Sankta Lucia....

Idag är det Lucia igen men känns knappt som det eftersom man inte ens sett ett luciatåg denna lucian, vi skulle ju stiga upp till kl 7 och kolla lucia på tv men till och med Herman var för trött för det han bara sov och sov. Ända till klockan nio så det var skönt att vi inte steg upp för nu fick vi rejält med sovmorgon, det behövdes eftersom han varit pigg inatt igen. Han låg och pratade i ungefär en timme innan han somnade om efter att han hade ätit ersättning. Men det är så mysigt han ligger och gosar med mig hela tiden, sötisen.
Men vi har iaf fått lite stämning för vi har ju våran egen lilla tomtenisse och jag och Herman sjöng faktiskt idag det är jätte roligt när man sjunger till han då jollrar han med jätte högt precis som att han försöker sjunga med... sötisen ;)



Vi har kramsnö här idag det är 0 gradigt ute, inte alls 25 minus som det varit i veckan i pajala grrr... så äntligen sover Herman ute i sin vagn och han älskar det. Vi passade på att göra snölyktor idag, jag och mamma medans Herman sov i vagnen. Cilla hon ville vara med hon trodde vi gjorde snöbollarna åt henne, hon blev alldeles tokig... men det är mysigt med snö, det snöar för fullt här idag riktiga stora flingor sååå fint :)



Annars så tar vi det mest lugnt idag,vilar upp oss inför morgondagen. Då blir det ju till att resa igen, vi ska ju till gbg imorgon och kommer tillbaka på tisdag om det är en nolla igen men det ska vi väl hoppas på. Vi ska äta god mat idag och vid åtta på kvällen ska vi titta reprisen av lucian som var imorse och äta lussekatter och dricka glögg.

Herman han älskar sin nya gåstol, han tycker den är så kul, den låter ju till och med:

Mammas lilla kille blir bara större och större, snart växer han väl ikapp mig ha ha ha nä än är det länge dit, tack och lov. Nåja nu ska jag gå och hoppa in i duschen sen ska vi kolla göta kanal när den nu börjar på tv4. Ha det fint... kram kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0