5 dagar kvar!!!

Nu är det fem dagar kvar tills vi åker till cypern... hääärligt!!! Denna dag kommer nog gå riktigt fort för jag har tvättstuga mellan 12-17 sen ska jag laga en god lasagne och sedan händer inte så mycket mer.. mest ta det lugnt och försöka börja packa :)

Igår var det sol för hela slanten, gud vad varmt det var i solen visade våran termometer 41 grader ha ha ha det var härligt, jag och Lina satt på soltorget och åt glass och solade... ha ha ha jag blev alldeles röd, helt bränd inte tänkte jag på att ha sollotion på mig, nä jag tänkte att solen inte kunde vara så stark... men men jag borde ju ha lärt mig att använda sollotion med tanke på att jag alltid blir röd först och sedan blir jag brun... nåja det går nog över vi ska ju sola i två veckor jag hinner nog få en brunare färg på kroppen då :)

Sen när jag kom in från våran soltur så började jag med att diska och laga mat och sedan var det storstädning på gång så nu är det riktigt fint här när vi kommer hem igen, fräscht och trevligt... sen var jag och peter till jenny och johan och kollade på filmen som dom spelade in när dom var på mallorca förra sommaren... tänk att det var nästan den här tiden dom åkte och jag var så ledsen för att peter inte var hemma och jag var det... trist det var men nog gick dom där två veckorna fort man hade ju saker att göra :)

Ja ja nu på morgonen ska jag ta en morgonpromenad sen blir det att äta en god sallad och sedan tvättstugan :) nåja ha det fint... den 4 JUNI åker vi :) kram kram!!!

Bubbelbad, hotellrum och thaimiddag!!

Jag har haft en jätte bra helg med min kära syster, i Fredags åkte jag till sangis då åt jag och syster god middag hos mamma och pappa. Grillad entrecote med potatis mums så gott det var, sedan for jag och syster på bio med jennie och pär och några till. Det var skoj det!!! Vi såg pirates of the caribbean men den var inte så bra som man hade trott inte lika bra som ettan och tvåan... nåja den var iaf värd att se!!

Sen åkte vi tidigt till Luleå på morgonen, bussen gick redan kl åtta... men det gick bra vi kom oss upp iaf. När vi kom fram till Luleå sökte vi upp vårat hotellrum och vi fick checka in på en gång, skööönt slapp vi bära all packning :) sedan gick vi på stan och shoppade i massor, pausade på roasters med en öl så där vid ett tiden det var härligt och solen sken... kändes som en riktig semester :)
 

Vid tre tiden hade vi handlat klart då gick vi till vårat hotell och packade upp allt vi köpt och sedan öppnade vi en cider och småpratade lite, sen gick vi till bubbelpolen och badade med även en cider där och även bastade lite sen när vi var klara så kom Anna och Lisa till vårat rum, vi delade på nån cider och sedan gick vi till restaurangen thai thai där vi åt middag med även Malin och susanne så vi var ett stort gäng, det var himla roligt... och riktigt god mat.
   

Sedan vid halv nio så gick vi tillbaka till vårat hotellrum Lisas karl Thomas och hennes bror Rikke följde då med oss så vi satt där och drack nån cider men sedan gick dom andra ut men jag och Minna orkade inte, dagen hade varit lång och jag kan förstå att minna inte var så sugen under alla omständigheter... men vi hade iaf en helt underbar toppenhelg :)
 

Denna helg kunde inte sluta bättre med att stiga upp och äta en helt underbar god frukost på hotellet och sedan bar det av hem... vi skilldes åt och sa att detta måste vi göra om men kanske då en ännu större stad och ännu längre resa :) Jag kom hem till min älskling vid tre tiden då gick vi raka vägen till smedjan och köpte oss pizza mums så gott det var, sen gick min älskling till jobbet men kom hem nyss så vi ska väl gå till hans mamma och ge en chokladask... sen blir det bara att mysa resten av kvällen... imorgon är det jobb igen men det är bara jobb denna vecka ut sedan åker vi till cypern på måndagen den 4 juni, ska bli hur härligt som helst... nåja ha det fint allihopa.. kram kram... 

Vårkänslor!!

