Haparanda bladet!!!

Det var vårat hemliga besök idag, dom ringde från haparanda bladet igår och ville komma och intervjua oss pga det som hänt oss efter min förlossning. Så vi tackade ja till det, tycker det är bra att folk får veta från oss personligen vad som hänt och hur jag mår idag. Då behöver inte alla spekulera så mycket för visst blir det spekulationer speciellt i små byar :)
Så på fredag mest troligt kommer det stå om oss i Haparanda bladet, ni som har möjlighet gå och köp den, man kan köpa den i dom flesta affärerna ja alltså ni som inte får den i brevlådan förstås :)

Nu är vi iaf hemma i vårat hem, vi packar upp för fullt och Herman har knappt tid att sova så kul tycker han det är att komma hem. Han är jätte trött men vägrar att somna men nu lade vi honom i sin säng nyss får se om han somnar tycker han ligger och pratar mest. Han är nog glad över att vara hemma igen :) Hermans förkylning börjar bli bättre, han har nästan helt slutat hosta och snorar inte alls nå mycket. Sköönt vi verkar ha sluppit febern... än iaf :)

Ikväll blir det att ta det lugnt, packa upp allt och bara vara hemma... skööönt. Imorgon har vi heller inga planer, ja vi måste tvätta men annars så blir det en rätt lugn dag. Nåja ha det fint, kram kram.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Så jättebra!!!! I mina ögon är du ett hjärtebarn fast du är vuxen...Det är så bra att andra får läsa om detta för det finns faktiskt hjärttransplanterade i Happis, tro det eller ej! Ser framemot att få läsa om er i Happisbladet./Kram

2009-01-05 @ 22:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0