnar sig det är ju bara en bagatell :)

Vi ska iaf julpynta på Fredag, jag längtar sååå mycket till dess för det blir alltid så mysigt när man bytt till julgardiner och pyntat med tomtar och troll :) Nu ska jag gå och kolla lite tv, sen blir det att börja med maten. Ha det fint, kram kram.

Den första!!

Om det nu blir någon av dom klänningarna så blir det helt klart den första, den känns mer rätt till ett bröllop speciellt när man ska vara brud :) Men vi får se kanske hinner hitta något ännu bättre men blev väldigt fäst vid den så får se :)

Inatt har Herman inte sovit bra alls inte mamma heller, han väckte mig vid tre och låg vaken ända till sex på morgonen under den tiden var han inte så ledsen mest orolig han kunde inte sova låg och vred och vände sig. Jag tog honom till min säng och vi låg och kollade sex and the city gud vad han blev tyst och lugn. Ja vem blir inte det av att titta på den serien :) Till slut somnade han om igen, han hade nog svårt att sova pga sina röda och torra kinder för han skulle hela tiden dit och klia. Men nu har vi hämtat ut hans medicin mot klådan så vi hoppas det blir en bättre natt så vi alla får mera sömn. I alla fall så den salvan vi fick av bm den verkar hjälpa för hans kinder så lite bättre ut idag på morgonen.

Jobbigt när man märker att ens lilla älskling har ont och är besvärad man vet inte riktigt vad man ska göra men han verkade nöjd med att få ligga bredvid mamma och kolla sex and the city det är ju en bra medicin det vet mamma själv det. Hela serien sex and the city fick jag under tiden när jag låg på sjukhuset så på kvällarna när jag blev ensammen och alla gick för att lägga sig så låg jag och tittade sex and the city. Det gjorde att jag kände mig mindre ensammen och jag hade mycket lättare för att somna :)

Nu sover Herman så gott så i sin vagn, vi har varit till byn och hämtat ut lite mediciner samt handlat lite mjölk vi tog en promenad dit. Det var så härligt vi behövde nog alla fyra lite frisk luft, med fyra tänker jag på mig, herman, peter och cilla :) Hela lilla familjen!!

Jag ska passa på att vila nu när Herman sover oxå hoppas vi att hans kinder blir bra snart för det är så tråkigt när man märker att han blir besvärad av dom. Ha det fint, kram kram.

Vilken?

Har hittat två klänningar som jag skulle kunna tänka mig att gifta mig i, båda två är väldigt enkla sommarklänningar men fina på två olika sätt, vilken tycker ni är finast??:




Peter tycker den första klänningen, det gjorde jag oxå till en början men nu har jag börjat fundera på den här andra klänningen. Båda två är ju väldigt fina men på två olika sätt, så nu vill jag ha smakråd, vad tycker ni??
Vill ju ha en väldigt enkel klänning en sådan som man kan ha annars oxå så det inte blir ett onödigt köp som man bara kan använda en gång i sitt liv... för vi ska ju inte ha värsta fina bröllopet med frack och allt nä det är absolut inte våran stil det här är mera vi!!!

Men jag har ju tid på mig att fundera för lär då inte köpa nån klänning än hoppas ju att några kilon försvinner innan jag ska i klänningen så vem vet det kanske blir en helt annan men det är kul att drömma lite :) Ha det fint... kram kram.


Oplogade vägar!!!

När vi steg upp imorse märkte vi att snön bara vräkte ner och såklart hade dom inte plogat gården än så det var bara att börja bege sig mot bilen med cilla och herman och pölsa i djup snö... vilken träning säger jag ;) Som tur var tog vi oss ut från parkeringen utan att fastna, Peter fick skjutsa oss för jag ville inte köra själv i denna snöyra :) Det var ju snö överallt.

Jag och Herman har alltså varit på återträff med föräldragruppen, det är ju alltid kul att träffa alla och Herman tycker det är så roligt med andra bebisar han tittar så mycket på dom. Fick en salva av barnmorskan som jag ska smörja in hans kinder med dom är ju sååå himla torra och röda, den salvan vi använder verkar ju inte hjälpa. Hon skrev även ut ett recept på en medicin som han ska ta för att motverka hans klåda man märker ju att det kliar på hans stackars små kinder, säkert därför han varit lite smått grinig dom senaste dagarna var först orolig att han höll på att bli sjuk men det berodde säkert på kinderna han har säkert ont i dom. Så vi hoppas det blir bättre nu!!

Peter kom och hämtade oss och det var ännu inte plogat på parkeringen eller här inne på gården så vi fick lämna bilen en bit ifrån. Men det gick bra. Nu är dom iaf och plogar men det känns som att nu håller vi oss inomhus för resten av dagen inte orkar då jag bege mig ut något mer för idag.

Jag är jätte trött idag, Herman väckte mig första gången vid ett då åt han och sedan väckte han mig halv sex och då åt han igen och jag tänkte nu somnar han väl om men inte då inte förrän vid sju tiden och då sov han bara till åtta. Men nu sover han så gott och det kanske han gör ett tag så jag ska lägga mig och vila, jag tror jag behöver det.
Han har inte sovit så bra dom senaste nätterna heller men det beror säkert oxå på kinderna, det sa även barnmorskan. Och det är ju förståeligt om man har ont eller klåda inte är det lätt att sova då!!!

