MiniPeter!!

Nu är vi på Gotland!!! Härliga Visby hos underbara syster och syskonbarn!! Herman han trivs som fisken i vattnet för här får han 100% uppmärksamhet hela tiden iaf när han är vaken :) William och Vilma älskar honom och det verkar ömsesidigt. Vilma och Herman sitter nu i soffan och kollar disney channel han verkar då verkligen trivas där. Det är så mysigt att vara här, vädret är fint men det var lite blåsigt igår!!! Men det är så fint här, hon bor innanför murarna sååå mysigt, en liten tvåa på 50 kvm men det är jääätte mysigt.

Som ni förstår så var det ännu en nolla, sååå skönt!! Vi hoppas det fortsätter lika bra nu i fortsättningen och nu är det en hel månad till nästa biopsi. Härligt att inte behöva åka varannan vecka fortfarande. Nu blir det en gång i månaden i tre månader och det lär ju gå fort!!! Gjorde även UL på hjärtat denna gång och det såg så bra ut så allt verkar gå bra hitills hoppas det fortsätter så.

hi men det har dom ju alldeles rätt i det är ju verkligen en miniPeter!! Ja vi saknar pappa önskar att han hade varit med han hade nog tyckt att det varit jätte fint här. Men det kostar ju att åka hit så vi hade inte riktigt råd att åka alla och så är han ju hemma med Cilla. Dom har även flyttat alla våra saker nu till nya lägenheten, så vi får ett nytt hem när vi kommer hem såååå mysigt!!!

Igår kom vi hit vid två tiden då lade vi nästan Herman på en gång i vagnen och gick ut så han fick sova, kollade på muren och havet!! Det var sååå fint!!! Sen gick mormor och moster med Herman i vagnen och handlade mat. Medans jag och William och Vilma stannade hemma hos dom och spelade spel!! Det var sååå mysigt som förr tiden som vi brukar göra jämnt när vi ses.

Det blev en god middag här hos syster igår, William och Vilma sa äntligen får vi äta sådan här god mat som vi brukar få hos mommo och kjell!! Det blev stek och potatisgratäng mums så gott. Vi hade även förätt löjromsmörgås mmm det var inte helt fel det heller!! Löjrom från Kalix som William och Vilmas pappa tagit med när han var ner för att hälsa på dom!!!

Resorna har gått bra men jag har blivit väldigt trött efteråt och det verkar Herman oxå ha blivit men han har varit så snäll hela tiden, knappt gråtit någonting. Han är bara för snäll den lillkillen. Inatt har jag och Herman delat på en 90:s säng iaf från fyra tiden för då ville han äta välling sen somnade han bredvid mig och då ville jag inte lyfta tillbaka honom till vagnen han känns ibland för stor för den där vagnen han glider ju ner så fötterna är ovanför kanten stackaren. Så han har det mycket mysigare med mamma och jag tycker inte det är helt fel det är då så mysigt att ha honom bredvid sig. Nu sk ajag gå och kolla om Herman vill äta lite välling, han gnäller lite grand nu. Ha det fint, kram kram.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Vad skönt Hanna att de blev en till nolla och ni fick åka till gotland. ja va där förra året o de är ju så fint där! vi hörs. kram

2008-11-16 @ 09:27:53
URL: http://emzoo.blogg.se/
Postat av: Jenny

Man ser att Herman är en Liinanki :-) Brukar följa din blogg och hoppas varje gång på nolla :-) Ha de så fint där på Gotland!

2008-11-16 @ 09:36:42
Postat av: Lisa

hej på er! Vad skönt att det blev en nolla, ni verkar ha det fint där på gotland :) vi får höras nästa vecka, ha det så fortsatt fint. många kramar.

2008-11-16 @ 10:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0