Hjärtslaget 152!!

Igår var vi hos bm fick konstaterat att det bor en livlig bebis i min mage den rörde på sig väldigt mycket vid det tillfället så hjärtslaget låg på 152, en ivrig liten bebis gud vad man längtar tills den kommer ut.
Jag frågade bm om det stämmer att killar har längre än 140 och flickor högre än 140 men hon sa mest att det beror mycket på hur mycket bebisen rör på sig vid det tillfället så det är ju inget man kan lita på. Men man vet ju aldrig kanske är det en liten flicka eller en ivrig pojke ha ha ha men det spelar ju faktiskt ingen roll bara bebis mår bra. Vad tror ni pojke eller flicka???

William och Vilma var med oss till bm igår och dom verkade tycka det var jätte spännande att få vara med moster och lyssna på bebisens hjärtljud. Ja man riktigt såg på dom hur nyfikna dom såg ut... undrar nog oxå vem det är som bor där inne :) Det går jätte bra med barnen här, inte alls så mycket tårar och hemlängtan som jag trott utan dom verkar ha haft det jätte roligt, dom har fått bygga lego som aldrig förr, Peter har ju sitt gamla lego här och det är inte lite grejer det :) Sedan badade dom badkar igår och sen slocknade dom båda på soffan efter att vi kollat ice age 2. Ja det är så mysigt med barn tänk snart har man en liten egen bebis här som alltid bor här med oss :) Ja fast william och vilma är ju inga bebisar något mer men dom är iaf lika söta och roliga :)

Idag åker vi till Sangis, imorgon blir det nog att fara ut och pimpla med pappa och barnen om vädret tillåter, sen måste jag åka in till happis och handla lite grejjer... en massa saker till cilla plus lite babysaker har tänkt börja köpa lite påslakan till bebisen nu för sådant behöver man ju en del och leta efter en skötväska, samt kolla efter ett babygym och titta på en bilbarnstol men bilbarnstolen köper vi inte än har nog inte råd med det inte med denna lönen iaf, ja om man ändå hade massor av pengar :)

Nä nu ska jag gå och mysa med barnen sen ska vi äta frukost och sedan bär det av mot sangis... ha det fint, kram kram. 

Kommentarer
Postat av: malin & milla

Milla hade jämt hjärtslag över 150.. Så det kanske stämmer? :)

2008-03-26 @ 09:45:28
URL: http://yeahyeahmalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0