Nu ska jag lägga mig och vila, ha det fint.. kram kram.

Vårat nya hem!!

Här kommer lite bilder på vårat nya hem:
Vardagsrummet!!








Köket:






Hallen!!




Gästrummet:

även kallad tvättrummet ha ha ha :)


Sovrummet!!







Det var lite från vårat nya hem visst är det mysigt :)

Nåja nu sover Herman så gott så, vi har varit ute på promenad ner till byn och handlat lite... härligt med frisk luft!! Sen har vi bara slöat resten av dagen, jag ska sätta mig och skriva ett brev till länstyrelsen snart, vill ju att en viss person i våran omgivning ska viga oss och dom måste man söka tillstånd så vi hoppas vi får det!! Han har ju redan vigt tre par tidigare så vi hoppas det går för oss oxå!!! Håll tummarna för oss :)

Annars så funkar allt bra, jag mår himla bra för tillfället och hoppas att det fortsätter så visst är jag fortfarande trött men vem skulle inte vara det, efter att ha fått barn och samt blivit hjärttransplanterad på endast fyra mån ja det är ju inte vilka händelser som helst men jag mår bättre nu än vad jag gjorde en vecka före förlossningen så det är ju toppen!!!

Nu ska jag vila mig i soffan ett tag framför stjärnor på is, eller ska skriva brevet först.. :) ha det fint... kram kram!!!

Tomtenisse!!

Kolla in våran sööööta kille:

vilken tomtenisse eller hur?? han kanske är morfars tomtenisse hi hi hi :) Ni som inte vet så ska Hermans morfar spela jultomte i julspelen i Luleå vi måste bara åka dit och kolla sen när dom börjat spela och det lär vi göra för vi ska ju ändå mot Luleå och handla julklappar!!

Idag har vi bara tagit det lugnt, det är sååå kallt här 18 minus visar våran mätare... brrr!! Så har mest hållt oss inomhus. Igårkväll tog jag en promenad med Cilla för första gången efter operationen, det gick jätte bra fick inte alls ont när hon drog i kopplet så nu kan jag oxå promenera med henne... hääärligt!! Jag har ju inte alls nå ont i mitt sår något mer det är skönt!! men har inte haft så ont heller för har fått så mycket smärtstillande men nu behöver jag inte ens det något mer i sådana fall för nackens eller huvudets skull men inte för sårets skull det ska ju vara färdigläkt och det är det nog.

Nåja nu ska jag gå och mysa med min tomtenisse ;) Ha det fint... kram kram.

Gotland!!

Här kommer lite bilder från gotland, visby:

  
Deras hus!!!
   

    Muren!!
 Inne i deras hus!!
Det var en liten förhandstitt, kommer lägga upp mer bilder på pixbox sedan. Ha det fint, nu ska jag sova nu är jag jätte trött... kram kram!!!

Planerar!!!

Idag har jag och Peter planerat för vårat framtida bröllop vi har nu bestämt datum men jag tänker inte avslöja datumet än väntar tills jag skickat inbjudningarna och det gör vi nog först i Januari nån gång måste fixa till inbjudningskorten vi har gjort ett första exemplar idag även skrivit ner alla som vi vill bjuda det blev 130 stycken med vuxna och barn. Men vi får ju se om alla vill komma, kan ju iaf avslöja att det blir till sommaren!!!

Eftersom vi gått igenom en sådan här stor grej tillsammans borde vi ju klara det mesta tillsammans här i livet så därför känns det som att vi vill fira det med släkt och vänner!! Allt blir mycket lättare som gift speciellt när man har barn!!!

Idag har jag varit och tagit prover på vårdcentralen sen har vi haft besök av Katta och Lilly. Herman bara ler åt Lilly han tycker det är så kul med andra barn. Vi har även varit till konsum en sväng och handlat godis det är ju äntligen fredag :) Nu ska vi laga tacos och sedan ska vi mysa för resten av kvällen!!!

Igår kom vi hem till nya lägenheten, det är jääätte fint här mycket mysigare än den gamla. Jag trivs mycket bättre här och det bästa är ju att det är på bottenplan!!! Så enkelt med barnvagn och allt.

Ikväll ska jag mest troligt ladda upp bilderna från gotland iaf på datorn kan inte ladda mer på pixbox denna månad har laddat ner för mycket bilder där men funderar på att bli premiummedlem eftersom jag har en tendens till att ladda ner väldigt mycket bilder det blir ju så när man tar mycket kort på sin lilla ögonsten ;) Men lägger kanske upp några bilder här på bloggen iaf så ni får se från gotland :)

Till Ida S: Vad kul att du tycker jag skriver fint, själv vet man ju inte sådant man märker inte av det :) Ska du fira jul i sangis?? Vi ska till sangis på annandagen och blir där över nyår oxå vore roligt att ses är som ett väldigt bra tag sen nu, du måste ju få träffa Herman oxå :)

Ha det fint, kram kram.

Kärlek!!