NU känns det att våren har kommit idag har det till och med varit lite varmt och skönt ute... hääärligt, inte regnigt och tråkigt... Jag har haft P-möte på morgonen men kom hem vid halv elva sen när Peter slutat jobbet så åt vi lunch och sedan drog vi ut på en härlig cykeltur, vi kom på att vi skulle cykla till Utmoutka eller det var Peter som kom på det vi skulle över till den där lilla ön men inte gick det var så himla högt vatten så gick inte alls att gå på den där stigen.. men sedan tog vi skoterleden och ledde cyklarna till Kengis, vi kollade kengis forsen och drack lite kaffe där... häärligt var det!!!

   

Vi kom hem till middagstid så vi lagade en god middag och sedan hoppade vi in i duschen och sen for vi till Jenny och Johan för att kolla kort från helgen eftersom peter och dom var på bröllop i helgen, var väldigt fina kort och man ångrar ju lite att man inte var där men jag hade ju mitt jobb och har inte råd att ta ledigt så mycket måste ju jobba ihop mina dagar :) Nåja det var iaf kul att se bilderna :)

Imorgon ska jag med jobbet och äta lunch på logen, ska bli himla trevligt och gott. Jag och min älskling ska först ta en morgonpromenad tillsammans och sedan får jag frossa på logen :) Härligt!!! Sen vet jag inte vad jag och Peter hittar på resten av dagen, han är oxå ledig, jag borde plugga men har svårt till det när han är ledig men ska göra det på torsdag iaf och lite grand imorgon :) är ju snart färdig med mitt pluggande för denna termin, bara hoppas på att man inga rester får om jag inte får det denna gång så har jag lyckats slippa rester hela kursen men det skulle vara min första kurs i sådana fall så vore ju konstigt men man kan ju alltid hoppas :)

Ja nu är det inte alls så länge tills vi åker till cypern... hääärligt jag längtar som bara den, ska bli så himla mysigt att få komma iväg med min älskling... skoj ska det bli!!! Nåja nu ska jag gå och mysa med min Peter... ha det fint.. kram kram..

Tack!!

Tack alla vänner för en super trevlig kväll igår, hade jätte skoj på förfesten hos Johanna, kändes som att man behövde komma ut och träffa lite folk känns som att det inte händer så ofta nu för tiden iaf här i pajala :) Men det var jätte skoj och jätte kul att träffa Lisa igen, ska bli skoj att vi ses till helgen igen.. kul kul!!!
Var ju kul att vara ute med Lina igen för det var ju som ett tag sen... men skoj var det fast som vanligt var förfesten roligare men vi gick hem ganska tidigt från krogen och det är jag nöjd med annars hade jag väl mått sämre idag, jag har inte ens någon ångest jag kanske har lärt mig dricka med måtta :)
   

Ja idag har jag jobbat från 11-21, det gick rätt hyfsat bra att jobba fast jag var lite trött men inge bakis eller så... har varit ute på jobbet och köpt mjukglass, min första mjukglass för i år, mums så gott det var. Sedan har tiden gått himla fort på jobbet och nu sitter jag här hemma och väntar på att min älskling ska komma hem, saknar han sååå himla mycket nu. Helgen har gått fort, men kändes tomt utan min älskling men nån gång är det ju så... men mysigt när man träffas igen :)

I veckan blir det lugnt, ska mest plugga, tvätta kläder och fixa här hemma... på fredag åker jag till sangis och sedan på lördag bär det av till Luleå med syster, vi ska bo på hotell och äta god mat... mums, ska även träffa lisa, hon ska följa med oss ut och äta, kul ska det bli :)

Nåja nu ska jag gå och göra någon nytta här... ha det fint allihopa.. kram kram...

När jag kysser havet!!

Tänk vad musik kan göra en glad, jag har en speciell låt som jag alltid blir så himla glad av och det har jag blivit länge nu... denna låt har varit en del av min uppväxt, första gången jag hörde den var jag 10 år, min syster spelade den Ulf Lundell - När jag kysser havet... jag trodde då att den hette när jag kysser hans, ha ha ha men jag diggade låten och än idag tycker jag om den... jag lyssnar på den och då känner jag mig så himla glad inombords då mår man riktigt bra, tänk att en låt kan påverka en så himla mycket!!

