Sommar i april?

Iaf här, vilka härliga dagar vi haft, igår gick vi på stan, åt lunch på uteservering och jag köpte mig en bröllopsklänning.... så nu är det fixat och klart och det gör inget om jag går ner mer i vikt för det ser inte konstigt ut den lär inte se för stor ut för det är en sådan modell... sååå kul :)


Idag har vi haft en ännu bättre dag sååå varmt det har varit alldeles underbart nästan som att man inte vill åka hem imorgon.

Så varmt det har varit idag sååå härligt faktiskt som en riktig sommardag :)







Vi hade picknick nere i Almedalen, spelade spel, löste korsord, mös på och åt goda mackor till lunch sååå mysigt vi hade det och vädret var på topp :)



Herman fick leka i en stor sandlåda med hink och spade det älskade han.... det var skoj, sen fick han gunga igen och det gillar han verkligen gud vad han skrattade... oj vilken underbart rolig vecka vi haft men det ska bli skönt att komma hem igen och få träffa pappa och cilla som vi saknat dom. Men vi kommer ju sakna syster och barnen nu i massor när vi nu är så vana att vara med dom... men vi ses ju fem veckor igen då kommer dom till sangis för att vara där hela sommaren lång... skoj skoj, då har vi nära till varandra under ett bra tag... nåja ha det fint, kram kram.



Kommentarer
Postat av: Ida Pella

Åh vad mysigt ni ser ut att ha det! Och det blir spännande att se bröllopsklänningen sen :)

Många kramar!

2009-04-27 @ 11:46:12
URL: http://idafryser.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0