Det börjar släppa!!

Äntligen känns det som att min värk i bihålorna är på väg att släppa gud vad skönt känns som att man får mindre och mindre ont för varje dag som går, härligt då är man nog frisk till veckan och kan jobba som vanligt... sköönt!!! Dom där tabletterna kanske hjälper iaf, det verkar ju som det. Men snuvig och hostig är jag fortfarande men men får väl hoppas att det oxå ger med sig.

Imorgon ska vi faktiskt åka till Sangis men det blir en snabb visit bara under helgen eftersom vi båda två jobbar på måndag igen. Men ska bli skoj att få hemma hem och träffa syster och barnen och mamma och pappa. På Söndag fyller Vilma 5 år gud vad tiden går fort, känns som att det var nyss hon var en liten bebis men ändå känns det som länge sedan :) Så på söndag ska vi på kalas på kalix badhus det är tänkt att hennes kalas ska vara där, ska bli skoj får hoppas min förkylning ger med sig så man vågar bada. Är ju inge kul om man skulle bli värre. Men kanske kan bada en snabbis älskar ju vatten :)

Så imorgon är det tänkt att jag och peter, mamma och pappa och syster och barnen ska gå och äta pizza på den nya restaurangen i Sangis, ska bli skoj att se hur det ser ut och smaka på pizzorna är sugen på pizza för jämnan och det känns som att det är ju egentligen ingen bra mat men man måste ju få fira lite extra på helgen :) Lördagen blir nog en shoppingtur till Haparanda för vi måste köpa en present till vilma har ännu inte köpt nån vet ju inte direkt vad hon vill ha, känns som att hon fått så mycket nya saker när det varit jul och så att man knappt vet vad hon har är ju alltid så när hennes födelsedag ligger så nära jul :) men något ska man ju alltid hitta.. sen blir lördagen lugn har inte tänkt stressa runt alls i helgen utan bara mysa med familjen och speciellt gullungarna som jag saknat dom!!
image108
Visst är vi söta tillsammans?? ;)

Idag har det inte hänt mycket, har bara tagit det lugnt, småstädat lite här hemma. I Tisdags var vi hos Peters föräldrar en sväng och fikade lite och igår hade vi tänkt fara till Peters syster Jenny för att kolla på deras barnvagn som vi mest troligt ska köpa. Har ju sett den men man glömmer som hur den ser ut kommer bara ihåg att den är fin och svart :) Men dom var inte hemma igår så vi får fara det nån gång nästa vecka än så länge hinner vi ju ingen brådska med vagn än på ett tag men kan vara kul att se så man vet :)
Nu ska jag göra någon nytta här, ha det fint, kram kram.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Får hoppas dikn frökylnings läper ordentligt nu så du slipepr gå omkring o dras me den.har ni varit i Sangis ihelg? skönt? ja har varit i byn elelrrättare sagt ja är i byn.alltid lika skönt o komma hem:)

2008-01-20 @ 11:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0