I ett hus här strax breve'
bor en man som nyss fyllt trettitre
han har fru och barn och han påtar
i sin trädgård
Han kör omkring i en Chevrolet
jag vet inte vad han jobbar med
men han säger att han börja från noll en gång
på en brädgård
Han säger -Jag har stökat mig fram längs den hårda vägen
och kanske inte varit schysst i alla lägen
jag har härjat som en hunner i Attilas här
Du kanske tror att jag sålt min själ
men den har jag kvar, jag svär

Det finns dagar då jag tvivlar på
allt det man gjort och allt det man ville nå
man tror man kan räkna ut hur allt ska bli
men man får allt ha en jävla tur
och ett spel som är stämt i dur
och inte minst min vän en hygglig fantasi
Det har då hänt att jag känt för å lämna landet
men det är inte så lätt att slita bandet
det bor en viking i mitt blod
jag är både tungsint och rastlös
och lika svart som åkerns jord

Men när jag kysser havet
är jag fri från alla hämningar
När jag kysser havet
försvinner alla främlingar
då är vi alla och envar
allt vi har
och vi lever här och nu i denna stund
När jag kysser havet
försvinner allt det verkliga
när jag kysser havet
är jag tätt intill det märkliga
i att finnas till
och allt jag vill
är att leva låta leva livet ut

När jag var sexton så rymde jag
hemifrån en kulen vinterdag
bort från hem och skola ut till friheten
snart så kommer väl min egen son
och längta ut och sticka hemifrån
kanske blir vi fiender om vad som är bra i friheten
Men även om det kan va både svårt och tungt
ska jag göra vad jag kan för att hålla sinnet ungt
jag är äldre nu men jag är fortfarande ett barn
allt är ännu ett mysterium
men det är spännande som var

Men när jag kysser havet
är jag fri från alla hämningar

När jag kysser havet
försvinner alla främlingar
då är vi alla och envar
allt vi har
och vi lever här och nu i denna stund
När jag kysser havet
är jag tätt intill det verkliga
När jag kysser havet
är jag uppfylld av det märkliga
i att finnas till
och allt jag vill
är att leva låta leva livet ut

Om ni inte hört denna låt så lyssna på den, den är helt underbar!!! Ulf Lundell - När jag kysser hav, den kan inte göra annat än att få en att må bra :)

Nåja annars händer det inte mycket idag, pluggar för fullt, ska hoppas in i duschen snart, sen ska jag och min älskling laga tacos till middag och mysa framför tvn och spela monopol :) Ja ja nu ska jag göra någon nytta, måste diska oxå... ha det fint... kram kram!!


Nova Scotia Duck Tolling Retriever!!

Ja nu har jag mailat med en kennel i jokkmokk som ska försöka para sin tik nu som löper om det blir valpar så kommer dom ut i mitten på juli och då får man ta en valp i mitten på september... hon skulle skriva upp mig och Peter på hennes valplista sen får man hoppas på att man får ta en valp från henne, det verkar som att vi kommer få det, hon verkar positiv till det.

Jag vet att det kommer vara mycket jobb med en hund, men det är jag beredd på att ge, jag har tänkt börja med valpkurser, träna den till utställningar och även till jakt, både lydnads och viltspår eftersom det är en fågelhund som säkert behöver få utlopp för sina behov av jakt annars blir det som säpo att dom bara drar som bara den när man går ut med dom. Men arbetet är jag väl förberedd på att ta och jag har redan beställt en massa valp böcker som jag ska läsa igenom så vi får en bra hund :)

image10

Visst är den fin, oj oj oj jag kan inte förstå hur jag kunnat missa denna hund i flera år först för något år sen som jag hörde att den rasen existerar och det verkar som en väldigt fin ras, väldigt intelligent och ett bra psyke det är ju huvudsaken.

Nåja idag har jag iaf jobbat från 7-11 sen har jag bara slöat resten av dagen, spelat monopol med min älskling och jag vann överlägset... ha ha ha det var kul för händer inte ofta då jag vinner iaf med så mycket :) Nåja imorgon är det oxå jobb sen är jag ledig tors och fred, vet inte alls vad jag hittar på då, myser iaf med min älskling hela torsdagen men sedan på fredagen åker han till umeå på bröllop och jag kan inte följa med för jag jobbar lördag och söndag... men det ska väl gå, ska iaf ut med lina en sväng på lördagen så det ska bli skoj men ska försöka ta det lugnt eftersom jag börjar 11 dagen efter... hi hi hi.. men jag brukar sköta mig när jag vet att jag har ett jobb jag måste sköta :)

Ja ja fick mitt schema för sommaren igår, sorgligt nog jobbar jag pajala marknad, men det gör inget för jag jobbar natt, då börjar jag 15:00 på fredagen och slutar 08:00 på lördagen sen är jag ledig hela lördagen och börjar först 15:00 på söndagen så jag hinner gå på marknaden i massor och hinner även med utgång på lördagen så jag ids inte börja byta för då är jag ledig helgen före marknaden då det är kiruna festivalen och i år ska jag och peter åka dit... så det är ju bara bra att man är ledig då. Sedan jobbar jag hela midsommar men det var ju väntat har jag ju gjort varje midsommar sen jag tog studenten men det ger ju pengar.

