Jag har klarat det...

Helt utan något slisk en hel vecka, inge godis, inge fika ja jag är stolt nu är den värsta biten avklarad nu känns det bara sååå enkelt... eftersom vågen visar resultat i princip varje dag så är jag så motiverad nu och jag hoppas det fortsätter så för jag vill verkligen nå min normalvikt till sommaren... men nu ska jag hålla mig en vecka till från allt slisk och sedan får jag se hur det går kanske unnar mig en liten chokladbit till påsk får se det beror på hur jag känner då... men just nu ska jag fortsätta hålla mig borta från det :)

Idag har jag även varit på en morgonpromenad, det var härligt men ingen sol... hoja nu snöar det, usch vill inte ha mer snö är less på snö... hade hoppats att den skulle börja smälta bort nu men men dom har lovat sol imorgon så vi får väl se, hoppas!!! Efter lunch for jag iväg och tränade och det är så skönt när jag märker skillnaden från när vi kom hem och nu när jag tränar hur mycket mer jag orkar och hur mycket mer jag vågar... det går så mycket framåt jag är sååå glad.
Peter och herman hämtade upp mig från gymmet och sedan åkte vi och handlade, sen fick Herman mellanmål och sedan gick jag en promenad med han och cilla så nu sover han så gott så i vagnen, gick då ingen lång promenad bara så han skulle somna och så Cilla skulle få pissa men tyckte det räckte för min del när jag även tränat idag!!!

Ikväll händer inte mycket vi ska bara ta det lugnt, jag kanske lägger mig tidigt idag oxå ha ha ha fast ska kolla van veteren klockan 21 idag så får se om vi orkar se hela eller om jag orkar :) Men ska försöka iaf... är väldigt kvällstrött av mig igår lade jag mig redan halv tio... ha ha ha men det beror ju på att jag stiger upp så tidigt...men dagen blir lång och man hinner göra en massa saker det är skönt det :)

Släckte ni lamporna igår??? det gjorde vi, det var mysigt vi tände alla hundra ljus som vi äger sååå härligt händer inte ofta man inte har en enda lampa tänd... skööönt :)

Kom ni ihåg att ställa om klockan idag, flytta fram den en timme??? Det gjorde jag, så egentligen har vi haft sovmorgon ända till halvsju idag ha ha ha för herman var jätte pigg halvsex på morgonen men då var ju klockan halvsju sommartid... skööönt.... nåja nu ska jag gå och duscha, sedan ska jag passa på att vila lite nu när busfröet sover... kram kram.

Kommentarer
Postat av: johanna

titt ut =)

2009-03-29 @ 18:35:52
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej. Mailen har ett litet fel, det är ett understreck med :) Såhär: lenajansson@hotmail.com

2009-03-29 @ 18:42:17
URL: http://zpray.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0