Vad det var mysigt att få komma hem till norrbotten och träffa sin älskling och Herman han tittade på sin pappa med stora ögon han undrade nog vart han hade hållit hus så länge men han verkade då vara glad att se honom igen och det var nog ömsesidigt!! Idag är vi trötta, Herman och Peter sover ännu men jag som är sååå morgonpigg vaknade för en halvtimme sen. Fast Herman låg vaken från fem till sex ungefär och pratade i massor. Trodde aldrig han skulle somna men tog honom till våran säng och då somnade han till slut. Men nu verkar han då sova så gott så!!

Vi är i Sangis nu men åker mot Pajala efter lunch nån gång. Vi ska förbi Haparanda handla lite mat och tanka bilen. När vi kommer hem måste vi direkt sätta igång att tvätta för vi har knappt några rena kläder jag och Herman, så mycket som han kräks så är det inte konstigt efter en vecka men tur att vi iaf har rena kläder där hemma som väntar på oss.

Visst saknar jag syster och barnen, det var sååå mysigt att få träffa dom. Jag behövde verkligen det och jag tror att dom oxå behövde det. Barnen behövde nog få se att deras moster håller på att bli som vanligt igen. Det var inte som när jag låg i gällivare och dom såg mig första gången och blev sååå ledsna när jag låg där med alla slangar och fick en påse blod oxå. Det såg ju ganska förfärligt ut. Men nu blev dom då sååå glada av att se mig och vad dom har lekt med och skött om Herman.

Det känns som att det äntligen går åt rätt håll visst har det gjort det hela tiden men nu börjar jag förstå mer och mer att det verkligen går åt rätt håll tidigare har jag varit så orolig men nu är jag inte alls lika orolig jag måste väl lära mig att leva med det här. Skräcken för en avstötning kommer ju alltid finnas men sköter man sina mediciner rätt så brukar det gå rätt så bra. Så jag får göra mitt bästa och hoppas på att en avstötning inte hittar till min kropp men det har ju inte bara med medicinerna att göra utan om jag blir sjuk då kan jag få en avstötning osv. Men man kan ju inte rå för om man blir sjuk, blir man sjuk så blir man det kan man ju inte undvika inte resten av sitt liv iaf.

Min läkare sa till mig på läkarebesöket i gbg att nu är det dags att börja göra vardagliga saker som jag kanske inte vågat tidigare pga infektionsrisken t ex att gå på mammaträffar osv. Så jag ska nog börja göra det snart, Herman skulle då älska det. Ska iaf på återträff med föräldragruppen på Måndag, jag tror jag ska gå dit själv med Herman. Peter får stanna hemma med Cilla :) Jag känner att jag måste få börja göra sådana saker själv med Herman så jag verkligen känner att jag kan det. Mitt självförtroende som mamma har inte varit det bästa, men det är väl ganska förståeligt eftersom jag dom första två månaderna knappt kunde ta hand om min son pga att jag var sååå sjuk.

Men jag är evigt tacksam att Peter har tagit allt på ett så bra sätt, stått vid min sida hela tiden på sjukhus fast det kanske inte alltid varit så roligt!! Funnits där för mig och min oro och tröstat mig när jag varit ledsen över att jag inte kunnat vara den mamma jag velat vara. Men nu kan jag och jag är sååå glad att jag kan det. Jag är sååå tacksam för att jag fick mitt liv tillbaka. Nu känns det som att allt ordnar sig. Självklart är jag tacksam över att min mamma och pappa oxå funnits på sjukhuset hela tiden, det behövde både Peter och jag.

Nåja nu ska jag gå och ta mina mediciner, ha det fint... kram kram.

Pratar som en karl!!

Vilma är sååå rolig ibland vilka kommentarer hon kan ha ibland. Igår när vi satt och fikade lussekatter så påpekade jag hennes nya dialekt att hon låter som en gotländska :) men då sa hon att du pratar ju som en karl ha ha ha ja jag vet inte varför hon tycker att jag låter som en karl men kanske beror på att hon tycker att min dialekt börjar likna Peters. Ja det är himla konstigt hur man kan ändra på sin dialekt, pajalaborna tycker det hörs att jag inte är från Pajala ursprungligen medans kalixborna tycker att jag börjat få pajala dialekt, skumt!! Jag har nog en liten blandning. Men William och Vilma dom har garanterat fått dialekt från Gotland det hör man på långa vägar men Vilma sa att hon pratar som Vilma och att jag pratar som en karl!!!

Nu sitter vi på Arlanda väntar på att flyget mot Luleå ska gå, Herman sover så gott i vagnen det är bra att han passar på nu för snart måste vi checka in vagnen oxå. Men skönt att vi kan använda den här. Vi har nyss ätit lunch här på sky city, fick min lunch gratis eftersom köttet inte var färdigstekt. Nåja tur iaf att vi slapp betala vi hade inte tid att vänta på att dom skulle göra om min mat. Vi ska ju snart iväg mot Luleå eller snart och snart men det är ju mycket man ska hinna med när man reser med en liten!! Men det är alldeles underbart och Herman han är då sååå snäll, verkligen så lätt att resa med.

