Det är hemskt, ofattbart!!!

Att en sådan här sak kan hända det känns som att det är sådant här man ser på film det känns overkligt och helt ofattbart att det faktiskt sker sådana här saker i det verkliga livet och hemskt att säga men det gör det ju om och om igen. Som ni förstår menar jag det som hänt lilla Engla det är fruktansvärt hemskt man kan inte förstå hur någon kan göra så mot en liten oskyldig flicka. Vad tänker man med?? Man kan nog inte tänka över huvudtaget!!! Den människan kan inte vara frisk eftersom det hänt tidigare oxå, ja det är helt sjukt!!

Tänker mycket på Englas familj man kan inte förstå hur svårt det måste kännas för dom och vad dom får gå igenom först ovissheten och sedan visar det sig att det hänt något så hemskt med henne. Ja det är verkligen hemskt att någon ska behöva gå igenom det här.

Man tänker mycket nu, tänk om det skulle hända sitt eget barn något sådant eller sina syskonbarn hur ska man kunna skydda sitt barn från sådana människor?? det är ju näst intill omöjligt man kan ju inte vara i närheten av sitt barn för resten av livet... är dom så stora att dom är ute och cyklar själva måste dom ju kunna göra det utan att man ska vara rädd för att dom ska råka illa ut.

Ja det är hemskt att det verkligen finns så sjuka människor i denna värld!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0