Julspel i stadsparken samt syster och barnen..

Igår mötte vi upp syster och barnen på tågstation i Luleå vid tolv tiden, var så skoj att träffa dom. Alltid lika roligt :) Vi gick då till Waldorf och åt kinamat till lunch, mums så gott det var.



Det var god mat och i trevligt sällskap så det hade inte kunnat vara bättre alla var glada och speciellt barnen. Så roligt att träffas igen. Ja Herman tyckte det var så roligt att träffa William och Vilma igen så han har inte velat sova inatt, han har nog velat gå upp och kolla om nån annan var vaken. Men så snäll var inte mamma, så låg vaken med han ända till två inatt, sen somnade han så gott så bredvid sin älskade mamma.
Sen var vi ju och kollade på julspelet i stadsparken eftersom barnens morfar spelar tomtefar :) Det tyckte vi alla var roligt, Herman tittade med stoooora ögon och var så snäll och tyst hela tiden.



Finns mer bilder på pixbox... gå in och titta där om ni vill, och om ni inte sätt denna teater så gå och titta på den, det är helt klart sevärt. man kan inte låta bli att bli lite som ett barn på nytt. Det var jätte skoj och julstämning får man det kan Jag lov.

Idag har jag och Herman vait med syster och barnen och hälsat på deras kompisar, vi promenerade dit och det var så skönt att komma ut lite och promenera det behövdes verkligen :)
Nä nu ska jag mysa med min son, idag tar vi fram granen här hos mamma och pappa. En riktig gran som Vilma bestämt. Ha det fint, vi julpysslar för fullt, smällkarameller och allt annat. Kram kram.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Men så William är lik Rasmus! Visst är det härligt med julstök! När den riktiga julstämningen kommer så känns det faktiskt som om man blev ett litet barn igen...bara med den skillnaden att man nu gör allt det som ens mamma gjorde då...

2008-12-22 @ 09:02:24
URL: http://kajsarina.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0