Ikväll stannar vi en natt i Sangis för det blir så sent att köra ända hem till Pajala, men imorgon får vi komma hem till vårat nya hem. Det ska bli jäääätte mysigt och på fredag ska jag och lämna prover på vårdcentralen i Pajala så läkaren i gällivare hinner få dom innan jag ska dit på besök. Till helgen blir det att bara vara hemma och slappa det kan jag och Herman verkligen behöva. Vi ska inte göra någonting bara ta det lugnt, häääärligt!!

Så snart får vi träffa Cilla och Pappa, Herman kommer nog bli jätte glad så här länge har han aldrig varit utan sin pappa men det har gått jätte bra han har varit så snäll hela tiden. Han har nog inte haft tid att sakna honom men jag tror nog han saknat honom ändå :) Det har då jag gjort!!!

Nu ska vi vidare här, ha det fint... kram kram.

Lussekatter och pepparkakor!!

Idag har vi bakat pepparkakor och lussekatter här hos syster och barnen, kanske lite tidigt än men sååå gott!! Det var riktigt kul, det kändes som att julen är nu nära och det är den ju. Tänk snart får man börja julpynta vad roligt det ska bli och vad mysigt vi ska göra det i våran fina nya lägenhet!!!

Vi tog en promenad till coop på förmiddagen och handlade ingredienser till bakningen sen har vi mest hållt oss inomhus för här är det regn och storm. Hoppas det går över till imorgon så vi tar oss hem tänk om planet blir inställt nåja vi får hoppas att det ger med sig. Nog för att vi har det jäääätte mysigt här men nu börjar vi sakna pappa där hemma i Pajala i massor och Cilla förstås. Så nu är det nog dags att få komma hem till vårat nya hem, hääärligt!!!

Ikväll blir det lugnt, vi ska sätta slingor i mitt hår eller det blir nog hela håret inte bara slingor utan blonderat. Har ju börjat få så mörkt hår så måste ju fuska lite nu. Har inte gjort det förrut men nu gör jag det men vem vet kanske det blir att tona en annan färg nån annan gång :) ska fundera på det!!!

Herman mår jätte bra, han växer i massor. Just nu sover han så gott i vagnen men inte för natten det är nog bara en power nap han har tagit. Vi delar på en 90:s säng jag och Herman och det är sååå mysigt och han verkar då sova så gott när han får ligga bredvid mamma sin. Jag skämmer nog bort han lite när inte pappa är med men det är han helt klart värd så snäll och fin som han är :)

Vi ska dricka glögg ikväll och äta pepparkakor och lussekatter och lyssna på julmusik sååå mysigt!!! Herman tyckte det var jääätte kul när vi bakade han satt i vagnen och tittade på och såg såååå nöjd ut. Nu ska vi äta korvsoppa sen blir det att fixa mitt hår. Ha det fint, kram kram.

Nyklippt!!

Idag har vi varit här ute en sväng här i visby och jag har varit hos frisören det blev inte så stor skillnad på längden för vill spara långt igen så det blev mer att finputsa det lite och eftersom jag har fått så mörkt hår efter förlossningen så ska jag ge mig på att sätta ljusa slingor i mitt hår så det blir ljust igen. Först funderade jag på att tona det i någon mörk färg men än är jag för feg för det har ju aldrig tonat eller färgat mitt hår!!! Men men man vet aldrig kanske gör det inom en snar framtid.

Igår var vi ute på en riktig promenad först här innanför murarna och sedan utanför murarna, det är verkligen skillnad när man kommer utanför murarna då är det precis som vilken stad som helst... typ luleå eller nåt men här innanför murarna är det ju så mysigt och fint.
På kvällen tog vi det bara lugnt, såg på tv här hos syster och barnen. Vilma och Herman badade i baljan tillsammans och vad Herman trivdes. Vilma hon sköter om Herman så mycket och William han busar med Herman så Herman skrattar åt honom varje gång han går förbi honom det är sååå mysigt att se.

Med mig är allt bra, lite tungt är det att gå upp för alla backar här i Visby!! Jag menar det är värsta träningen för mig så mycket som jag gått dessa dagar har jag inte gått sedan operationen så det är ju rätt bra träning. Jag behöver nog det!!!

Jag frågade läkaren i Fredags på läkarbesöket i gbg om att lag vill bli mammaledig snart elller när hon tror att jag kan bli det. Hon tyckte inte att jag skulle ha bråttom med det för hon sa att du är ju som mammaledig du har bara hjälp av pappan så  därför är han pappaledig. Lite rätt har hon inte ska jag klaga på att vi båda får vara hemma, jag menar efter en sådan här stor operation kan man ju behöva lite hjälp och inte vara så kaxig att klara allt själv. 

Nu sitter Herman här i min famn och myser med sin mamma, det är så mysigt att vara mamma helt underbart. Nu börja´r man verkligen känna sig viktig i hans liv eller det har jag väl alltid gjort men nu börjar det kännas som att han oxå tycker det, lite mammig är han ju redan sååå härligt!!!

Vi ska snart äta middag här, sen blir det lugnt resten av kvällen. Imorgon tar vi det nog mest lugnt och packar inför hemresan på onsdag. Ha det fint, kram kram.  


MiniPeter!!