Men nu är det inte länge kvar den 4 Juni åker vi till Cypern, sola och bada i massor och dricka pina colada... det ska bli hur mysigt som helst!!! Och nästa helg åker jag och syster till Luleå ska bo på hotell, från lördag till söndag, ska bli riktigt skoj... en riktig tjejkväll ska vi eller tjejhelg :) Nåja nu ska jag gå och diska måste börja med maten sen... ha det fint... kram kram!!

Mycket bättre!!!

Idag känns allt mycket bättre, jag och Peter har pratat om allt som jag funderat över och om att jag vill så gärna en viss sak, men vi har bestämt oss att ta det lugnt och se vad som händer, man vet aldrig vad som händer... men man kan ju alltid hoppas. Vi har iaf bestämt oss att till hösten ska vi skaffa en hund, vi har bestämt vilken ras och det blir en nova scotia duck tolling retriever, ska bli så roligt, jag måste börja läsa in mig på hur man uppfostrar en hund osv, hade tänkt börja på valpkurser oxå, då tror jag allt känns mycket lättare om man får en massa annat att tänka på oxå vips en dag kanske man står där och blir ännu lyckligare ;)

I alla fall så har syster och barnen varit hit i helgen, det var hur mysigt som helst. Vi var ute på byn igår kollade lite i affärerna som finns, sedan fikade vi på cafe nedan och sen lånade vi peters föräldrars bil och åkte en sväng runt i byn så minna och dom fick se lite av byn ;) sedan lekte vi lekparken var hur skoj som helst men jag vågade inte åka på däcket till och med Minna vågade ;)
  
Men det har iaf varit jätte mysigt, sedan gick vi och fikade till jenny och johan så känns som att vi inte gjorde annat än åt, ha ha ha men kan ju vara så på helgerna ibland :) Sen for vi hem lagade jätte god mat, fläskfile och potatisgratäng och en riktigt god sallad oxå såg vi på schlagerfestivalen, hasse kom oxå förbi en sväng eftersom han var i byn, inte ofta han är och hälsar på oss så det var skoj att han kom.

Idag har vi inte gjort så mycket spelat monopol med barnen, sen kom solen fram då gick vi ut här på gården och lekte i sandlådan :) sen gick vi och åt Pizza på smedjan, mums så gott det var!! Men nu har dom åkt, jag saknar dom redan, var så kul att ha dom här. Men jag ska snart igen träffa dom, iaf syster för den 26 maj ska vi till luleå och på hotell från lördag till söndag men funderar på att åka redan på torsdagen till sangis så jag hinner träffa gullungarna litet.. Känns som att dom behöver mig nu och speciellt syster yster och då vill man finnas till hands.

Ja ja nu ska jag gå och spela monopol med min älskling, sedan längtar vi båda till ikväll då det är wallander våran favorit serie :) ha det fint... kram kram..


Förvirrad!!!

Jag känner mig helt förvirrad, vet inte alls vad det är med mig, jag känner mig så himla ledsen idag, har mått jätte dåligt hela morgonen... jag och peter hade ett samtal om barn, jag vill ju så gärna ha barn att det värker i hela min kropp när jag tänker på att jag inte har det... just nu känns det som att om jag och Peter skulle börja försöka att skaffa barn till sommaren så gör han det bara för min skull för att jag så gärna vill, jag vet att om han fick bestämma så skulle det säkert dröja några år innan vi skaffar barn, men orkar jag vänta några år?? varför känner jag så här starkt?? är det normalt att känna så här?? är jag helt ensammen om det är det något fel på mig... ja jag vet faktiskt inte men det känns inte bra iaf!!!

Ni kanske tycker det är konstigt att jag kan skriva så öppet om hur jag känner, men jag känner faktiskt att jag behöver det, mina känslor behöver få komma ut på ett eller annat sätt... jag behöver få skriva ner hur jag mår och varför jag mår så!!!

