Lussekatter och pepparkakor!!

Idag har vi bakat pepparkakor och lussekatter här hos syster och barnen, kanske lite tidigt än men sååå gott!! Det var riktigt kul, det kändes som att julen är nu nära och det är den ju. Tänk snart får man börja julpynta vad roligt det ska bli och vad mysigt vi ska göra det i våran fina nya lägenhet!!!

Vi tog en promenad till coop på förmiddagen och handlade ingredienser till bakningen sen har vi mest hållt oss inomhus för här är det regn och storm. Hoppas det går över till imorgon så vi tar oss hem tänk om planet blir inställt nåja vi får hoppas att det ger med sig. Nog för att vi har det jäääätte mysigt här men nu börjar vi sakna pappa där hemma i Pajala i massor och Cilla förstås. Så nu är det nog dags att få komma hem till vårat nya hem, hääärligt!!!

Ikväll blir det lugnt, vi ska sätta slingor i mitt hår eller det blir nog hela håret inte bara slingor utan blonderat. Har ju börjat få så mörkt hår så måste ju fuska lite nu. Har inte gjort det förrut men nu gör jag det men vem vet kanske det blir att tona en annan färg nån annan gång :) ska fundera på det!!!

Herman mår jätte bra, han växer i massor. Just nu sover han så gott i vagnen men inte för natten det är nog bara en power nap han har tagit. Vi delar på en 90:s säng jag och Herman och det är sååå mysigt och han verkar då sova så gott när han får ligga bredvid mamma sin. Jag skämmer nog bort han lite när inte pappa är med men det är han helt klart värd så snäll och fin som han är :)

Vi ska dricka glögg ikväll och äta pepparkakor och lussekatter och lyssna på julmusik sååå mysigt!!! Herman tyckte det var jääätte kul när vi bakade han satt i vagnen och tittade på och såg såååå nöjd ut. Nu ska vi äta korvsoppa sen blir det att fixa mitt hår. Ha det fint, kram kram.

Kommentarer
Postat av: johanna

oh vad mysigt med glögg, lussebullar å julmusik =)

2008-11-18 @ 20:37:01
URL: http://misseverything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0