Nu är vi på Gotland!!! Härliga Visby hos underbara syster och syskonbarn!! Herman han trivs som fisken i vattnet för här får han 100% uppmärksamhet hela tiden iaf när han är vaken :) William och Vilma älskar honom och det verkar ömsesidigt. Vilma och Herman sitter nu i soffan och kollar disney channel han verkar då verkligen trivas där. Det är så mysigt att vara här, vädret är fint men det var lite blåsigt igår!!! Men det är så fint här, hon bor innanför murarna sååå mysigt, en liten tvåa på 50 kvm men det är jääätte mysigt.

Som ni förstår så var det ännu en nolla, sååå skönt!! Vi hoppas det fortsätter lika bra nu i fortsättningen och nu är det en hel månad till nästa biopsi. Härligt att inte behöva åka varannan vecka fortfarande. Nu blir det en gång i månaden i tre månader och det lär ju gå fort!!! Gjorde även UL på hjärtat denna gång och det såg så bra ut så allt verkar gå bra hitills hoppas det fortsätter så.

hi men det har dom ju alldeles rätt i det är ju verkligen en miniPeter!! Ja vi saknar pappa önskar att han hade varit med han hade nog tyckt att det varit jätte fint här. Men det kostar ju att åka hit så vi hade inte riktigt råd att åka alla och så är han ju hemma med Cilla. Dom har även flyttat alla våra saker nu till nya lägenheten, så vi får ett nytt hem när vi kommer hem såååå mysigt!!!

Igår kom vi hit vid två tiden då lade vi nästan Herman på en gång i vagnen och gick ut så han fick sova, kollade på muren och havet!! Det var sååå fint!!! Sen gick mormor och moster med Herman i vagnen och handlade mat. Medans jag och William och Vilma stannade hemma hos dom och spelade spel!! Det var sååå mysigt som förr tiden som vi brukar göra jämnt när vi ses.

Det blev en god middag här hos syster igår, William och Vilma sa äntligen får vi äta sådan här god mat som vi brukar få hos mommo och kjell!! Det blev stek och potatisgratäng mums så gott. Vi hade även förätt löjromsmörgås mmm det var inte helt fel det heller!! Löjrom från Kalix som William och Vilmas pappa tagit med när han var ner för att hälsa på dom!!!

Resorna har gått bra men jag har blivit väldigt trött efteråt och det verkar Herman oxå ha blivit men han har varit så snäll hela tiden, knappt gråtit någonting. Han är bara för snäll den lillkillen. Inatt har jag och Herman delat på en 90:s säng iaf från fyra tiden för då ville han äta välling sen somnade han bredvid mig och då ville jag inte lyfta tillbaka honom till vagnen han känns ibland för stor för den där vagnen han glider ju ner så fötterna är ovanför kanten stackaren. Så han har det mycket mysigare med mamma och jag tycker inte det är helt fel det är då så mysigt att ha honom bredvid sig. Nu sk ajag gå och kolla om Herman vill äta lite välling, han gnäller lite grand nu. Ha det fint, kram kram.

Hoppas!!

Jag håller alla tummar för att det blir en nolla igen på torsdag för då åker vi till Gotland på lördag, ska bli såååå roligt att få träffa syster och barnen som jag har saknat er, vi sågs sist när jag var i Göteborg på sjukhus men det känns knappt som att jag kan räkna det för jag var så sjuk då att jag inte var den Hanna som jag brukar vara. Det här känns som att det var sist vi sågs och det var i Juni:

 
 



Då kände jag mig ännu som den gamla vanliga Hanna som jag är nu igen, men hade ju då några extra kilon bärandes och blev trött väldigt fort och andfådd men trodde det berodde på graviditeten men det var nog hjärtat som spökade. Men denna dag kände jag mig oerhört pigg kom jag ihåg, jag var med barnen hela dagen och vi var till kalix och grattade kusin Helena som hade tagit studenten och roligt hade vi. Vi var även på williams skolavslutning i sangis skola och herman han låg i magen och guppade och lyssnade på när William sjöng på avslutningen och kände Vilmas klappar på magen :)
Ja snart ses vi, hoppas vi!!! Kram kram älskade syster och barnen!!!


Ett år!!

Igår var det precis ett år sedan vi åkte till Piteå och hämtade våran älskade Cilla, tänk att redan ett år gått och vad vi har blivit fäst vid henne nu skulle vi aldrig kunna tänka oss ett liv utan henne. Hoja om något skulle hända henne, synd att vården för hundar inte är alls lika bra som för oss människor!! Men vem vet om några år kanske dom oxå kan bli hjärttransplanterade ;)
   


Visst har hon vuxit under detta år, blivit en riktigt fin dam och hon älskar barn och människor och är sååå snäll!! Visst är hon busig än men hon är ju en ung hund och våran första hund så inte alls så väluppfostrad som hon kanske borde vara men vi trivs ändå. Hon är ju våran älskade Cilla!!!

