Smakisar!!

Nu håller vi på för fullt med att låta Herman smaka lite på olika pureer och gröt från fyra mån, idag har han ju blivit hela 4 mån tänk vad tiden går fort. Han har börjat få smaka lite gröt på morgonen och det gillar han verkligen han skulle nog hellre vilja äta det än den tråkiga ersättningen :) Men man får ju ta det lite försiktigt i början, morotspure är oxå en favorit gud vad han ville äta mycket av det igår, men vågade inte ge allt för mycket eftersom det bara var tredje gången han smakade på det måste ju se hur magen funkar osv. Men än så länge verkar magen funka bra!!!

Herman sover gott i sin vagn nu, vi har varit hos hans farmor och farfar och ätit smörgåstårta vi promenerade dit och promenerade hem så han somnade i vagnen och nu sover han fortfarande. Han vaknade inte ens av att vi knäppte upp kläderna på han osv. Han var nog helst slut!!! Det är jag med för Herman väckte mig klockan sex idag, så vi har varit uppe tidigt, Peter och Cilla dom är ena sjusovare dom kan sova hur länge som helst om man inte väcker dom :) Så när Herman sovit sin första gång på morgonen där vid halv tio så väckte vi dom och då får vi ut och handlade.

Igår hade vi besök av Jenny och Johan och deras barn, Herman tycker det är roligt att titta på alla barn. Han får himla stora ögon :) På kvällen fick vi besök av Emilia och Grellan det var jätte kul att träffa dom igen, var ett väldigt bra tag sen nu. Så fick dom ju träffa Cilla och Herman. Det var skoj att ni kom, kom gärna igen :)

Så vad har annars hänt, tror Herman börjat bli lite mammig nu iaf vad jag hoppas på men nu för tiden är mamma den sista han ser innan han somnar på kvällen och den första han ser på morgonen när han vaknar :) För igår när vi satt i köket med Herman så när jag gick ut från köket och Peter var själv med honom där inne så började han att gnälla precis som han brukar göra när han blir blyg, så vi säger att han saknade mig ;) Men om jag går ut från det rummet han är i så brukar han börja gnälla speciellt om han är själv där inne.

I Fredags städade vi här hemma, det behövdes verkligen. Annars har vi inte gjort så mycket mer varit ute och promenerat osv. Förresten så funkar det jätte bra med Cilla och Herman dom är ena riktiga kompisar.
Herman har börjat slita i hennes päls och Cilla gör ingenting hon bara ligger kvar där bredvid Herman och låter han dra hur mycket som helst. Sådan tur att hon är en sådan snäll vovve!! Jag kunde aldrig tro att man kunde tycka om en vovve så mycket som jag tycker om Cilla nästan lika mycket som man tycker om sitt barn ;)

Annars så funkar allt bra, hoppas det fortsätter så här. Blir nog en tidig kväll för mig är sååå trött!!! Ska till sjukgymnasten imorgon kl 9:00 och sedan kl 14:00 ska vi och väga och mäta Herman!! Ska bli roligt att se hur mycket han vuxit sen sist. Ha det fint, kram kram.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Han är så söt eran Herman o så kul att vi äntligen fick träffa han o er såklart :) får kika förbi igen efter våran tahilandsresa.. kram

2008-11-09 @ 19:25:58
Postat av: Emilia

Han är så söt eran Herman o så kul att vi äntligen fick träffa han o er såklart :) får kika förbi igen efter våran tahilandsresa.. kram

2008-11-09 @ 19:26:24
Postat av: Anonym

Han är så söt eran Herman o så kul att vi äntligen fick träffa han o er såklart :) får kika förbi igen efter våran tahilandsresa.. kram

2008-11-09 @ 19:26:46
Postat av: Anonym

haha ojåd blev en del haha

2008-11-09 @ 19:27:17
Postat av: Sofie

Låter som att ni haft en skön helg.

Ligger snön fortfarande kvar?

Herman är verkligen supersöt :)

Ser fram emot att träffa er.



kram

2008-11-10 @ 09:20:41
URL: http://ontheinside.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0