Men iaf så är det skönt att vara hemma och jag ska inte klaga jag har ju en helt underbar pojkvän iaf, jag kan ju inte tvinga han till att vilja skaffa barn, men jag vet ju att han vill det men han kanske skulle kunna vänta ett tag till om han fick bestämma och hur det än blir så är jag iaf glad att jag har han.

Nåja ikväll ska jag jobba, jag har verkligen ingen som helst lust till det... har huvudvärk som fan och är helt slut efter veckans skolarbete... har ju varit på skolan ons och tors hela dagar... det var tungt men nu är det iaf klar för denna termin, har ju dock några uppgifter kvar att lämna in men dom ska mailas in så det är ju lugnt.
Ikväll kommer nog syster och barnen hit förmodligen, dom stannar nog till på Söndag. Ska bli så mysigt med att ha dom här, om dom nu kommer, barnen hade börjat säga att dom ville vara hemma i helgen dom får väl resfeber men det brukar ge med sig, så kanske hamnar dom här iaf... vore så roligt då blir det melodifestival och en massa godis :) nåja jag ska gå och äta nå frukost nu, sen måste jag städa lite och ta en dusch... måste även hinna handla innan jobbet... nåja ha det fint... kram kram...


Hem ljuva hem!!!

Jag längtar så mycket hem nu till min älskling och vårat fina, mysiga hem... visst känns det bra att vara här och stötta en person men det känns som att man inte är tillräcklig hur man än gör eller vad man än säger räcker man inte till, det kan jag förstå för det är ju inte jag som sårat denna person så det är så svårt att vara den som ska trösta då?! Men jag tycker iaf att hon är riktigt stark och jag vet att hon kommer att klara av det här...

Annars är det fullt upp, jag har haft skola hela dagen och ska ha det imorgon med så känner mig helt slut med tanke på att bussen går 05.45 till luleå!! sen är jag inte hemma förrän 20.40 kommer kännas som en evighet, saknar min älskling så himla mycket, det blir bara jobbigare och jobbigare för varje gång att vara ifrån honom. Men det är alltid kul när man ses igen ;)

Nåja annars rullar det väl på som vanligt, jag har en väldigt stor längtan som vanligt... ibland är den så stor att jag kan bli ledsen när jag tänker på att jag så gärna vill ha en familj med min älskling och att jag inte har det än, men det är bara bita ihop så småningom kanske det blir så, förhoppningsvis :)

Nåja längtar till den 26 maj för då ska jag och syster till luleå, bo på hotell över natten och shoppa i massor och äta god mat... kanske ta ett jacuzzi bad ha ha ha :)

Längtar till den 4 Juni för då ska jag och min älskling utomlands till Cypern... ska bli hur härligt som helst!!! längtar även tills vi kommer hem från cypern för då är det nästan midsommar och då får vi våra skattepengar och då blir det nya möbler, ett helt nytt sovrum ;) kan behöva en större säng en 120 räcker inte så länge... ha ha ha :) har hittat en på ikea så det är fixat... vi vet vad vi ska ha så det lär bli en tripp dit sen efter cypern... hääärligt!!! Nåja nu ska jag gå och vara moster igen, dom är så underbara dom små liven,... ha det fint... kram kram!!


Inga rena kläder!!!

Nu har vi äntligen tvättstuga, satte precis på en maskin och jag har absolut inga rena kläder och har inte packat min väska och åker till sangis med bussen 15.30 ha ha ha hur ska jag hinna, nåja jag ska ju inte vara så länge bara från idag till på torsdag för jag har skola... så jag behöver inte ha med mig så mycket, men bara nått hinner torka så jag kan ta på mig annat än dom här kläderna... ha ha ha nåja det ska nog gå bra...

Ska iaf bli skönt att komma och träffa syster och barnen, saknar dom i massor fast jag nyss träffade dom men det är ju förståeligt... Vi ska mysa framför tvn ikväll och bara ta det lugnt... sen till helgen kommer dom hit... ska bli så roligt, äta gott och kolla tv :)

I helgen har det varit himla lugnt, jag har jobbat hela helgen... är helt slut nu, det var himla långa pass men det gick bra iaf... tiden gick om inte annat. I söndags var vi på jobbet ut och åt, eftersom ena killen fyllde år som bor där... det var skoj och kul att komma ut lite under arbetstid.