Herman han gillar Cilla han bara ler när han ser henne och han älskar att titta på när hon busar med sina leksaker då skrattar han åt henne, det är sååå härligt att se. Dom kommer nog bli bästa kompisar :)

Nu sover Herman, får se om han vaknar tills Peter kommer hem för då ska vi bara packa bilen och åka iväg mot Sangis. Men nog tror jag han vaknar han brukar inte sova så länge på dagen i sin säng bara i sin vagn :) Det är nog en vana han fått :)

Herman väckte mig klockan sju idag så det var bara stiga upp och göra gröt åt han och han älskade det. Han blev så nöjd av att få äta gröt istället för välling och magen verkar då funka fint. Till lunch fick han en smakportion av potatis och majs och det verkade han oxå gilla. Sötisen hoppas han blir som sin mamma äter allt!!! :)
Jag har lagt honom för en timme sen då gav jag välling och visst äter han det än det är han ju van vid :)

Peter och Cilla däremot dom sover iaf till nio nästan varje dag men jag och herman är alltid vaken vid sju han är som en klocka eller halvåtta iaf!!!

Nåja nu ska jag gå och kolla tv och vänta på att älsklingen kommer hem så vi kan börja packa bilen och åka mot sangis. Ha det fint, kram kram.




7050 gram och 65 cm!!

Idag har vi varit och vägt och mätt Herman, han hade gått upp väldigt mycket sen sist från 6170 gram till 7050 gram på en månad och på längden hade han vuxit 3 cm så han håller på att bli så stor våran lilla kille. Han känns knappt som en bebis något mer eller iaf som en stor bebis :) Men det är så kul!! Jag frågade barnmorskan om barnmaten har varit så osäker på hur mycket man vågar ge så här i början hon sa att äter han det och om han verkar tycka om det så är det bara att ge. Så hon tyckte vi kunde byta ut morgonvällingen till gröt istället eftersom han verkligen gillar gröten. Så då ska vi börja med det imorgon än så länge har han ju bara fått smakportioner av gröten. Men han verkar då tycka om det :)

Se vad han tycker om det men lite grisig blir han men det är ju bara kul!! Är så roligt nu när man får börja pröva ge lite mera mataktiga rätter åt honom och inte bara den tråkiga vällingen både han och jag verkar tycka det är kul :)

Idag har vi inte gjort så mycket mer, jag skulle till sjumgymnasten men Herman väckte mig klockan sex igen imorse men då tog jag honom till min säng och då somnade han om och sov till halvåtta så när jag vaknade vid halvåtta hade jag värsta huvudvärken och kände mig nästan som att jag var förkyld igen täppt i näsan osv så jag ombokade tiden hos sjukgymnasten dom vill ju inte att man ska komma om man har en förkylning på gång men nu har det blivit bra, huvudvärken har släppt och jag är inte alls täppt i näsan vet inte vad det var kanske bara var väldigt trött eller nåt :)

Peter är och tränar och Herman har jag lagt för natten det gjorde jag redan vid halv åtta för han var helt slut då. Han har knappt sovit något under dagen. Han har ju inte haft tid det har ju varit fullt upp :) Han är så söt våran kille, jag känner att jag snart vill vara mammaledig men visst det är skönt att Peter är hemma han kan ta hand om disken, matlagning och promenader med cilla och jag tar hand om Herman så man ska nog inte ha så bråttom är ju iaf sjukskriven till sista dec nu så vi får se vad läkaren säger sen men man brukar ju få vara upp till ett år iaf efter en sådan här operation.  Nåja det hinner vi tänka på!!

Iaf så imorgon åker vi till Sangis, för på onsdag bär det av till GBG denna gång är det jag, mamma och herman som åker. Så hoppas vi att jag får en till nolla så vi kan åka till Gotland på Lördag, ska bli sååå roligt att få träffa Syster och barnen saknar dom i massor!!!

Nä nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa, ha det fint... kram kram.

Visst har han vuxit och visst är han söt ;)



Smakisar!!

Nu håller vi på för fullt med att låta Herman smaka lite på olika pureer och gröt från fyra mån, idag har han ju blivit hela 4 mån tänk vad tiden går fort. Han har börjat få smaka lite gröt på morgonen och det gillar han verkligen han skulle nog hellre vilja äta det än den tråkiga ersättningen :) Men man får ju ta det lite försiktigt i början, morotspure är oxå en favorit gud vad han ville äta mycket av det igår, men vågade inte ge allt för mycket eftersom det bara var tredje gången han smakade på det måste ju se hur magen funkar osv. Men än så länge verkar magen funka bra!!!

Herman sover gott i sin vagn nu, vi har varit hos hans farmor och farfar och ätit smörgåstårta vi promenerade dit och promenerade hem så han somnade i vagnen och nu sover han fortfarande. Han vaknade inte ens av att vi knäppte upp kläderna på han osv. Han var nog helst slut!!! Det är jag med för Herman väckte mig klockan sex idag, så vi har varit uppe tidigt, Peter och Cilla dom är ena sjusovare dom kan sova hur länge som helst om man inte väcker dom :) Så när Herman sovit sin första gång på morgonen där vid halv tio så väckte vi dom och då får vi ut och handlade.

