Helgen över!!

Jaha då har man jobbat ännu en helg... känns skönt att bara ha två korta dagar kvar att jobba och sen vara ledig... sen jobbar jag även fredagkväll och sen är jag ledig helgen, skööönt!! Till helgen firar jag och Peter två år, tänk vad tiden går fort... känns som att det var nyss vi träffades men samtidigt känns det som att det gått mer än två år... som hela livet nästan ;)

Nåja idag har jag oxå jobbat, helt slut känner jag mig, blir nog sängen snart... väntar på att Peter ska komma hem från innebandyn, saknar han redan, tänk när man hade distansförhållande, hur klarade man sig, ja jag kan då inte förstå det...Det var himla jobbigt!! Men nu slipper man det :)

På måndag ska jag till gynekologen, kolla så att allt stämmer med mig, se om det kan finnas en orsak till varför jag fått två tidiga missfall. Men det kan ju tydligen vara vanligt så det kanske inte beror på mig men kan ju alltid vara skönt att veta. Få ett svar, då kanske man slutar oroa sig för det och kanske inte får det igen ;) Men man vet aldrig, mamma hade jääätte svårt att bli med barn innan hon fick minna, det tog två år!! Ja och på den tiden kunde man ju inte testa sig lika tidigt som man kan nu, så jag sa till henne att man vet ju aldrig hon kanske fick många tidiga missfall utan att hon visste om det, hon sa att det mycket väl hade kunnat vara så för det är ju bara som en starkare mensvärk om man inte vet om det kanske man inte märker av det om det är tidigt så att säga. Nåja kan vara skönt att få ett svar, håll tummarna för mig på måndag.

Ja ja nu ska jag gå och slänga mig i sängen orkar inte skriva mer ikväll... finns inte så mycket att berätta ;) ha det fint... kram kram.


Kommentarer
Postat av: Johanna

hoppas det går bra hos gynekologen *kram*

2007-09-24 @ 21:46:50
URL: http://johanniiis.blogg.se
Postat av: Kitti

Hej hej!
Håller tummarna *stenhårt* för dig, vännen! *krama om*

2007-09-24 @ 22:17:46
URL: http://mkitti.blogg.se
Postat av: Kitti

Tänk va mycket som ska klaffa egentligen... trodde förut att det liksom bara var o "köra på" så blev man säkert med barn, alltså den dagen man vill ha det... men det är inte så enkelt... när allt kommer omkring. Bland det svåraste ju...?! Eller vad säger du? *kram igen*

2007-09-24 @ 22:19:40
URL: http://mkitti.blogg.se
Postat av: Tessah

Hålller tummarna jätte hårt för dej på måndag gumman!
Finns en tråd på familjeliv om du är medlem där?
En tråd då mammor som fått missfall hänger och stöttar. Jätte bra och fina människor. Om du vill ha länken? hänger där själv.

2007-09-25 @ 16:39:53
URL: http://www.tessah.blogg.se
Postat av: Kitti

Ring ring bara du slog en signal!! :D Ring så snart du närmar dig dessa breddgrader.. *ler* KRamar!!

2007-09-25 @ 17:20:34
URL: http://mkitti.blogg.se
Postat av: Tessah

Japp :) det har hänt förra veckan eller om det var i helgen haha. Ursh. pinsam om inte annat men hon tog det ju värsta coolt.
Ja men du kika in i tråden om du vill.
Vad heter du på familjeliv?

2007-09-26 @ 17:49:14
URL: http://www.tessah.blogg.se
Postat av: Kitti

Tjohej!
Hur gick det på gyn? *krama*

2007-09-27 @ 21:20:48
URL: http://mkitti.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0