Sen på kvällarna har det mest blivit mys framför tvn med godis och dricka så som det ska vara på helgerna :) men det är skönt att bara ta det lugnt när man jobbar man orkar inte med så mycket mer och däremot hinner inte med så mycket mer.

Ja nu ska jag fortsätta med förberedelserna till min redovisning på torsdag, jag är lite nervös men nog kommer det säkert gå bra... det brukar ju göra det men man kan ju inte komma bort från nervositeten den kommer ju alltid upp när man ska göra någon redovisning :) Nåja det ska nog gå bra... ja ja ha det fint... kram kram...

Om jag ändå...

Kunde vara på två ställen samtidigt... vill så gärna vara vid en viss persons sida nu men kan tyvärr inte det för jag måste jobba i helgen... men men får ju träffa denna person på måndag, det ska bli riktigt skönt att få komma och stötta henne i massor och hjälpa henne så gott det går!!!

Nåja iaf så är det skönt att vara hemma med älsklingen, men jag borde plugga nu istället för att sitta här men jag har väldigt dålig disciplin nu... tänker att jag hinner men det är nästan så att jag inte hinner, men imorgon innan jobbet då ska jag plugga i massor... det är inte så mycket jag ska göra, bara förberedda en redovisning från den fakta jag skrivit så det ska nog gå fort.. hinner till veckan oxå för det ska redovisas på onsdag... så åker till sangis på måndag och blir borta från min älskling till torsdag... men sen är jag ledig helgen och då är det schlagerfestivalen alltså nästa helg om en vecka, då ska vi grilla och mysa... kanske syster och barnen kommer hit, mysigt ska vi iaf ha det...

Idag har vi varit hundvakt åt Molly (peters föräldrars hund) hon har varit så lugn och snäll, jag och molly var på en lång promenad och jävlar vad det gick fort, fick nästan springa för att hinna med henne så bråttom hade hon men det var skönt för då fick jag motion äntligen en promenad som ger något.. men faktiskt så mina nya skor gör så att jag går mycket snabbare... det är nästan som att man flyger fram... ha ha ha :) nästan iaf..

Nåja idag händer inte så mycket mera... Peter slutar jobbet snart då ska vi spela yatsy och mysa framför tvn... annars är det lugnt... imorgon jobbar jag från 15.00 till 21.00, men vi ska göra en god lasagne innan jobbet och sedan när jag slutat ska vi kolla medicinmannen och äta godis... på lördagen blir det en lång dag, jobbar från 8-20.00 jag avskyr dom passen, men jag cyklar nog hem på rasten och äter grillat och sen mot kvällen kanske vi kollar nån film och äter nå gott :) på söndagen jobbar jag från 11-21 den dagen är oxå lång men det går... man får tänka på pengarna...  nåja nu ska jag gå och göra någon nytta, ha det fint... kram kram...

Vintern rasar ut bland våra fjällar!!!

Vilken rolig valborg jag hade... det var himla skoj, nog för att jag var trött men jag blev på G så fort jag kom dit vilket jag trodde jag skulle bli, vi var nedan för Johan och Jenny hade en egen majbrasa där det var jätte mysigt... sedan grillade vi parisare, mums så gott det var och drack några öl, det var himla roligt...

Men härligt var det man kände att nu är våren på väg att komma, men det var lite kallt så efter att jag och Peter hade ätit gick vi in till Jenny och Johan, det var bara kul för vi fick vara lite barnvakt, flickorna var där uppe och lekte och Wille satt i min famn och mös det var mysigt :)

Vid halv tio kom dom andra in och karlarna gick i bastun, vi blev kvar där ända till halv två men det var lugnt jag började först tre dagen efter så jag hann sova ut ganska mycket, härligt... och idag är jag ledig så nu ska jag ta mig kaffe och sedan ta en promenad ut och motionera med mina nya skor :)
Sedan måste jag plugga och det ska jag göra :) Ska till skolan nästa vecka så åker till Sangis igen på Måndag men det känns som att jag behöver det.. Men det tar vi en annan gång!!
Nåja till helgen blir det lugnt, ska jobba hela helgen, så det lär inte hända så mycket... men nästa helg då ska jag och min älskling ta fram grillen om vi inte gör det redan idag eller imorgon är sååå sugen på att grilla när man fick smak av det i måndags :)

Ja ja nu ska jag ta mitt kaffe och gå ut på en promenad... ha det fint... kram kram!!!

RSS 2.0