Igår hade vi besök av Jenny och Johan och deras barn, Herman tycker det är roligt att titta på alla barn. Han får himla stora ögon :) På kvällen fick vi besök av Emilia och Grellan det var jätte kul att träffa dom igen, var ett väldigt bra tag sen nu. Så fick dom ju träffa Cilla och Herman. Det var skoj att ni kom, kom gärna igen :)

Så vad har annars hänt, tror Herman börjat bli lite mammig nu iaf vad jag hoppas på men nu för tiden är mamma den sista han ser innan han somnar på kvällen och den första han ser på morgonen när han vaknar :) För igår när vi satt i köket med Herman så när jag gick ut från köket och Peter var själv med honom där inne så började han att gnälla precis som han brukar göra när han blir blyg, så vi säger att han saknade mig ;) Men om jag går ut från det rummet han är i så brukar han börja gnälla speciellt om han är själv där inne.

I Fredags städade vi här hemma, det behövdes verkligen. Annars har vi inte gjort så mycket mer varit ute och promenerat osv. Förresten så funkar det jätte bra med Cilla och Herman dom är ena riktiga kompisar.
Herman har börjat slita i hennes päls och Cilla gör ingenting hon bara ligger kvar där bredvid Herman och låter han dra hur mycket som helst. Sådan tur att hon är en sådan snäll vovve!! Jag kunde aldrig tro att man kunde tycka om en vovve så mycket som jag tycker om Cilla nästan lika mycket som man tycker om sitt barn ;)

Annars så funkar allt bra, hoppas det fortsätter så här. Blir nog en tidig kväll för mig är sååå trött!!! Ska till sjukgymnasten imorgon kl 9:00 och sedan kl 14:00 ska vi och väga och mäta Herman!! Ska bli roligt att se hur mycket han vuxit sen sist. Ha det fint, kram kram.

Vitt på marken!!

Nu är snön här, det har den ju varit några dagar nu. Är så härligt när det knastrar under fötterna när man är ute och går och jag har märkt att det är superlätt att skjutsa barnvagnen på snön iaf nu när det inte är så mycket snö. Kanske inte tycker det är lika lätt i Januari när dom inte har hunnit ploga vägarna ha ha ha :)

Igår gick Peter på bio, jag och Herman var hemma och mys. Han börjar bli van att det är mamma som lägger honom nu så får se om han går med på att pappa gör det nästa gång :) Ikväll har jag oxå lagt honom för Peter är och spelar innebandy. Men det är så mysigt att lägga honom, det gör jag mer än gärna och jag har inte så stor lust att vara borta från min lilla kille tycker jag har varit borta nog mycket från honom. Så nu vill jag ta igen allt jag missat!!!

Idag har vi varit ute på byn och gjort en massa ärenden. Fick äntligen ut mina mediciner så det är nu fixat och fick mig en ny internetdosa vilket behövdes!!! Jag och Herman har varit ute på en promenad i det fina solskenet sen har vi mest tagit det lugnt resten av dagen försökt plocka lite här, tycker det är saker överallt!!!

Imorgon måste jag till vårdcentralen igen och ta ett blodprov som dom missade att ta i onsdags så jag ska dit nån gång på morgonen. Gör bort det så fort som möjligt eftersom jag inte får ta mina mediciner innan provet. Sen ska vi handla inför helgen, jag ska äntligen köpa godis har inte ätit det på hela veckan gud vad duktig jag varit och har inte ens ätit nå fikabröd. Så nu förtjänar jag lite godis till helgen ;)

Nä nu måste jag gå och ta mina mediciner, ha det fint... kram kram.

Bakom ratten!!

I Måndags satte jag mig bakom ratten för första gången sedan juni, eftersom jag inte kunde köra bil sista veckan som gravid för magen tog fast i ratten och längre bak kunde jag inte sitta för då fick jag inte ner kopplingen ha ha ha så är det när man är kort och tjock :) Nåja idag och i Måndags gick det jätte bra att köra ingen mage som tog fast i ratten, tur det :) Har varit och tagit prover nu på morgonen, det gick bra... så van som jag blivit med att få sticka mig så tänker man knappt på det något mer!! Men jag har ju aldrig tyckt det varit jobbigt heller!!

Igår var jag till apoteket fixade med mina mediciner alla fanns inte inne så måste dit idag och hämta ut dom eftersom dom skulle beställa hem medicinerna och dom skulle komma idag nån gång. Vi var ute och promenerade i det fina vädret och på kvällen var vi förbi och hälsade på hos Katta och Affe. Herman tycker det är så roligt han tittar hela tiden på vad Lilly gör och säger :)

Idag ska vi väl ut på en promenad så Herman får sova i vagnen, nu ligger han och vilar lite i sin egen säng efter att jag matat honom, han blev nog proppmätt :) Måste även till banken idag fixa med nya batterier till min internetdosa den har krånglat länge nu och nu får jag inte ens igång den så det är nog dags nu!!!

Vi badade Herman igår och han börjar mer och mer tycka om att bada, han har ju alltid gillat det men han blir mer och mer förtjust i det. Så jag hoppas han blir som sin mamma att han älskar vatten och inte blir rädd för det. Om ungefär 3 mån får jag gå och bada i bassäng och då ska vi åka till Piteå havsbad med Herman och bada i massor... läääängtar!!!

Nästa vecka blir det förmodligen flytt för våran del, ja inte så långt utan till slåttervägen här i Pajala, vi har fått en trea på bottenplan... häääärligt att slippa denna trappa, är så jobbigt när man har vagn och allt. Det kommer bli jätte bra, det är så fin uteplats där borta oxå. Sen är det inte mitt i byn så det låter inte massa på storhelgerna som det gör här.  Men jag har sådan tur att jag behöver inte alls flytta grejjerna utan det gör Peter och hans föräldrar och syskon åt oss... för mest troligt blir det kanske då jag, Herman och mamma är i gbg och gotland!!!
Ja gud vad jag längtar till Gotland, ska bli sååå mysigt att äntligen få träffa syster och barnen!! Ska bli så kul att dom får träffa Herman igen han var ju sååå liten sist!!! Nåja nu ska jag gå och vila framför tvn ett tag innan Herman vaknar igen!! Ha det fint, kram kram.

Hemma i Pajala!!

Nu är vi hemma i Pajala igen, vi kom hit igår. Före det var vi och handlade på ICA MAXI i Happis, så nu är kylen välfylld :) Helgen i Sangis har bara varit bra, i Lördags var jag och Herman ute på promenad och sedan åkte vi allihopa till Happis för att köpa en barnmatstol till Herman. Den är jääätte fin och han trivs redan i den :) Vi gick på min morfars och min morbrors grav och tände ljus. Vi åkte även till Kalix och tände ljus på min farbror Peters grav som dog vid tjugoett års ålder i samma sjukdom som jag haft i somras. Tände även ljus på min systerdotters grav lilla Emma Gloria som vi aldrig fick träffa, hon dog i min systers mage när hon var i nionde månaden. Det var en tuff tid, är det någon som är stark så är det min älskade syster yster!!!

Så igår när vi kom hem tog vi det bara lugnt för idag har vi haft fullt upp. Jag har varit till sjukgymnasten, tränat nere på gymmet på sjukan, det gick jätte bra. Cyklade och tränade en massa styrka!! Sedan hade vi återbesök med föräldragruppen det var roligt att träffa alla igen och se allas bebisar. Herman blev blyg för dom andra bebisarna han är ju inte så van vid bebisar än. Men det måste bli bättre med det nu :) Sen har vi tagit det lugnt här hemma myst på i massor och nu sover Herman så gott så, det gör nog jag oxå väldigt snart :)

Imorgon måste jag ringa till sahlgrenska och höra hur jag ska göra när jag ska hämta ut mer mediciner är inte helt införstådd på det... har absolut inte slut än men för att det inte ska bli panik sedan så är det bra att hämta ut i god tid, så tänkte fixa det imorgon. Även boka tid till provtagning som jag ska ta på onsdag och även boka en tid till herman på bvc för vägning och mätning. Så blir det väl att vi går ut på promenad så Herman får sova i sin älskade vagn :)

Nåja nu ska jag gå och lägga mig framför tvn ett tag sen blir det sängen, ha det fint... kram kram!!!


Rund som en boll!!

En till biverkning man kan få när man äter den medicin som jag äter är just att man blir mera rund i ansiktet, blir mera uppsvälld om man säger så det har jag blivit, jag tycker jag ser ut som en boll i ansiktet ha ha ha. Det beror på cortisonet!! Men ju mer det sänks så ju mer försvinner rundheten förhoppningsvis :)

Hade ju läkarbesök i gbg igår, mitt blodtryck var väldigt lågt 100/45 men läkaren tyckte det var bra så han ville inte sänka min blodtrycksänkande medicin eftersom jag haft sådana puls rusningar så är det ju alltid bättre med lägre blodtryck än högt!! Ja det är ju inte konstigt att jag känt mig yr på sista tiden :) Nåja huvudsaken att jag inte svimmar iaf!!

Frågade läkaren om min vikt har ju ännu inte gått ner till min normalvikt har 7 kilo kvar dit, så han trodde det berodde på cortisonet och ju mer det sänks så ju mer kommer jag gå ner i vikt, hoppas det!! Han tycker absolut inte att jag ska börja banta ner mig eller så, jag behöver den näring jag kan få. Det enda man kan tänka på är väl att inte äta så mycket av det onödiga och röra på sig så gott det går. Men maten ska jag fortsätta med som jag gör nu. Nåja nog hinner jag gå ner 7 kilo det är ju inte hela världen bara jag inte går upp mera. Det är ju huvudsaken!!!

Det var en nolla igen så nu är vi tillbaka i Sangis och jag har äntligen fått träffa min älsklingar igen. Herman blev nog oxå glad att se mig igen och för att inte tala om Cilla hon har nog verkligen saknat mig. Idag skiner solen så ska gå på en promenad med Herman och sen kommer det besök hit till mamma och pappa idag, det ska bli kul har inte träffat dom sen i april.

Nu sitter Herman i sin babysitter och kollar barnprogram :) det börjas i tid!!! Men han är ju nöjd iaf. Imorgon åker vi till Pajala igen blir där till den 11 nov för sen bär det av till GBG igen och sedan blir det Gotland och då följer Herman med och mamma oxå. Nåja ha det fint, kram kram.

RSS 2.0